B.B. Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[T3m]b3|| Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 http://www.facebook.com/events/483363825060142/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Trebuia sa modific motocicleta la el, doar ca am amanat din diferite motive. O sa-i urmez sfaturile si-o s-o modific pana la urma... Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusk7 Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Un om vesel care iubea viata si aventura.Dumnezeu sa l odihneasca,condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Ce sa mai zici in momente de astea???Mama masii de viata,trist...condoleante prietenilor si familiei!Fie i tarana usoara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigrulcarpatin Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Cineva postase anterior "cand te cauta...te gaseste"... asa este. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 RIP Sabin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Professoru Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Dumnezeu sa l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Pacat,oamenii buni ,se duc prea devreme dintre noi! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Si uite-asa, dintr-o prostie s-a dus si bufonul forumului... Pacat! Cu toate ciudateniile lui, putini ii egalau pasiunea pentru motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby200791 Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Si uite-asa, dintr-o prostie s-a dus si bufonul forumului... Pacat! Cu toate ciudateniile lui, putini ii egalau pasiunea pentru motoare. bine zis Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Omul mi-a pregatit Melcul inainte de plecarea spre Nordkapp... Am stat langa el si mi-a aratat cum se face aia, cum se face aialalta... Un super om! Odihneasca-se in pace... Nu-mi vine sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 De clipa morti ne apropiem cu totii. Pentru unii, drumul e mai lung, pentru altii, drumul e mult mai scurt. Asadar orice om trebuie sa fie pregatit sa stea inaintea Creatorului sau, si sa dea socoteala pentru felul in care si-a trait viata, in orice moment. Impacati-va cu Dumnezeu cat mai sunteti in viata. Este o grea pierdere si incercare pentru familie si cei dragi. Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 se moare din orice...stiu cazuri de "comedie". o pierdere grea ptr pasionatii motoarelor. RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Pacat de situatie. Nu l-am cunoscut dar vad ca se vorbeste numai de bine despre el. Condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Dumnezeu să-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 RIP maestre... l-am cunoscut acum vre-o 11-12 ani, un tip deosebit si plin de viata. la fel ca si Oresti.....pot spune ca era unul dintre pionierii motociclismului din romania... pacat ca ne pierdem atat de devreme valorile in ale motociclismului. Dumnezeu sa te odihneasca Sabine.....candva ne vom revedea acolo sus...cu totii.....si o s-o punem de-o cursa . condoleante familiei si putere sa treaca peste aceasta durere imensa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate