Dan Cata Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Oare or sa si puna in practica? http://www.motorcyclistonline.com/bmws-radical-triple-concept-and-w-3-cruiser-to-speed?src=SOC&dom=fb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Salutare. Unde gasesc adaptor usb pt priza originala bmw (aia mica si urata) si cum naiba o denumesc in cautare? Dracia lor de speciali care este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Salutare. Unde gasesc adaptor usb pt priza originala bmw (aia mica si urata) si cum naiba o denumesc in cautare? Dracia lor de speciali care este! Am pus niste exemple cu doua pagini in urma. » Post actualizat in 11 Mar 2015 09:53 Ce sa folosesc sa fie toate bune si frumoase? Motocicleta va fii folosita ocazional, nu pe pista si alte cele. Pe langa utilul Google, la sectiunea "Motociclete de viteza" exista topic dedicat RR, acolo ai mai multe sanse sa gasesti posesori si implicit informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Parca e ceva pe louis la 12 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Multumesc baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 campanie de recall pentru Ruri si Kuri! http://www.visordown.com/motorcycle-news--general-news/bmw-recalls-r-and-k-series-bikes/26384.html#ixzz3U6BBkmQ9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Parerea mea e sa-I pui o priza normal de bricheta, un model waterproof. Din pacate nu se poate monta in locul celei originale, trebuie fie sa faci alta gaura fie (cum am facut eu) sa confectionezi o prindere. Motivul e ca dispozitive pt prize normale gasesti aproape in orice benzinarie. Si o sa fie tare neplacut cand cel pt idiotenia mica se strica sau pierde in mijlocul excursiei si nu ai de unde sa iei altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Cred ca asta o sa fac. Sau ii scot cablurile si pun una normala. Doar mufez una normala si o bag sub sa. Cablurile originale la priza mica ies din manunchiul principal asa ca o sa o folosesc pe asta, nu pun alta separat. » Post actualizat in 12 Mar 2015 06:38 Asta e pozitionare. Si imi pare cam idioata si expusa. O sa leg firele la una de la Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Buna seara!Va rog sa-mi recomandati o marca de anvelope pentru motocicleta mea, BMW R1200 ST. Ca stil de mers, sint civilizat, mai ating citeodata 160-170, dar rar iar pe curbe sint potolit pentru ca n-am skill. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 (editat) Buna seara! Va rog sa-mi recomandati o marca de anvelope pentru motocicleta mea, BMW R1200 ST. Ca stil de mers, sint civilizat, mai ating citeodata 160-170, dar rar iar pe curbe sint potolit pentru ca n-am skill. Multumesc anticipat Frumoasa . Eu votez pt Michelin Pilot Road 4 GT. Editat Martie 14, 2015 de M a v e r i c k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Cred ca asta o sa fac. Sau ii scot cablurile si pun una normala. Doar mufez una normala si o bag sub sa. Cablurile originale la priza mica ies din manunchiul principal asa ca o sa o folosesc pe asta, nu pun alta separat. » Post actualizat in 12 Mar 2015 06:38 Asta e pozitionare. Si imi pare cam idioata si expusa. O sa leg firele la una de la Louis. Prizele auto folosite pe moto sunt bune doar daca stai pe loc (umflii cauciucul , faci ceva lumina langa cort... etc) . In mers sunt pacatoase pentru ca din cauza vibratiilor si a proastei fixari a mufei in priza, inevitabil nu mai fac contact. Eu am doua prize de la louis pe ghidon si acum le schimb cu cele BMW. Fixarea steckerului in prizele bmw este mult mai bine gandita decat la prizele auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 (editat) Maverick, si eu ma gândeam tot la alea. La o cautare rapida pe net am gasit ca exista 3 variante, standard, GT si trail. Stie cineva ce diferenta este intre ele? edit: acum am citit mai atent si vad ca tu ai zis de GT Editat Martie 14, 2015 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 (editat) Maverick, si eu ma gândeam tot la alea. La o cautare rapida pe net am gasit ca exista 3 variante, standard, GT si trail. Stie cineva ce diferenta este intre ele? edit: acum am citit mai atent si vad ca tu ai zis de GT GT este pentru motociclete mai grele, iti explica Antony: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/Michelin-Pilot-Road-4-Launched.htm Editat Martie 14, 2015 de M a v e r i c k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Va rog sa-mi recomandati o marca de anvelope pentru motocicleta mea, BMW R1200 ST. Metzeler Roadtec Z8 Interact sau Michelin Power Road 4 (simple sau GT), ambele marci/modele sunt de top. Pana acum ce aveai? » Post actualizat in 14 Mar 2015 23:50 Stie cineva ce diferenta este intre ele? Trail din cate stiu sunt pt. GS &co, nu pot sa caut acum pe telefon sa vad daca exista si dimensiunile pt. ST/RT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Mulțumesc pentru recomandări. Probabil că voi meege pe PR4, îmi place mai mult profilul. Habar n-am cu ce e încălțată acum motocicleta şi nu-i acasă să mă pot uita ...în orice caz, cu ceva gume pe finalul vieții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Habar n-am cu ce e încălțată acum motocicleta şi nu-i acasă să mă pot uita .. Uita-te pe pozele din anuntul de vanzare si te prinzi imediat... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Uita-te pe pozele din anuntul de vanzare si te prinzi imediat... . Mulțumesc dl. Dan, am încercat deja varianta asta (e drept, doar pe o poză) dar n-am văzut nimic. P.S. am scos-o de la vînzare, e mai versatilă decît un cruiser. Atîta tot că la manevre trebuie să cobor, nu ajung suficient cu picioarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 I like your motorcycle... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Mersi, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Buna seara, stiu ca in urma cu ceva pagini se discuta despre amplasarea unei prize de bricheta, mai jos sunt cateva poze din categoria "ce-am mai mesterit azi la motor". Am facut o prindere ptr o priza standard luata de pe louis - ma enerva la culme ca singura priza de pe ditamai Kau e jos, in stanga sub sha. p.s. Si da, vremea in Kronstadt e iar de rahat!!! iar lanturi pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 - ma enerva la culme ca singura priza de pe ditamai Kau e jos, in stanga sub sha. Dar de ce ti se pare atat de nepotrivit acolo? Rolul ei principal este sa conectezi incarcatorul de baterie. Nu merita sa te enervezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 O prize de-aia am si eu, pusa cam la fel. Cele puse prin alte parti sunt inutile la a incarca tableta/telefonul/gpsul/etc in mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 RT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate