Florynn Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 va salut! am o casca shoei GT-Air la care as dori sa-mi schimb vizorul transparent cu unul fumuriu (vizorul este CNS-1). a mai facut cineva pe aici operatiunea asta la modelul asta? multumesc vinde-o dao dreac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Intre ce ani s a fabricat shoei xr1000? Am vazut una 2013. Asa sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Eu in 2013 am luat XR 1100. Dar o fi, nu stiu ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Nu cand ai cumparat, ma refer la anul de fabricatie. Are pe interior sub bureti o eticheta cu anul de fabricatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Ma uit cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 (editat) va salut! am o casca shoei GT-Air la care as dori sa-mi schimb vizorul transparent cu unul fumuriu (vizorul este CNS-1). a mai facut cineva pe aici operatiunea asta la modelul asta? multumesc tare ) cumpara viziera si schimb-o vezi aici sau daca vrei alti ochelari, aici Editat Martie 26, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 (editat) XR 1100 fabricat pe 09 dec 2011. Nu cred ca in 2013 se mai faceau XR 1000. Repet, e doar o presupunere. La naiba, am gasit si o eticheta cu numele inspectorului CTC care a verificat casca si i-a dat ok-ul. Editat Martie 27, 2015 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Nici eu nu cred, Am cautat si pe net dar nu am gasit pana cand a fost in productie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 xr1000 s-a produs din 2004 pana pe la sfarsitul lui 2009-inceputul lui 2010. Deci cele sh care se vand pe la noi sunt ori vechi, ori foarte foarte vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Asta e casca. Daca e sa ne luam dupa eticheta ar fi 2013...ori nu citesc eu bine. Ori 2010.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Salutare ! Am un Xr1100 si as vrea sa iau un whisper strip ,cei care au asa ceva ,credeti ca merita cei 30 eur ? Se simte diferenta ,e mai silentioasa? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Cumpar breath deflector Xr1100 - pm. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Salutare ! Am un Xr1100 si as vrea sa iau un whisper strip ,cei care au asa ceva ,credeti ca merita cei 30 eur ? Se simte diferenta ,e mai silentioasa? Multumesc A mea a venit cu whisper strip, si nu este deloc o casca silentioasa. Parerea mea e sa nu dai banii. Imi place casca in toate privintele, mai putin zgomotul. Mai bine dopuri de urechi, parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 A mea a venit cu whisper strip, si nu este deloc o casca silentioasa. Parerea mea e sa nu dai banii. Imi place casca in toate privintele, mai putin zgomotul. Mai bine dopuri de urechi, parerea mea! Dubioasa treaba... Ai umblat cumva la suburile de reglaz? Incearca sa bagi o coala de hartie si plimb-o pe toata suprafata garniturii.Teoretic trebuie sa se miste destul de greu. Ar mai putea fi si garnitura de etansare inegal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 (editat) Pentru mine "chin guard"-ul sau whisper strip-ul ala face treaba excelenta- diferenta de zgomot si curent in casca e considerabila. Sfatul meu: ia-l. PS: dar de unde ai luat casca? In Europa casca vine cu dracia aia la pachet, doar in US este pe lista de optionale, in schimb iti ofera "breath deflector"-ul la pachet. Editat Aprilie 27, 2015 de stokerel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Saptamana asta sper sa il iau ,revin cu o parere dupa Multumesc pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Dubioasa treaba... Ai umblat cumva la suburile de reglaz? Incearca sa bagi o coala de hartie si plimb-o pe toata suprafata garniturii.Teoretic trebuie sa se miste destul de greu. Ar mai putea fi si garnitura de etansare inegal. Viziera am reglat-o si zic eu ca am nimerit-o bine. Nici vorba de gap pana la garnituri. Pur si simplu e o casca zgomotoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 (editat) E vreo diferenta intre vizierele de pe siteul Louis (adica originale, cred) si cele aftermarket care le gasesti pe diferite siteuri? As dori sa mi iau una CW1 fumurie. Editat Aprilie 29, 2015 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 E vreo diferenta intre vizierele de pe siteul Louis (adica originale, cred) si cele aftermarket care le gasesti pe diferite siteuri? As dori sa mi iau una CW1 fumurie. da,este diferenta!am luat eu doua viziere,una OEM fumurie si una iridium de pe ebay(non-OEM la jumate de pret) pt vechiul meu xr1000.cea OEM inchidea perfect,cobora si urca normal pe cand cea iridium se inchidea si se deschidea mai greu,nu etansa perfect.precizez ca nu umblasem la reglajele vizierei pt niciuna din cele doua viziere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Am inteles.. deci sa merg pe cea OEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Asta e casca. Daca e sa ne luam dupa eticheta ar fi 2013...ori nu citesc eu bine. Ori 2010.... fabricatie : 13.02.2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 salutare! am avut un accident din cauza unui nesimtit care nu a oprit la cedeaza si pe langa un tendon belit de la mana stanga , mi am zgariat viziera. intrebare....unde gasesc si eu o viziera pt un gt air?............stie cineva un importator? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Mymoto comercializeaza Shoei sau cu siguranta gasti firme in Buc care aduc de pe Louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmilian Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Dintre Shoei NXR si Schuberth S2 , ce ati alege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Dintre Shoei NXR si Schuberth S2 , ce ati alege? Shoei. Ma rog asta e parerea mea personala si as putea sa spun ca sunt nitel subiectiv pentru ca am avut doar shoei si nu as lua altceva. Schubertu arata ca un castron...si am impresia ca e si mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate