DArtagnan Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Am unul de 30 GB și filmez max 1.15 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Poate 32 gb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Parca am mai scris pe aici, NU recomand folosirea cardurilor Sandisk la action cam si mai ales la cele auto din cauza unui algoritm ciudat la scrierea consecutiva a fisierelor video, acestea pot deveni corupte si va da eroare.Da, sunt carduri bune, fiabile, au viteza, insa nu sunt pentru asa ceva. Daca ti se inchide camera totusi, tind sa cred ca nu e (doar) de la card...Formateaza-l in camera, da un reset la setarile de fabrica si vezi dupa cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Parca am mai scris pe aici, NU recomand folosirea cardurilor Sandisk la action cam si mai ales la cele auto din cauza unui algoritm ciudat la scrierea consecutiva a fisierelor video, acestea pot deveni corupte si va da eroare.Da, sunt carduri bune, fiabile, au viteza, insa nu sunt pentru asa ceva. Daca ti se inchide camera totusi, tind sa cred ca nu e (doar) de la card...Formateaza-l in camera, da un reset la setarile de fabrica si vezi dupa cum se comporta. salutare, camera se inchide dupa 1 min. Dupa ce inregistrarea se opreste si eate afisat sd card error. Am activat oprirea automata daca nu o folosesc si e aprinsa. am resetat,formatat dar tot nu vrea. Ce card bun pt. Go pro recomandati? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Uite aici niste detalii si niste carduri. https://havecamerawilltravel.com/photographer/fastest-microsd-cards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Am cumparat anul trecut in GitUP 2, card de 64. Si pana acum sunt multumit de el. Singura problema este durata bateriei... Cea originala tine vreo 40 min, si am mai luat cateva de sjcam care tin in jur de 30 min. Are cineva idee daca se poate gasi un waterproof case pentru GitUP cu cablu, cum e la SJCAM? ceva de genul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Am cumparat anul trecut in GitUP 2, card de 64. Si pana acum sunt multumit de el. Singura problema este durata bateriei... Cea originala tine vreo 40 min, si am mai luat cateva de sjcam care tin in jur de 30 min. Are cineva idee daca se poate gasi un waterproof case pentru GitUP cu cablu, cum e la SJCAM? ceva de genul asta? Se potriveste carcasa w de gopro 3-4 ,modelul decupat lateral , dar trebuie sa rezolvi hand-made etansarea cablurilor in zona mufelor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 15, 2017 Admin Share Postat Mai 15, 2017 Red Rat, citeste postul 3050 pe pagina trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Uite aici niste detalii si niste carduri. https://havecamerawilltravel.com/photographer/fastest-microsd-cards Multumesc, am cumparat sony 64, 95 mb/ read si 70mb/s write, functioneaza fara eroare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Multumesc, am cumparat sony 64, 95 mb/ read si 70mb/s write, functioneaza fara eroare. Cu cat si de unde? Da un link te rog. Si eu trebuie sa mi-l schimb, ca nu mi-l vede pc-ul. Editat Mai 15, 2017 de ubermuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Red Rat, citeste postul 3050 pe pagina trecuta. Mersi! Sper sa imi gasesc timp de mesterit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAVROCHE Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) @ubermuri am prins pe olx ,nou ,sigilat cu 160ron,fara garantie. in magazinele de specialitate am vazut cu 280ron pana la 320ron,cu garantie. Editat Mai 16, 2017 de GAVROCHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie222 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) Vând.. Editat Mai 16, 2017 de l.u.v Pentru vanzare ai bursa, cu respectarea regulamentului. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 (editat) Sa va mai aduc cateva noutati de pe meleagurile Asiatice: -Am incercat sa aduc Gitup Git2 iar, insa nici la importul acesta nici la penultimul nu m-am "sincronizat" cu stocul lor.Agentul care mi-a fost alocat mi-a comunicat ca vor mai primi saptama viitoare un lot de senzori Sony (cam 1000 de bucati) iar acesta va fi ultimul, sunt probleme in producerea acestui model din cauza distributiei limitate de senzori de la fabrica Sony, in consecinta vor renunta la productie si vor produce doar modelul Gitup GIT2P, cu senzor Panasonic de 16Mpx, acelasi senzor precum SJCAM SJ6 Legend.Avand in vedere ca SJ6 este superioara lui Git2, mai ales ca senzorul este de o generatie mai noua, tind sa cred ca nu va fi o dezamagire, din contra, plus ca pretul va fi mai mic, cu mult mai mic.In continuare se lucreaza la Git3 si un alt model 4K real. -la SJCAM, se lucreaza deja la un model de camera auto DVR, vor sa intre pe piata de camere auto se pare.Momentan nu am alte informatii, va tin la curent. -S-a lansat si SJ6 Legend Air, o varianta mai slaba a lui SJ6 Legend, cu un senzor mai slab, fara al 2-lea ecran si cu procesor propriu, dezvoltat "in house" de SJCAM, fiind un model ce se va regasi exclusiv la distribuitorii SJCAM din Europa si America, insa din pacate pretul este destul de mare sa merite efortul, cu aproximativ 5$ mai putin fata de SJ6 Legend, asa ca nu merita achizitionat, momentan. Cand mai am noutati si timp, va mai scriu pe aici. Editat Mai 20, 2017 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 care e diferenta intre camerele de mai jos? GitUp Git2 Sony IMX206 16Mpx 2K WiFi (Pro Packing) / SJCAM SJ6 Black si un GoPro4 de exemplu? GoPro tine la pret doar din cauza marcii sau si din alte motive? Vreau ceva pentru moto (si nu numai) si nu-s decis cat sa investesc. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 SJCAM Sj6 are un senzor mai nou (Panasonic MN34120) ca Git2, o constructie mai buna, un ecran mai bun, aplicatie pentru smartphone mai bine facuta, in schimb Git2 are un stabilizator optic mai bun ca SJ6.Git2 va fi scos din productie intr-o luna si va fi inlocuit cu Git2P cu acelasi senzor Panasonic ca SJ6. La ce model Gopro 4 faci referire?Gopro Hero 4 Black de exemplu, are acelasi senzor ca SJCAM SJ7 insa un procesor mai vechi, daca faci referire la Gopro 4 Session, mai bine ia arice altceva de banii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Ce parere aveti despre Isaw Edge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 La go pro black ma refeream. Mersi. Deci se plateste in mare marca produsului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 (editat) Nu in totalitate, dar in mare parte da.Daca nu ai prea multi bani de aruncat, mergi pe ceva venit din Asia. Ce parere aveti despre Isaw Edge? Din primele cautari pe Google producatorul spune ca senzorul este Sony de 16Mpx si ca filmeaza 4K@10fps, acea rezolutie este interpolata iar la 10fps este inutilizabila si ma duce cu gandul ca acea camera are senzor Sony IMX206 (adica acelasi care il gasesti si in Gitup Git2 si SJCAM M20).Acum fa tu calculul daca merita 150$ fara TVA si taxe vamale. Editat Mai 24, 2017 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Fara sa fiu prea documentat, sunt la prima achizitie de acest gen, iti dau dreptate. Pe de alta parte, pe mine nu ma intereseaza filmarea 4k, vor mai trece ani buni pana sa imi iau eu TV/monitor care sa suporte 4k, sa zic minim 3. Partile forte pe care le-am identificat sunt durata bateriei care conform reviewurilor este de 2 ore la 1080, adica absolut decent zic eu, ca n-o fi 2 ore ci o fi o ora 40 de minute e in regula. Si de asemenea multitudinea de accesorii. Cum sunt mai repezit m-am riscat si am dat o comanda pe ebay UK, deci fara taxe vamale si restul, pt un Isaw Edge + o baterie de rezerva, cost total cu transport inclus 800 de lei, si vine si mai repede. In zona ei de pret cica ar fi gaura din gogoasa zic internetii, oi trai si-oi vedea. Astea sunt accesoriile care vin in cutie, inclusiv selfie stick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Acum oscilez intre un SJCAM SJ7 nou si un GoPro 4 black second. Nu in totalitate, dar in mare parte da.Daca nu ai prea multi bani de aruncat, mergi pe ceva venit din Asia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Sj7 nu gasesti in tara momentan, dar va aparea zilele astea si la noi, fiind proaspat lansat.Eu unul recomand sa mergi pe SJ7, are un procesor mai nou, ecran cu touch, accesorii, suport firmware in viitoarea perioada si un plus foarte mare si anume stabilizator de imagine (unde la Gopro gasesti decat la Hero 5). Fara sa fiu prea documentat, sunt la prima achizitie de acest gen, iti dau dreptate. Pe de alta parte, pe mine nu ma intereseaza filmarea 4k, vor mai trece ani buni pana sa imi iau eu TV/monitor care sa suporte 4k, sa zic minim 3. Partile forte pe care le-am identificat sunt durata bateriei care conform reviewurilor este de 2 ore la 1080, adica absolut decent zic eu, ca n-o fi 2 ore ci o fi o ora 40 de minute e in regula. Si de asemenea multitudinea de accesorii. Cum sunt mai repezit m-am riscat si am dat o comanda pe ebay UK, deci fara taxe vamale si restul, pt un Isaw Edge + o baterie de rezerva, cost total cu transport inclus 800 de lei, si vine si mai repede. In zona ei de pret cica ar fi gaura din gogoasa zic internetii, oi trai si-oi vedea. Astea sunt accesoriile care vin in cutie, inclusiv selfie stick Poti pune un link te rog?Uneori Ebay Uk nu inseama obligatoriu Europa, acum ceva ani mi-am luat multe tepe comandant de pe UK, produsele erau vandute si trimise direct din China, unii spuneau ca au depozit in UK insa minteau, coletul ajungea dupa o luna si ceva si venea tot din China (trimiteau coletele prin tot felul de poste dubioase sperand ca vor scapa de Vama, insa totul era loterie).Nici macar nu m-am mai dus sa le iau. Cat despre baterie, producatorul spune pana la 100 de minute.Asa imi spune si mie producatorul la SJCAM de exemplu, insa uneori aceste masurari sunt facute la 720P@30fps, iar cand filmezi la 1080P sau mai rau 4K@30fps de abia prinzi o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 24, 2017 Admin Share Postat Mai 24, 2017 Pana la urma tot la cablu manufacturat si accu extern ajungeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 Sigur ca pot sa pun linkurile eGay UK: ISAW EDGE 4K Ultra HD - ended listing ISAW RECHAREABLE LITHIUM-ION BATTERY Review#1 Review#2 Review#3 - Amazon Acum ca m-ai pus un pic pe ganduri am mai citit un pic si parerile despre battery life sunt impartite. Eu as face o medie si as zice ca ar tine undeva la 90 de min daca nu o freci prea tare jucandu-te cu comenzile, wifi si aplicatia. Eu o iau in principal pentru filmari in plimbari , atunci cand stiu ca urmeaza o portiune de drum frumoasa, si nu o sa o folosesc ca un dash cam prin oras sau pe autostrada, asa ca eu consider ca 90 de min + extra battery imi vor satisface dorintele mele de plimbare la drumuri scurte si medii, cum ii sade bine unui naked. Oi mai arunca si un power-bank in tail bag si aia e. Sunt constient ca socoteala de acasa cu aia din targ nu se potrivesc deseori dar asta-i viata, omu' cat traieste invata, si 800 de lei pt ce ofera cred ca este un pret rezonabil, mai ales cu multimea aia de accesorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 24, 2017 Share Postat Mai 24, 2017 (editat) Nu prea stiu ce face gpsul integrat dar am o vaga senzatie ca nu as folosi functia chiar daca as avea-o. Am de exemplu TV din ala cu 3D, niciodata nu am folosit functia. Eu nu mai pun botu' demult la brand sau non-brand, toate sunt facute la fel in opinia mea si fara sa incerci nu stii care e mai bun. Si oricum, tre sa fie si tzepuiti pe lumea asta, nu? Pai ce, eu sunt mai fraer Eu sunt ala care trage hais cand restu' se duc cea, probabil ai observat. Asa sunt eu, mai special *gif cu un autist Editat Mai 24, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate