Sari la conținut

Camere HD pe Moto - Totul Despre

John Paul
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am cumparat un Overmax Cam-02, azi noapte, din Real.

Pro:

- Are touchscreen ceea ce mi se pare genial la banii astia

- 3 accesorii de prindere (casca de bicicleta-cu strap), ghidon/scarita/side rack si casca)

Con:

- suportul de casca poate fi lipit doar pe partea superioara a castii. Nu merge pe lateral deoarece nu permite rotirea camerei. Aici, din ce am vazut, pare a fi sistem asemanator de prindere cu cele de la Drift, deci cred ca se poate folosi un alt suport ptr a pune camera pe lateralul castii.

- acumulator intern pe care nu mi-am dat inca seama daca se poate schimba.

N-am apucat s-o folosesc, deoarece cardurile MicroSD pe care le am nu mai functioneaza. O sa revin cu impresii in zilele urmatoare,dupa ce cumpar un card.

Editat de cozmino
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cea mai simpla optiune ar fi sa montezi tripodul de la GoPro pe chesty.

Dupa care cumperi un adaptor surub tata-tata http://ishoot.ro/adaptor-surub-1-4-la-ambele-capete-tata-tata-pentru-accesorii-foto.html si-ti pui aparatul pe el.

Cam asa arata Overmax-ul montat pe casca, cu carcasa waterproof .

post-73091-0-54664400-1378888635_thumb.jpg

Editat de cozmino
Link spre comentariu

Da, e C2. Flip-ul nu se deschide ptr ca loveste in suport.

Solutia e temporara, pentru ca o sa montez un suport(sidemountul de la GoPro+Tripod) pe lateral.

http://www.youtube.com/watch?v=ZoHHRaq1CdA&feature=youtu.be cam asa filmeaza Overmax-ul la 199RON.

Setari : 1080p/ 60 Hz/ NTSC / Exposure 0 / Balance: Auto / Motion Detection: OFF . Camera era in carcasa waterproof.

Cand am ajuns la birou mi-am dat seama ca suportul se misca, de acolo multe vibratii.

Video-ul a fost urcat direct pe youtube (2 Giga) fara editari in prealabil.

Editat de cozmino
Link spre comentariu

N-am apucat, inca, sa testez autonomia. Urmeaza zilele urmatoare.

Din ce am observat azi, ecranul ramane aprins cand filmeaza. O sa studiez manualul si o sa instalez softul, ca am senzatia ca-mi scapa ceva.

In caz contrar, nu vad a avea cine stie ce autonomie.

Boooon, am facut si testul de autonomie, pe timp de noapte.

Setari : 720p/ 60 Hz/ NTSC / Exposure 0 / Balance: Auto / Motion Detection: OFF/ Audio Recording: OFF .

A filmat 2 ore si 8 minute. In conditiile in care ecranul a stat tot timpul aprins, pentru ca nu exista setare de stingere si nici nu se stinge automat. Am rasfoit manualul, pagina cu pagina si nu apare asa ceva in el.

O sa dau un mail catre producator, poate-poate se gandesc sa faca un update pentru firmware.

Link spre comentariu

Dar care ar fi explicatia? Si a mea se vede naspa cand filmeaza la viteza cu lumina soarelui in fata mai ales, sau prin frunzis...

Explicatia ar fi ca...daca e o camera mai low budget senzorul nu este cel mai "performant" si reactioneaza cu intarziere(nu poate prelua/stoca informatia la aceeasi viteza cu,care o primeste ) / nu intra destula lumina in senzor -> asta pentru viteza si low light/frunzis

iar pentru soare poate sa fie si din cauza obiectivului/lentilelor/samd.

Editat de iFeel
Link spre comentariu