Serban.S Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Acum stau si ma gandesc si la ce a propus serban S,dar totusi cred ca daca ma apuc sa rod/pilesc/scot acel cauciuc(ca manson pe dreapta numai poate fi numit) pot sa stric rezistenta si tot la un manson de 430lei ajung. Daca lucrezi cu grija , nu strici nimic. Eu am facut operatiunea asta si mi-a iesit din prima. Si nu sunt asa meserias. Deci se poate. Daca vrei sa le schimbi , da-mi PM si vedem cum ne vedem sa le schimbam si la trotineta ta. Sa auzim de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 De curand sunt posesorul unui K 1200 GT.Rog spuneti-mi unde gasesc service pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 16, 2012 Admin Share Postat Martie 16, 2012 Sa-l stapanesti sanatos. Daca esti din Ardeal gasesti cel mai aproape in Ungaria si Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 De curand sunt posesorul unui K 1200 GT.Rog spuneti-mi unde gasesc service pentru asa ceva. Sa-l stapanesti sanatos! S-a mai intrebat si pe forumul de Arad despre service BMW: /index.php?/topic/674283-service-bmw-autorizat/ Si n-ar fi rau sa specifici si anul pt ca au existat 2 generatii diferite de K1200GT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Sa-l stapanesti sanatos! S-a mai intrebat si pe forumul de Arad despre service BMW: /index.php?/topic/674283-service-bmw-autorizat/ Si n-ar fi rau sa specifici si anul pt ca au existat 2 generatii diferite de K1200GT An 2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 16, 2012 Admin Share Postat Martie 16, 2012 (editat) 131.. ..CP.. ..La Cluj este Dan Cata, meserias bun+ca stie a se distra si pe la petreceri .. Ca venii vorba, ce vrei sa-i faci?, nu de alta, da'avem(cam)acelasi motor.. si in masura in care ne pricepem te-om ajuta! PS:Nu cumva este "ou de rata"? Editat Martie 16, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 131.. ..CP.. ..La Cluj este Dan Cata, meserias bun+ca stie a se distra si pe la petreceri .. Ca venii vorba, ce vrei sa-i faci?, nu de alta, da'avem(cam)acelasi motor.. si in masura in care ne pricepem te-om ajuta! PS:Nu cumva este "ou de rata"? "ou de rata" ? te referi la culoare ? iata in poza culoarea. in talon scrie gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 16, 2012 Admin Share Postat Martie 16, 2012 (editat) ..Scrie.. Era urat sa scrie"ou de rata" .. Nu l-ai luat din Cluj? Editat Martie 16, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 "ou de rata" ? te referi la culoare ? iata in poza culoarea. in talon scrie gri. Nelutu, suna-ma maine de dimineata, cred ca am gasit solutia la problema ta Foarte usor de reparat motoarele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 131.. ..CP.. Hai sa-ti fac o oferta irezistibila la un motor de 130cp cu 40k km. Vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 17, 2012 Admin Share Postat Martie 17, 2012 Detaliaza oferta ta pe PM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Iti mai iei o jucarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 20, 2012 Admin Share Postat Martie 20, 2012 Nu Se referea strict la motor ca piesa de schimb.. Insa daca as avea bani mi-as lua si un Goldwing.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Ce'ti mai place balenele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Azi am mai montat câte ceva pe motocicletă. Am descoperit că am instalate sculele astea pe ea: http://www.bikeservice-wild.de/produkte/baehr/kommunikation/r_1150_rt http://www.baehr.co.za/index.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=18 Mă gândeam să le dau jos Âşi să le vând, eu nu cred că o să le folosesc. Ce părere aveți? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Ce părere aveți? Mai bine tine-o pt. tine sa vorbesti cu Gabriela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Azi am mai montat câte ceva pe motocicletă. Am descoperit că am instalate sculele astea pe ea: http://www.bikeservice-wild.de/produkte/baehr/kommunikation/r_1150_rt http://www.baehr.co.za/index.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=18 Mă gândeam să le dau jos Âşi să le vând, eu nu cred că o să le folosesc. Ce părere aveți? salut, daca nu le folosesti, as vrea sa ti le cumpar eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) are cineva doua capace chiuloasa r1150 1100 850 originale(nevopsite) de vinzare ? Editat Martie 21, 2012 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Azi am mai montat câte ceva pe motocicletă. Am descoperit că am instalate sculele astea pe ea: http://www.bikeservice-wild.de/produkte/baehr/kommunikation/r_1150_rt http://www.baehr.co.za/index.php?option=com_docman&task=doc_view&gid=18 Mă gândeam să le dau jos Âşi să le vând, eu nu cred că o să le folosesc. Ce părere aveți? Este functional sistemul de comunicatie ? Este pe sistemul celor de pe tir ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 are cineva doua capace chiuloasa r1150 1100 850 originale(nevopsite) de vinzare ? in romania ca in afara costa transportul cit capacele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Nu cred ca e asa de mare consumul... Scoate siguranta de la ceasu din bord si vezi la cat scade curentul La bateria mea nu mi-as face probleme, ca e de 19Ah, dar ma gandesc ca a ta e mai mica... Am descoperit "problema". Trebuia sa astept mai mult cu ampermetrul inseriat. Dupa vreo 30 de secunde consumul scade la 0. Inainte de astea 30 de secunde consumul fluctua intre 20mA si 70mA. Deci presupun ca asa este normal. P.S. Bateria este de 12Ah Editat Martie 21, 2012 de Taz XL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 21, 2012 Admin Share Postat Martie 21, 2012 Este functional sistemul de comunicatie ? Este pe sistemul celor de pe tir ? Confunzi. Este un sistem intercom, de comunicatie intre pilot/pasager. Poti conecta MP3, telefon, GPS si statie CB. Tiristii folosesc statii CB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Sal. Intrebare va rog : [pt R 1200 rt ] Se merita schimbat filtrul normal de aer cu unul K&N ? Pe piata am vazut 2 modele 1 Louis ,2 Wunderlich . Vreo recomandare ......... Multam frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Nu are sens, numai daca nu cumva ai primiti mobra cu kitul ala. Un filtru de hartie e 50 ron si il schimbi la 40.000 km. Nu as face schimbul. Nu castigi putere in plus sau ceva asemanator, dai numa mai multi bani de-odata; acuma asta nu ar fi o afacere proasta, cu conditia sa faci 100.000 km pe an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Confunzi. Este un sistem intercom, de comunicatie intre pilot/pasager. Poti conecta MP3, telefon, GPS si statie CB. Tiristii folosesc statii CB. mersy de informare. credeam ca e si statie . eu folosesc asa ceva :http://www.midlandradio.eu/midland_bt_next/product_en_214292.aspx jively Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate