Sari la conținut

Camere HD pe Moto - Totul Despre


John Paul
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 3,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Watch this:



Pe scurt:
Pentru cine se gandea sa achizitioneze Hero5, daca desfaci carcasa nu mai e waterproof, daca spargi lcd-ul trebuie schimbata toata carcasa si lentila este lipita de senzor si nu mai poate fi schimbata separat...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cate de relevante sunt chestiile astea pt un user normal. Pt ca:

- in perioada de garantie, cei de la gopro nici nu se obosesc sa incerce sa repare camerele. Le schimba direct. Iar in perioada de dupa garantie oricum mai bine iti iei alta pt ca nu le repara nimeni.

- lentila carcasei se schimba foarte simplu in caz ca o zgarii. am testat. Nu stiu ce a facut nenea ala in filmulet de nu i-a iesit de nicio culoare cum trebuie :)

- daca te stii extrem, iti cumperi carcasa de protectie, aia de ziceam mai sus de ea.

- pt LCd vor fi disponibile folii de protectie din sticla, gen cele pt smarfoane. Sau iti iei carcasa.

- daca te stii user super extrem, iti faci asigurarea de la ei si, cu vreo 70$ ai asigurata schimbarea de 2 ori a camerei in caz ca o mucifici in vreo cascadorie, timp de 2 ani. Si ti-o si trimit ei oriunde in lume te-ai afla :) http://shop.gopro.com/goprocare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am luat recent de pe forum un SJCAM 4000 WiFi. Citind pe net, se pare ca singurul "neajuns" este compatibilitatea cu cardurile de memorie. Mai precis, ce trece de 32GB e posibil sa nu mearga si nu stii pana nu incerci.

Nu vreau sa testez carduri pe banii mei, asa ca rog posesorii de SJCAM 4000 WiFi (si modele asemanatoare) sa posteze daca au carduri de 64GB sau 128GB care merg in camerele lor. Eventual si magazinul din care le-au luat si pretul daca se poate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bos, orice card peste 32 GB implementeaza standardul SDXC. Alea sub, majoritatea lor, implementeaza SDHC. Standardul SDHC foloseste formatul FAT32 (ce poate accesa maxim adrese de memorie de pana la 32GB) SDXC foloseste exFAT ce teoretic poate merge pana la 2TB.

Deci ce vrei tu nu se poate.

Sau se poate, dar trebe sa formatezi cardula ala de 128 la 32GB intr-o partitie FAT32 si sa te rogi sa-l recunoasca camera. Cu restul de spatiu poti face ce vrei (de exemplu sa-ti tii pornosagurile).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am SJ4000, modelul fara wifi, am pe el un card AData de 64 pe care mi-l vede si pe cate inregistreaza. Singura problema este ca imi inregistreaza in bucati de cca. 30 de min, pana se umple cardul. Am incercat si cu unul de 32 si se comporta identic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stiu de FAT 32 si exFAT. e plin netul de topicuri in engleza pe care lumea chiar raspunde la intrebarea de mai sus. e o problema cunoscuta, solutia gasita e fix ce am zis eu: testat carduri. unele merg.

ce speram eu este sa obtin niste info din Romania. Multumesc celor care chiar ofera informatii utile

Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La mine e oricum setat sa faca bucati de cate 10 minute si imi convine mult mai mult asa. Singurul dezavantaj e ca la umplerea cardului incepe sa scrie peste filmele vechi.

Legat de FAT32, exista o dimensiune maxima de fisier pe care o accepta. Chiar daca ai cardul pe exFAT, e posibil sa nu vrea camera sa faca fisiere mai mari totusi. Poate de aia ti le taie la 30 minute. Incearca sa pui calitate mai slaba la filmare si vezi daca le taie in bucăți mai lungi ca timp dar de aceeasi marime in GB ca alea de pana acum.

Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe sistemul de fisiere FAT32 se pot creea fisiere de dimensiune maxima 2 la puterea 32. Ceea ce ar fi undeva in jur de 4GBytes. functie de formatul video (rezolutie si framerate) posibil sa iti iasa fisiere de 30 de minute. pe sistemele de fisiere NTFS sau ext2/ext3 nu mai ai limitarea asta, de exemplu....

 

Vorba lui XaeL, incearca sa scazi calitatea filmarii, si vezi daca fisierele tot la 30 de minute iti raman. respectiv daca au tot 4GB....

 

Succes

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da..cam de 4gb sunt si undeva la 30-33 min. Hmm..nu am incercat ..dar voiface asa urmatoarea tura sa vad ce iese. Multumesc pt sfaturi.

Editat de Calin26
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incercati sa formatati cardul in exFat, acest format suporta fisiere peste 4Gb, atentie, au fost utilizatori carora nu le-au mai recunoscut cardul in format exFat si au trebuit sa revina la formatul Fat32 (incompatibilitati cu cardul probabil).

Pentru a folosi card peste 32Gb pe Sj4000, 5000, etc, asigurati-va ca aveti instalat ultimul update de firmware, acest lucru facandu-se destul de simplu, se downloadeaza firmware-ul, se pune pe card, se porneste camera iar ea isi face singura update.

Daca mai aveti intrebari si nelamuriri va stau la dispozitie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am hero 4 Black luat de nou...si nu m-a dat pe spate. 99% din timp folosesc filmarea la 1080p 50 FPS, lucru pe care il face si 3 black. La rezolutii mai mari spatiul de stocare devine o problema (pentru mine) iar bateria se consuma mai rapid.

 

Am luat hero 4 doar pentru ca l-am putut achizitiona in rate din magazin iar diferenta de pret era mica intre 3 si 4. Daca nu ai de gand sa filmezi 4K...mergi linistit pe hero 3+ black. Un avantaj major ar fi si faptul ca telecomanda ar trebui sa fie inclusa in kit. La hero 4 o cumpperi separat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...