RD 02 ALX Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Honda Cb 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Si ar trebui sa mai deschida un topic pentru Suzuki Freewind vezi ca mai are un topic... baga pe ala cu pegaso ) asta il lasam pt wakasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Voi cu CB 500 faceti misto, nu ? Nu ai loc la 1.93 pe cb500 prea mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Și totuși... Ăsta e un topic pe bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Troll? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Ceva gen... vreau sa îmi iau mașină, am 43 la pantof.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Ceva gen... vreau sa îmi iau mașină, am 43 la pantof.. Hahahaahaha, mi-ai făcut ziua cu duma asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Marian Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 1000 euro buget Astia care nu aveti ce sa faceti va rog abtinetiva din a comenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 1000 euro buget Astia care nu aveti ce sa faceti va rog abtinetiva din a comenta. Ești cam plantă. Tu ai citit întrebarea înainte sa o scrii? De unde rahat să știm noi ce motocicleta îți trebuie ție? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Marian Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Ma sa moara familia mea dute la alta masa ca ma enervati voi astia care stiti prea mult eu am intrebat ce plm sunteti asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Și manelist pe deasupra, ca bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Ma sa moara familia mea dute la alta masa ca ma enervati voi astia care stiti prea mult eu am intrebat ce plm sunteti asa De ce sa moară familia ta? Ce vină au ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 ce plm sunteti asa Smiorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@nonim Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Sa moara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Da s-o fi lamurit dudul cu ce moto sa-si ia la 1.93 si 100kg? Pentru AB? sau era B? sau A? sau 0 pozitiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Ceva gen... vreau sa îmi iau mașină, am 43 la pantof..Zero barat.Daca nu te dadeai doar pe net iti dadeai si tu seama ca la moto conteaza mult greutatea si inaltimea. Omule, cauta in lege si vezi ce maxim de putere e impus si apoi intri pe pro-bike la catalogul moto si dai la filtre puterea aia, vezi ce apare. Moto tre sa fie capra (mare, de teren) ca sa arati decent pe ea, pe altele cred ca o sa fie naspa nu numai la aspect, posibil sa stai inghesuit. Mai e optiune cu moto limitate dar astea doar sa le iei deja limitate din germania, ca la noi e mai greu cu limitarile.(ex. parca limita e 35kw, deci poti sa iti iei moto care are din fabrica 70kw, limitata la 35k; sau iti iei direct moto din fabrica de max 35kw) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 deci aprilia ... stiam eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Zero barat. Daca nu te dadeai doar pe net iti dadeai si tu seama ca la moto conteaza mult greutatea si inaltimea. Daca te dădeai un pic pe net ai fi observat ironia mea și ca e un topic de cacao. Cum sa întrebi "Ce motor sa îmi iau?" și sa te aștepți să te ia lumea în serios... Adica stai.. Ca tu l-ai luat în serios.. Nah... Scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Daca te dădeai un pic pe net ai fi observat ironia mea și ca e un topic de cacao. Cum sa întrebi "Ce motor sa îmi iau?" și sa te aștepți să te ia lumea în serios... Adica stai.. Ca tu l-ai luat în serios.. Nah... Scuze... de ce sa fie de cacao? nu toti sunt "scriitori" din nastere, asa s-a exprimat omul, mai pe scurt. cand imi cautam si eu moto nu stiam de unde naiba sa aleg, la omul asta e simplu. Cand esti prea mare sau prea mic optiunile sunt limitate rau, deci nu e deloc o intrebare stupida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 (editat) Intre chopper si enduro is ceva diferente, n-ai spune? Omu, daca era serios, putea da cateva detalii. Ok, am inteles ca e mare... da si aia mari au preferinte. Sau daca esti mare... esti neaparat enduro? A intrebat intr-o doara, i s-a raspuns la fel. Culegi ceea ce plantezi, nu? Un pic mai multa seriozitate din partea celor care vor afla ceva. Editat Martie 31, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Intre chopper si enduro is ceva diferente, n-ai spune? Omu, daca era serios, putea da cateva detalii. Ok, am inteles ca e mare... da si aia mari au preferinte. Sau daca esti mare... esti neaparat enduro? A intrebat intr-o doara, i s-a raspuns la fel. Culegi ceea ce plantezi, nu? Un pic mai multa seriozitate din partea celor care vor afla ceva. +1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Sa moara maicuutaa mea de nu imi iau BUSA sa va sparg pe toti la victoriei!!! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 ia-ti mai bine RR ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Solo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate