lipton Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Vezi ca iti declara razboi fanii Arai Am postat o poza cu un fals grosolan pt ca aia se potrivea in acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 ba tu subestimezii chinezii da!!!e ceva ciudat cum de nau facut si eii pana acu dar mai stii - am facut topingu asta sa cunosc si eu castile shoei doarece vreau sami iau una de la un mos si mosu e expert aduce motorare in fiecare zii si tot felu de chestii e un fel de mestesugar de aici din strainate de unde am luat si motoru si am luat oleaca de barba de la ell da in fine treaca si nu vreau sa mio iau si cu casca nu ma costa nimic sa intreb daca stii raspundemi da!! daca nu ignora----- sunt incepator io nu cred ca tu ai stiut din prima pe toate nu mai fiti asa de a totstiutori si lauti lumea la misto pe aicea lasa pe altu sa spune ceva folositor si daca nuti convine gramatica mnu citii '''' stima !!!ptr florin un om de 10 pe acest site bravo omule !!! asfalt uscat la toti , nau, eii, topingu, sami, zii, ell, mio, raspundemi, totstiutori, lauti, nuti, mnu.. asta la plima lectura, fara sa pun la socoteala dezacordurile gramaticale... plm o fi asa de greu sa incerci sa scrii coerent?? si ce mai face nuti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t1tty Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 , nau, eii, topingu, sami, zii, ell, mio, raspundemi, totstiutori, lauti, nuti, mnu.. asta la plima lectura, fara sa pun la socoteala dezacordurile gramaticale... plm o fi asa de greu sa incerci sa scrii coerent?? si ce mai face nuti??? [ ia hai fate ca canti la alta masa ca nu am maruntii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Dupa ce ca esti analfabet mai esti si arogant. Ce va bateti gura pe aici bai fratilor? e clara treaba ca omul nu are cum sa treaca de clasele primare, basca sa ia un permis de conducere. Fratioare vezi ca la chestionarele alea pentru carnet nu ai intrebari numai cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t1tty Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Dupa ce ca esti analfabet mai esti si arogant. Ce va bateti gura pe aici bai fratilor? e clara treaba ca omul nu are cum sa treaca de clasele primare, basca sa ia un permis de conducere. Fratioare vezi ca la chestionarele alea pentru carnet nu ai intrebari numai cu poze. tulcea tigan ce te poti astepta de la astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) Probabil urmatoarea mea casca ..dar sa mai treaca ceva timp si sa scada preturile ca acum sunt prohibitive Editat Februarie 27, 2012 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Da, cam scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebunulnegru Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 de ce nu incercati asta.pretul de mult mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jWDWIlQKzao&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 de ce nu incercati asta.pretul de mult mai bun http://www.youtube.c...player_embedded Modulara pe vitezana nu ma prea incanta ( cazul meu ) ... Shoei si Arai nu incanta cu un look aparte dar sunt al naibii de bune! Acum Shoei si cu ochelari Daca a cumparat deja cineva as fi curios cum se comporta la drum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Ma atrage si pe mine asa ceva dar nu sunt convins deloc daca ochelarii aia merita premiumul calitativ vorbind fata de casca + ochelari de soare standard. Adica la cumpararea ochelarilor de soare normali iti poti alege cat de inchis sa fie, ce tenta sa aiba etc. Vorbesc de ochelari de calitate nu gunoaie din new yorker. Aici platesti premiumul si trebuie sa te multumesti cu selectia--- un model de ochelari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 3, 2012 Admin Share Postat Martie 3, 2012 Ochelarii de soare incorporati sunt un mare plus la orice casca. Bine ca s-a trezit si Shoei s-o ia pe drumul deschis de Schuberth, acum mai bine de 7/8 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Salut, Vreau sa imi cumpar o casca si nu stiu care e mai buna dintre cele doua (shoei rf1100 sau qwest). Ma intereseaza care ventileaza mai bine vara si care izoleaza mai bine fonic la viteze de autostrada. Le-am incercat pe amandoua si imi vin bine pe cap, Qwest-ul mi se pare putin mai comfortabila. Ceva idei, pareri de la cei care au incercat una dintre cele 2 casti? Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) /index.php?/topic/662666-qwest-vs-xr1100/ shoei rf1100 este model pt. America ,nu are pinlock inlcus in pachet ci optional (adica platesti extra viziera +pinlock-ul) varianta pt. europa este XR1100 Editat Martie 22, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZEROS Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 salut conteaza foarte mult ce tip de motocicleta folosesti....eu am avut nolan n84,pe vstrom era super ok,pe gtr1400 foarte zgomotoasa.Acum am shoei 1100 si e perfecta,si ca nivel de zgomot si ca ventilatie.singurul neajuns ar fi ca cu viziera transparenta vara e foarte obositoare.....,dar totul se poate rezolva cu viziera fumurie dar costa (56euro pe louise).... oricum shoei sunt casti de top....asa ca spor la alegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) Salut, Vreau sa imi cumpar o casca si nu stiu care e mai buna dintre cele doua (shoei rf1100 sau qwest). Ma intereseaza care ventileaza mai bine vara si care izoleaza mai bine fonic la viteze de autostrada. Le-am incercat pe amandoua si imi vin bine pe cap, Qwest-ul mi se pare putin mai comfortabila. Ceva idei, pareri de la cei care au incercat una dintre cele 2 casti? Cheers Shoei Qwest e casca pt turing, daca inteleg eu bine, tu ai un fel de speed, deci nu e buna fiindca pozitia e mai aplecat in fata, iar pozitia la turing e dreapta. Editat Martie 28, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 cumpar Chin Guard shoei. sau SHOEI *WHISPER STRIP* RAID II/XR1000/XR1100 0751232565 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyp Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 cumpar Chin Guard shoei. sau SHOEI *WHISPER STRIP* RAID II/XR1000/XR1100 0751232565 Salut Incearca la Sebi, pe str. Liviu Rebreanu El aduce produse de pe www.louis.de fara comision. www.sspbike.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Salut Incearca la Sebi, pe str. Liviu Rebreanu El aduce produse de pe www.louis.de fara comision. www.sspbike.ro mersi. stiu de el. vroiam ceva mai ieftin da se pare ca nu are nimeni de dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) Care este diferenta intre modelele XR si RF eventual QWEST? Mentionez ca nu stiu nimic despre SHOEI in afara de faptul ca sunt in top 3 (pareri impartite) . Imi cer scuze daca mai sunt topicuri pe acesta tema, nu am avut timp pt. a ma documenta, eventual daca sunteti draguti link. Am auzit ca sunt unele probleme la reglajul vizierei, adevarat ? Am posibilitatea de a-mi achzitiona o casca SHOEI de afara, fara transport, vine un prieten de sarbatori acasa. MULTUMESC ! Editat Septembrie 29, 2012 de Ramirez707 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 xr si rf...sunt aceeasi casca!! rf este denumirea in sua! quest este alt model...orientat mai spre touring! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Am uitat sa specific ca imi trebuie atat pt. touring cat si pt. vitezana. Ce model ar fi mai indicat? Multumesc Octavius, Bec ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) eu am xr 1000 diabolic 3...sunt multumit de cum se comporta atat la viteze mari cat si in excursii! si eu am vrut sa-mi iau rf din state dar am prins-o aici la reducere...si n-a mai avut rost! am doua viziere, una clara cu pinlock..pe care o port pe ploaie, frig sau intuneric...si una dark smoke tot cu pinlock, dar pe care nu l-am montat...pe care o port pe timp frumos. viziera fumurie e de super calitate...nu te dor ochii, nu distorsioneaza...si e destul de rezistenta la sters ( inca nu s-a matuit ). sotia are un model mai vechi raid 1...dar e ok si asta!! eu am montat in ambele casti sistem de comunicare interphone. xr-ul are locuri speciale unde sa pui castile si poti sa ascunzi foarte frumos firele...pe cand la raid...a trebuit sa violez captuseala si sa introduc castile dedesubt. atentie...nici una din casti nu are captuseala detasabila ( decat buretii de la obraji ) asa ca sunt mai aiurea de spalat! nu stiu cum e la modelul nou xr 1100. nu stiu cum e qwest...observ ca pe site-ul oficial e cotata ca fiind touring...probabil e succesorul lui raid 1 si raid 2. oricum ....trebuie sa-ti mai cumperi nose guard si chin curtain....mai ales cea din urma ( protectia de la barbie ) face o mare diferenta in ceea ce priveste curentul care iti intra in casca! bafta! Editat Septembrie 29, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirez707 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 eu am xr 1000 diabolic 3...sunt multumit de cum se comporta atat la viteze mari cat si in excursii! si eu am vrut sa-mi iau rf din state dar am prins-o aici la reducere...si n-a mai avut rost! am doua viziere, una clara cu pinlock..pe care o port pe ploaie, frig sau intuneric...si una dark smoke tot cu pinlock, dar pe care nu l-am montat...pe care o port pe timp frumos. viziera fumurie e de super calitate...nu te dor ochii, nu distorsioneaza...si e destul de rezistenta la sters ( inca nu s-a matuit ). sotia are un model mai vechi raid 1...dar e ok si asta!! eu am montat in ambele casti sistem de comunicare interphone. xr-ul are locuri speciale unde sa pui castile si poti sa ascunzi foarte frumos firele...pe cand la raid...a trebuit sa violez captuseala si sa introduc castile dedesubt. atentie...nici una din casti nu are captuseala detasabila ( decat buretii de la obraji ) asa ca sunt mai aiurea de spalat! nu stiu cum e la modelul nou xr 1100. nu stiu cum e qwest...observ ca pe site-ul oficial e cotata ca fiind touring...probabil e succesorul lui raid 1 si raid 2. oricum ....trebuie sa-ti mai cumperi nose guard si chin curtain....mai ales cea din urma ( protectia de la barbie ) face o mare diferenta in ceea ce priveste curentul care iti intra in casca! bafta! Asta cu captuseala nedetasabila e cam nasol, dar se rezolva. Am avut si eu, mai demult, o casca tot la fel si foloseam spray de la louis care isi facea bine treaba. Poate ne spune un posesor de 1100 daca interiorul este detasabil. Nose guard-ul si chin curtain-ul cam cat costa? Si acum o sa vin cu lovitura de gratie nu stiu ce inseamna pinlock. Sa nu radeti de mine! Am folosit pana acum numai casti din sua, nu am nici un cunoscut care are shoei. Multumesc Octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lostinsnow Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Asta cu captuseala nedetasabila e cam nasol, dar se rezolva. Am avut si eu, mai demult, o casca tot la fel si foloseam spray de la louis care isi facea bine treaba. Poate ne spune un posesor de 1100 daca interiorul este detasabil. Nose guard-ul si chin curtain-ul cam cat costa? Si acum o sa vin cu lovitura de gratie nu stiu ce inseamna pinlock. Sa nu radeti de mine! Am folosit pana acum numai casti din sua, nu am nici un cunoscut care are shoei. Multumesc Octavius Am rf1100 si interiorul e complet detasabil. Cand am cumparat casca (de la revzilla.com) am primit si nose+chin guard in cutie. Pinlock-ul este o folie lipita de viziera care impiedica aburirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Pinlock trebuie musai, vizierea de la Quest (care e identica cu cea de la alt model, parca XR dar nu bag mana-n foc) de abureste numai cat te uiti spre ea. Chin curtain a venit in cutie ca si pinlock-ul, dar nu am nose guard si nici nu-i simt lipsa, avand pinlock. Qwest-ul se ventileaza mai bine la o pozitie mai verticala a bustului, ca pe un sport touring. Si asa nu e prea mult aer care intra. Avantajul e ca in felul asta e mai silentioasa. Tot doar cu obrajii detasabili. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate