PzKpfW Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Salut. Vând un K1200S dacă interesează pe cineva. Anunțul este aici. Pentru detalii vă stau la dispoziție aici. Sau puteți apela numărul din anunț pentru vizionări și eventual test-rides. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Salutare! Sunt proaspatul posesor al unui R850R din 2004. Imi puteti spune de unde fac rost de un manual de service pt acesta? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 (editat) Succes. Editat August 1, 2018 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Salutare! Sunt proaspatul posesor al unui R850R din 2004. Imi puteti spune de unde fac rost de un manual de service pt acesta? Multumesc http://www.bmwmotoclub.cz/servis/files/BMW_R1100RT_RS_GS_R_Repair_Manual.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Credeți că ar fi în regulă dacă as pune pe spate Michelin Anakee 3 170/60R17? Am găsit la un preț bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Ciudat cum posesorii de GS pun gume de ulita pe ele si posesorii de RT pun gume de dual sport Eu pe GS foarte bine m-am inteles cu Anakee 2, dar si 3 ii OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Ciudat cum posesorii de GS pun gume de ulita pe ele si posesorii de RT pun gume de dual sport ...Pentru că majoritatea posesorilor de GS super-adventure-safari-mongolia-or-bust nu le vor scoate niciodată de pe șosea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Eu as vrea sa iau anakee 3 pentru ca am găsit o oferta foarte buna, prețul este mult mai mic decât la alte anvelope. Care ar fi dezavantajele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Eu as vrea sa iau anakee 3 pentru ca am găsit o oferta foarte buna, prețul este mult mai mic decât la alte anvelope. Care ar fi dezavantajele? Dacă e făcut special pentru R1200GS nu văd de ce pe R1150RT ar tuși Producătorul zice că este pentru mers 90% asfalt și doar 10% offroad. https://www.michelin.com/fre/presse/Presse-et-actualites/communiques-de-presse-michelin/Produits-et-Services/MICHELIN-Anakee-III Anul viitor vreau să schimb și eu gumele pe bizoancă așa că sunt și eu în căutare. Am o rugăminte, dacă îți montezi gume noi să-mi zici și mie ce tip ai pus și cât de mulțumit ești de ele. P.S. Prețul ăla bun este cel de la anvelopemoto.eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 5, 2018 Share Postat August 5, 2018 Eu as vrea sa iau anakee 3 pentru ca am găsit o oferta foarte buna, prețul este mult mai mic decât la alte anvelope. Care ar fi dezavantajele? Cam toti GS-istii (care au habar de subiect) fug de ele ca de naiba, nu le cumpara nimeni si d-aia or fi la pret mic. Am stat de vorba acum la Garmisch cu cineva de la Michelin si mi-a recunoscut ca este evident ca au dat-o-n bara rau cu ele si se chinuie sa scoata cat mai repede ceva. Diferenta aia de bani de care td bucuri acum s-ar putea sa te coste mult mai mult la primul buf. Sau sa mergi cu morcovu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 6, 2018 Share Postat August 6, 2018 Cam toti GS-istii (care au habar de subiect) fug de ele ca de naiba, nu le cumpara nimeni si d-aia or fi la pret mic. Am stat de vorba acum la Garmisch cu cineva de la Michelin si mi-a recunoscut ca este evident ca au dat-o-n bara rau cu ele si se chinuie sa scoata cat mai repede ceva. Diferenta aia de bani de care td bucuri acum s-ar putea sa te coste mult mai mult la primul buf. Sau sa mergi cu morcovu'... Li se spune PANAKEE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proffroad Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 A cumpărat cineva anvelope de pe gumi7.ro? Au preturi bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 Am cumparat, au sosit in 3 sau 4 zile, pret bun, Continental 140/90/16, 525 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Boxer 1250ccm, shiftcam technology - https://www.facebook.com/motorcularcom/videos/528191240937654/?hc_ref=ARTEbodtlc6zxRwDAWKlF20EkeSfSlWdp5Htp71w7YlWnLsxrNMLmmBcYClutHesPIs&__xts__[0]=68.ARDPaF8sJHzgHPGBg_sZg2RH9u2octV2aUx7ibaXYTYabRRFreWhwIFTtJKanALF2dtVKArlbZSwWIFX_6uWagIaOBZ-i2iZPfaTmMU_hE9JeU7EaxEGmOxQcp7U3TgMyRcw-c2MV4D3EytcLo05rZHNs87yYEBJEmRSb1MsHgYKtnVD2UeoOi6halZ6P0iusHWYnqztJJnLwi6d1Tq6Zb_HqANvYvSh0Q6xJ8bX&__tn__=FC-R Din ce inteleg eu, cand gazu e deschis partial, valvele cu cama mica deschid supapele, cand deschizi gazul WOT, intra valvele alea mari in actiune. Ma astept sa se simta ca o explozie trecerea asta, 136 CP, 143 Newtoni-cupli. One engine, two faces. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 Boxer 1250ccm, shiftcam technology - https://www.facebook.com/motorcularcom/videos/528191240937654/?hc_ref=ARTEbodtlc6zxRwDAWKlF20EkeSfSlWdp5Htp71w7YlWnLsxrNMLmmBcYClutHesPIs&__xts__[0]=68.ARDPaF8sJHzgHPGBg_sZg2RH9u2octV2aUx7ibaXYTYabRRFreWhwIFTtJKanALF2dtVKArlbZSwWIFX_6uWagIaOBZ-i2iZPfaTmMU_hE9JeU7EaxEGmOxQcp7U3TgMyRcw-c2MV4D3EytcLo05rZHNs87yYEBJEmRSb1MsHgYKtnVD2UeoOi6halZ6P0iusHWYnqztJJnLwi6d1Tq6Zb_HqANvYvSh0Q6xJ8bX&__tn__=FC-R Din ce inteleg eu, cand gazu e deschis partial, valvele cu cama mica deschid supapele, cand deschizi gazul WOT, intra valvele alea mari in actiune. Ma astept sa se simta ca o explozie trecerea asta, 136 CP, 143 Newtoni-cupli. One engine, two faces. Principiul e preluat de la benzinarele auto de la BMW, tehnologia asta e de ceva timp pe piata. E foarte pacatoasa, cand ii abate dracii nu-i mai dai de cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 (editat) :eek: Editat Septembrie 13, 2018 de shpixy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 :eek: [video=https://www.youtube.com/watch?v=4JlYE6nSNJI] Asta e din ciclul motociclete pt toti prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 deci putem sta si in topcase.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Sau sa legati un carucior de ele si sa stati in carucior ca va tracteaza bembeul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Dacă o fluieri, apare singura din garaj???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 O sa le dau un mail astora de la BMW, o sa le spun sa faca un robot care sa reguleze femei. Astfel barbatii nu vor mai fi obligati sa fie capabili sa-si reguleze femeile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Și nume cum sa ii pună? REGULATOR 1200 GS??? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Motor boxer? cand ii dai drumul , sa troncane de il iau toti dracii? ))) sa stie femeia, ce urmeaza? SI vibratii, se stieeee )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Cu un cardan pe măsură așteptărilor )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Și nume cum sa ii pună? REGULATOR 1200 GS??? ))) Nu-i rau, BMW Regulator 1200GS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate