nazdravanul Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Un 1200 ma roade si pe mine, sa va spun sincer (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Un 1200 ma roade si pe mine, sa va spun sincer (: Insa trebuie sa te intrebi daca se merita cu adevarat cei ~4000 de euro in plus pe care trebuie sa-i dai (pe, de exemplu, un R 1200 ST fata de un R 1150 RS). Are intr-adevar mai multa putere si cuplu, dar suma aia nu-i deloc mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Din punctul meu de vedere merita banii in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Deci : LT, RT, GT ? Toate de 1200, va rog. Si evident, cele mai noi variante (: ... Un pic de fantezie va rog, un pic de entuziasm (: (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 ma bag si io cu un f 650 st si un k 100 rs 4 valve. cand oi fi sober, voi citi tot topicu', da' ninge si ma enerveaza tija din tibie, asa k bag bere. ajut cu tot ce pot. Domnilor, ma maninca rau de tot in mai multe locuri (:, ideea (momentan, slava domnului, buzunarul nu-mi permite decit ideea, desi in citeva luni .... ) unei a doua motociclete de 1 touring serios (10-12 ore de mers snur cu o viteza comoda de croaziera de cca 200 km/h (: ) 2 vreme urita in Bucuresti - Romania. Sugestii ? Si citeva argumente, va rog ... ( sa nu incepem cu FJR-uri, GoldWing-uri si alte prostii , va rog (: ) io stiu k am scapat din bulgaria (160-170 croaziera) in grecia, tare fain, 2 insi, 3 coburi, cu tot cu top case, adik vreo 40 kg bagaje- si fiindca nu mersasem decat pe buc-pitesti tare, am dat 220 pana...s-a terminat benzina, k atlfel se termina draq grecia- mica tzara, pe bune- si mai si cadeam in mare...deci as merge cu vechiul k 100 de 16 ani mai tare, da' am unde? oricum, cu pasager si bagaje, la 200+ obosesti destul de repede, cred k nu poti merge mai mult de 3-4 ore, depinde de trafic, noi eram si in shorts+maieu, incepuse sa arda rau... mergeam calm spre sofia 160 si imi dau multi flashuri, reduc ceva intr-o curba, sa innebunesc, restrictie 40. 2 bulgari cu astra, radeau la mine.....simpatici sau radeau de mine?-tot simpatici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 14, 2006 Admin Share Postat Noiembrie 14, 2006 Domnilor,cu voia dumneavoastra am aderat si eu la grup:R1100 RT. Am facut in sfirsit cunostinta cu un tractoras superb,superconfortabil,de drum lung.Ne-am imprietenit dupa citeva sute de metri,iar acum nu mai putem unul dupa altul.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 FELICITAAAARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2006 Bine ai venit l.u.v! Pot sa intreb cat ai dat pe mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 15, 2006 Admin Share Postat Noiembrie 15, 2006 (editat) Da,nu-i niciun secret..fix 4950 iepuroi(pret de Jermania ) si am luat-o de la baietii de la Motomobil din Cristesti(langa Tg.Mures). Interesant este ca a stat pe la ei vreun an,este adevarat,la inceput a avut vreo 40000 km si cereau pe ea peste 6500 E.A trebuit sa mi se puna mie pata in doua zile pe ea si sa o iau tocmai eu!!Asta-i viata,nu-i pentru cin'se potriveste..nu?Mobra are 74000 km(abia a iesit din rodaj.. ),dar ceea ce este mai important este ca nu a fost tavalita si este foarte bine intretinuta,in afara de citeva mici zgirieturi pe ici pe colo nu are nimik! Luigi Vicol Editat Noiembrie 15, 2006 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Bravo L.U.V. ! Frumos motoru... uelcam tu za club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Salve L.u.v., bine ai venit! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Un 1200 ma roade si pe mine, sa va spun sincer (: de curiozitate, ce faci cu cea din avatar? o dai? daca da, cat mai costa una asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 de curiozitate, ce faci cu cea din avatar? o dai? daca da, cat mai costa una asa? Nu m-am hotarit inca ce fac cu ea. Momentan imi vine greu sa o dau, ma gindesc sa o tin ca moto de vara, oras, drumuri prin tara, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Nu m-am hotarit inca ce fac cu ea. Momentan imi vine greu sa o dau, ma gindesc sa o tin ca moto de vara, oras, drumuri prin tara, etc. eu am invatat ca lucrurile bune se pastreaza, nu se dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Deci : LT, RT, GT ? Toate de 1200, va rog. Si evident, cele mai noi variante (: ... Un pic de fantezie va rog, un pic de entuziasm (: (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 o informatie pentru cei interesati de BMW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 2, 2006 Admin Share Postat Decembrie 2, 2006 Mai baieti,de unde cumpar un etrier pe spate la a mea?? Imi ramine blocat,incinge discul,l-am curatat de l-au gasit dracii dar degeaba.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharksharky27 Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 sal si eu am un f 650 din 96 dar ce sa zic e scula sal am si eu un f650 din 96 .Cineva mai aproape de giurgiu sa dam o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 l.u.v incearca sa schimbi doar pistonasele si garniturile, daca zici ca de curatat nu merg eu le-am desfacut (am brembo la fel ca tine) am scos pistonasele si garniturile si le-am curatat si nu am probleme (desi nici inainte nu se blocau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rode Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Salut, are cineva idee ce trebuie sa platesc dupa 1 ianuarie pentru un BMW F650 GS second-hand? Ma refer la vama, taxe, inscriere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Am un K 1200S din primavara si sunt extrem de multumit de el. Ma bucur sa vad ca exista acest grup si sper sa ne si intalnim in 2007. Va salut pe toti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Proaspat posesor de R 1200 RT. Buy back cu Montauk-ul (armasar regretat, de vita nobila). Regele a murit, traiasca regele (:. Un milion de jucarele pe el (la adulti se numesc accesorii (. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Decembrie 19, 2006 Autor Share Postat Decembrie 19, 2006 Bine ai venit Calin! Multi km fara evenimente cu bestia! Felicitari nazdravanul! Si eu visez la un R 1200 Dar ST. Poate pe viitor. Multi km fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Nazdravanule, buy-back-ul de la BMW e cat de cat rezonabil? Vreau sa zic, fata de preturile de pe piata la o mobra similara, sh. Altfel, sa-ti traiasca! La fel si pentru Calin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 salut am un bmw k 100rs care a suferit un accident. as avea nevoie de ceva piese daca ma puteti ajuta ar fi ff bine bord complet(cu chilometraj, turometru) merge si de k75 carene, comenzi electrice multumesc 0723390001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate