sinisterr Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Eu am. De la incepututl sezonului. Inainte am avut AGV K3. Casca e ok. Nu am de ce ma plange. Depinde foarte mult si pe ce tip de moto mergi - pe naked vajaie, pe speed sau sport touring e destul de silentioasa. Salut. Intentionez sa o folosesc pe o motocicleta sport. In martie o cumpar si am inceput de acum sa imi strang echipamentul ca atunci sa am tot pregatit. Mie imi placea foarte mult forma de la AGV fiind asa mai ascutita si agresiva. Aceasta de la shark pare o casca normala asa rotunda. Per total si a meritat banii? Si in comparatie cu AGV-ul pe care l ai avut tu care ti se pare mai ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Eu am. De la incepututl sezonului. Inainte am avut AGV K3. Casca e ok. Nu am de ce ma plange. Depinde foarte mult si pe ce tip de moto mergi - pe naked vajaie, pe speed sau sport touring e destul de silentioasa. De ce crezi ca vajaie pe naked doar pt ca nu are parbriz sau care e explicatia ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Nakedul meu are un parbriz Voiam sa subliniez ca functie de tipul de motocicleta cu care mergi poate fi silentioasa sau galagioasa, depinde cata protectie ai la vant Asta nu-i aia cu licurici pe țeastă? Ce are special în afară de giumbușlucul ăsta - care presupune greutate suplimentară + grija de a o pune la-ncărcat ? Ba da... La inceput si mie mi-a placut chestia aia cu luminite, dar apoi am tot uitat sa o incarc, butonul e destul de sensibil si cand o lasi pe masa se aprinde... asa ca incet incet am renuntat la luminatul extra. Din punctul meu de vedere e o casca corecta - materialele sunt ok, are ochelari de soare incorporati, interiorul e detasabil, la drum lung se ventileaza ok. Deci n-am de ce ma plange. Astept acum sezonul racoros sa vedem cum e cu aburirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 De ce crezi ca vajaie pe naked doar pt ca nu are parbriz sau care e explicatia ??? Cred ca ideea era ca are ventilatiile dispuse de asa natura incat sa fie mai silentioasa la o pozitie mai aplecata in fata (adica vitezana & co.) decat una mai dreapta (naked, supermoto, etc.). Parerea mea (plus ca a mea Icon Airmada e super galagioasa pe un cvasi-enduro, desi oamenii cu vitezane sunt destul de multumiti de ea din puctul asta de vedere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Cred ca ideea era ca are ventilatiile dispuse de asa natura incat sa fie mai silentioasa la o pozitie mai aplecata in fata (adica vitezana & co.) decat una mai dreapta (naked, supermoto, etc.). Parerea mea (plus ca a mea Icon Airmada e super galagioasa pe un cvasi-enduro, desi oamenii cu vitezane sunt destul de multumiti de ea din puctul asta de vedere). Exact. Am avut un K3 si pe SV, stand aplecat, era chiar foarte ok, dar pe Transalp era dezastru, vajaia ca naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Diaconu Postat August 17, 2016 Share Postat August 17, 2016 Salut. Eu am shark skwal de aprox 2 luni.este si prima casca fiind incepator. Ma dau cu un cbr600 f4i .fac si drumuri scurte (la munca si inapoi) si drumuri mai lungi pe w/e. Comparativ cu altele nu am cum sa iti povestesc,pot insa sa iti spun ca niciodata nu m am gandit la ea,ceea ce inseamna ca isi face treaba bine. Cat despre led..... arata cool noaptea .....numai ca uit eu sa o incarc... . Recomand. » Post actualizat in 17 Aug 2016 19:22 Am uitat sa spun.....ochelarii de soare sunt extraordinari !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 (editat) eu am casca din avatar. Shark skwal switch riders. incantat de ea pana acum 3 zile cand s-a rupt viziera. mai precis, un colt de la fixarea pe casca. este vorba de coltul din partea de sus, bratul de sus al "C"-ului din poza. o sa pun probabil si poza cu problema, pana atunci vedeti aici la ce partea vizierei ma refer: http://www.motorteam.ro/viziera-pinlock-shark casca are 3 luni de utilizare normala, aproape zilnic. nu e lovita, nu e scapata pe jos. viziera a fost scoasa o singura data la inceput, cand i-am pus pinlock-ul. eu zic ca nu e de la mine. inteleg si ca nu as fi chiar singurul cu problema asta. senzatia mea e ca particica aia face parte din "autoseal system" si ca e fortata un pic la fiecare ridicare/coborare a vizierei. in fine. din diverse motive si dupa discutii cu vanzatorul pe tema procesului de garantie foarte anevoios, voi primi o viziera la jumatate de pret, fara sa o schimb pe garantie. deci, cu grija cu tipul asta de casca Editat August 26, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Si eu i-am cumparat un Skwal Trion Violet iubitei mele. Nu s-a plans deloc de vajaiala sau alte chestii. Este foarte multumita de cum ii sta pe cap, nu suiera..etc. O foloseste ca pasager pe un naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Shark Speed R pica pe dimensiuni? Sau e decalata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Shark Speed R pica pe dimensiuni? Sau e decalata? Au casti shark pe raft la Kronau. Si e si ceva reprezentanta oficiala in Bucuresti. Motorteam, undeva in Drumul Taberei Editat Septembrie 12, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Stiu ca au, eu intrebam altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Teoretic da. Cel putin la mine. La Shoei am M, am probat Speed R tot M si pana la urma m-am pricospit cu Skwal tot M. Schubert tot M am avut, la AGV tot M. Deci sa zicem ca pica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Multam Asta vroiam sa stiu. Ca sa fie si o mica lamurire: e cado' pt nevasta. Nu pot sa-i iau capul pt probe in magazin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Multam Asta vroiam sa stiu. Ca sa fie si o mica lamurire: e cado' pt nevasta. Nu pot sa-i iau capul pt probe in magazin... Iei o sfoara si masori cand doarme. Daca are somnul usor e mai complicat... va trebui sa improvizezi. "auzi, carpa asta miroase a cloroform?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Stiu circumferinta capului, are S... problema era daca se potrivesc masurile, pt ca la Scorpion, de exemplu, pt masura M trebuie cumparat L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Multam Asta vroiam sa stiu. Ca sa fie si o mica lamurire: e cado' pt nevasta. Nu pot sa-i iau capul pt probe in magazin... Poti sa ii spui ca o iei la o proba deoarece, vreau eu sa ii fac prietenei mele cadou si te-am rugat sa ma ajuti. Alimentandu-i teama ca nu cumva sa gresesti tu, o rogi sa probeze bine, sa vada cu care se simte cel mai bine, si pe care care ar recomanda-o ca nah, sa nu dau banii pe ea si sa nu fie buna. In timp ce o probeaza, tu esti atent la reactiile ei, la gesturi, la cum se manifesta si spre care ar inclina. Si uite asa, o sa plecati amandoi fericiti de la magazin: tu ca stii care ii este buna si daca i-ar placea, iar sotia ta ca a ajutat un om aflat la inghesuiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Se potrivesc fara probleme. Daca a avut un S de la o casca de renume noua atuncu si la Shark va avea S la o casca noua. Atentie sa nu fi avut S la o casca purtata ca atunci se modifica putin lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 As avea o intrebare .ce parere aveti de casca Shark S700S? O voi folisi pe un naked, o HONDA CBF 600 SA. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Nu este chiar naked, rahatelul ala de parbriz creaza turbulente fix in casca, cel putin la mine asa se-ntampla. In schimb daca ma ridic pe scarite sa captez aer curat, casca devine suuper silentioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 da. cam asa este cu parbrizul ce casca folosesti? eu acum am un Nolan parca N71 open face..............si face o gaalgie.........si este cam vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 un shoei gt-air, destul de multumit dar la cat se cere pe ea, se putea mai bine... ma gandesc la urmatoarea sa fie un schubert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Nimeni nu o sa poata sa iti spuna exact cum se va comporta o casca pe capul tau, pe motocicleta ta. Sunt fel si fel de chestii care determina confortul unei casti, inclusiv cat de inalt e parbrizul, daca poti cagula, cat de inalt esti, in ce pozitie stai pe motocicleta, etc. Cea mai buna metoda e sa folosesti dopuri, scad nivelul de zgomot imens de mult. S700 este o casca veche ca si model, si e pacat sa dai bani pe ea in ziua de azi. Sunt o gramada de alte casti noi si rezonabile la pret, gen Nolan N87, Scorpion R710, AGV K5, Icon Airmada, etc. Cauta ceva in genul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Mitu Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 Salutare! O parere de la cei ce au shark raw sau vancore, cat de aerisite sunt vara? » Post actualizat in 21 Dec 2016 17:55 Salutare! O parere de la cei ce au shark raw sau vancore, cat de aerisite sunt vara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbat Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 (editat) Ma intereseaza o casca Shark RSJ sau Nano. Circumferinta capului ar fi cam de 60,5 - 60,7 cm. Din cate vad pe graficul lor m-as incadra la un XL. Ma poate ajuta cineva care are o casca marimea asta sa o probez sa vad daca mi se potriveste? Am probat un AGV K5 - Jet marimea L si inclin sa cred ca mi se potrivea(am stat putin cu ea pe cap). Asa diferente pot fi de denumire a marimii? Inclin sa cred ca ce denumeste AGV ca fiind L cei de la Shark denumesc ca fiind XL ? Editat Ianuarie 11, 2017 de barbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Ianuarie 11, 2017 Share Postat Ianuarie 11, 2017 Inclin sa cred ca ce denumeste AGV ca fiind L cei de la Shark denumesc ca fiind XL ?Eronat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate