S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Salutare tuturor . Astazi am fost la o anumita scoala auto din Pitesti si am intrebat despre A2 si A . Mai exact daca se poate lua A-ul dupa o experienta de minim 2 ani pe A2 . Mi s-a spus ca sunt prost si ca ma contrazic cu el ... . Pe tot internetul scrie ca poti lua A-ul cu experienta de minim 2 ani pe A2 si el zice ca nu. Cum este mai exact ? Se poate sau nu ? Multumesc anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Art.20. (Codul Rutier) (4) Varsta minima pentru obtinerea permisului de conducere este de: a) 16 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule AM, A1 si B1; 18 ani impliniti, pentru categoriile de vehicule A2, B, BE, C1, C1E si Tr; c) 20 de ani impliniti, daca persoana are o experienta de cel putin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani impliniti, pentru motocicletele din categoria A; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Eu stiu asta , insa cand i-am spus mi-a zis ca sunt un prost ... sa incetez sa ma mai cert cu el :| . Asa or fi toti din Pitesti ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Se poate sau nu ? se poate Pe tot internetul scrie ai citit tot internetul? waaaw! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Vorba vine "pe tot internetul" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) doar legislatia curenta trebuia sa o citesti....atat. Art. 20. - (1) Pentru a conduce pe drumurile publice autovehicule, tramvaie, tractoare folosite exclusiv la exploatările agricole şi forestiere sau maşini autopropulsate, conducătorii acestora trebuie să posede permis de conducere corespunzător. (2) Permisele de conducere se eliberează pentru următoarele categorii de vehicule: AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE, Tr, Tb sau Tv. (3) Descrierea categoriilor de vehicule prevăzute la alin. (2), pentru care se eliberează permise de conducere, este prevăzută în anexa nr. 1. (4) Vârsta minimă pentru obţinerea permisului de conducere este de: a) 16 ani împliniţi, pentru categoriile de vehicule AM, A1 şi B1; 18 ani împliniţi, pentru categoriile de vehicule A2, B, BE, C1, C1E şi Tr; c) 20 de ani împliniţi, dacă persoana are o experienţă de cel puţin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani împliniţi, pentru motocicletele din categoria A; d) 21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE, D1 şi D1E, precum şi pentru triciclurile cu motor din categoria A; e) 24 de ani pentru categoriile de vehicule D, DE, Tb şi Tv. atasat textul complet Ordonanta_de_urgenta_a_Guvernului_nr_195_din_2002_privind_circulatia_pe_drumurile_publice_republicata_cu_modificarile_si_completarile_ulterioare.doc Editat Septembrie 6, 2013 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Pai am citit, insa el se pare ca nu :| . Mai este si instructor (cica) . O sa ma duc la el cu acest articol printat, sa vad ce o sa zica . Multumesc tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 eu cred ca atunci cand ti-a zis ce ti-a zis, s-a referit la cu totul altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Si anume ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Ca nu il iei automat daca faci dovada ca ai vechimea minima necesara pe categoria inferioara, ci trebuie sa dai examen pentru a obtine categoria superioara. Adica e o conditie necesara, dar nu suficienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Normal, eu nu am intrebat daca il primesti in mana. Am intrebat daca se poate da examen pentru A dupa minim 2 ani de experienta pe A2. Nu am intrebat daca dupa 2 ani imi da A-ul fara sala , poligon si oras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Ala are dreptate: in Pitesti legea e diferita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Ala are dreptate: in Pitesti legea e diferita! Tare asta ) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmax Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Eu cred ca te contraziceai aiurea. Instructorul se referea ca poti sa iei categoria A daca ai 24 de ani impliniti fara 2 ani de experienta in A2. Faza cu 2 ani de experienta in A2 este pentru cei care fac 18 ani,dobandesc A2 ul si la 20 de ani dau pentru A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Bai, eu i-am zis exact asa : "Daca iau acum A2 , peste 2 ani de experienta pe aceasta subcategorie pot da examenul pentru categoria A ?" . Si mi-a zis exact asa : "Tu esti prost ? A se ia doar la 24 de ani , nu te mai contrazice aiurea cu mine." . Eu i-am zis clar ce vreau sa fac si el a spus ca A-ul se ia doar la 24 de ani, fara nici o posibilitate sa-l iau mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w33bb0 Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Tu ia-ti A2-ul acu'. In 2 ani se pot intampla multe. Da' cert e ca daca nu ai A2-ul de p-acu', iar peste 2 ani n-ai implinit 24 de ani... nu vezi A-ul atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Pot lua A2-ul si la 19 ani si apoi A-ul la 21 , scrie doar varsta minima in codul rutier ... . Multumesc pentru sfat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mytyk Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Ala are dreptate: in Pitesti legea e diferita! Da , corect. Ei nu dau teste ca toti ceilalti ei dau doar bani:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Nu, nu mai merge faza cu banii, a fost jale atunci ... bine ca nu am prins perioada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Acum cu ce merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S.Claudiu Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Cu placinte. Cu ce sa mearga, merge pe buna dreptate acum ... bine nu zic ca nu se poate si cu bani, cred ca inca se poate, dar nu se mai baga toti si cred ca este o suma destul de mare ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Eu cred ca te contraziceai aiurea. Instructorul se referea ca poti sa iei categoria A daca ai 24 de ani impliniti fara 2 ani de experienta in A2. Faza cu 2 ani de experienta in A2 este pentru cei care fac 18 ani,dobandesc A2 ul si la 20 de ani dau pentru A. nu, tu spui prostii... trebuie sa ai minim 20 de ani ca varsta si cel putin 2 ani A2. astfel poti19-21, 20-22 s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuG Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 a fost cineva zilele astea sa se programeze pentru proba practica? cand si unde ati fost programati? eu am dat azi examenul de legislatie si m-au programat abia pe 23 OCTOMBRIE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Acum o saptaman (02-Sep) se faceau programari pentru 02-Oct - poligonul Ilioara. La ala din Baneasa zile libere in agenda erau abia dupa jumatatea lunii Octombrie. Poti sa mai incerci, poate se anuleaza vreo programare ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuG Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Acum o saptaman (02-Sep) se faceau programari pentru 02-Oct - poligonul Ilioara. La ala din Baneasa zile libere in agenda erau abia dupa jumatatea lunii Octombrie. Poti sa mai incerci, poate se anuleaza vreo programare ....... multumesc pentru informatii. credeam ca tipa de la ghiseu si-a batut joc de mine, dar de fapt toata politia isi bate joc de noi toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate