Poly Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Din cate stiu singurul loc este pe Plevenei (paralela cu Muncii) Mai precis,pe Campina,in spate la benzinaria Rompetrol,e 90 ron si deschis pana pe la ora19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 O coitorie unde se pot repara capse si unde se pot face cuasturi in materiale groase gen geaca moto textil (este un poliester f gros) stie cineva ? Ati intampinat dificultati de genul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Vezi la Atta ,aia fac rucsace @co . Capse cam toti ar trebui sa puna ca doar am vazut si pantaloni de stofa cu capse .Si tricouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 caut pentru a inprumuta o zi o anvelopa spate de 190/50 R17, sa aiba ceva profil, mi-ar trebui pentru ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 verifica si dimensiunile anvelopei si adancimea profilului (teoretic trebuie sa aiba minim 1.5 mm) dupa i-mi pun inapoi 190/55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 verifica si dimensiunile anvelopei si adancimea profilului (teoretic trebuie sa aiba minim 1.5 mm) dupa i-mi pun inapoi 190/55 Am trecut cu succes de 2 ITP-uri cu o guma de 190 (in talon: 180/55ZR-17), prima inspectie la RAR si a doua la Altoni (unde am avut "norocul" sa fie blocata inspectia de sistem fiind fost nevoie sa astept un reprezentant RAR sa repete verificarea). In ambele cazuri accentul a fost pus pe frane, desi au verificat si alte detalii. In cazul tau nu cred ca merita efortul sa inlocuiesti 190/55 cu 190/50 doar pt ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Se uita si la dimensiunii si la adancime , dar se uita rapid si daca e asemanator cu ce e scris in talon/carte nu face nimic ,zice numai ;du-te pe Plevnei ,la RAR te purica (beleste ochi la ce scrie pe anvelope) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 caut pentru a inprumuta o zi o anvelopa spate de 190/50 R17, sa aiba ceva profil, mi-ar trebui pentru ITP Si eu zic sa incerci pe Plevnei la ITP, aproape sigur treci daca are profil ok si in cel mai rau caz te trimite acasa si revii dupa ce iti gasesti guma de imprumut Un demontat/montat x2 costa ceva bani, nu stiu daca merita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 unde anume sau la cine as putea sa-mi fac un capac monopost din fibra de sticla k si cel din imagine? cu cine sa iau legatura? de vopsit,ams a mi-l vopsesc eu in culoarea care vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 SUDURA in ARGON (ALUMINIU, INOX, FONTA, FIER) IEFTIN!!! Unchiu Zoran recomanda CU INCREDERE satisfacand cele mai inalte pretentii la PROFESIONALISM cu SCOALA IN MESERIE pe MATUSA JENI la servicii de sudura in ARGON, cu aparatura de ultima generatie, ALUMINIU, INOX, FONTA, FIER. Reparatii carcase cutii de viteza, bai de ulei, JENTI Aliaj sau confectii inox, si metalice... Telefon numai dupa ora 17.00: 0747917970 pt cei ce vor sa mearga in alpi este un site care iti da toate info despre locul in care doresti sa mergi. adica, altitudine, zona turistica descrierea pasului, si inclusiv daca e deschisa sau daca sant lucrari de amenajare asfaltare pe acea zona. Sau daca e unb pass cu taxa sau e libera sau daca este deschisa din punct de vedere meteorologic sau inca e in hibernarea de iarna. asa ca recomand cu incredrre,,,, http://www.alpenpaesse.co/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Cine ma poate ajuta sa duc o scara lunga de 4 metri din Hasdeu pana in Centru? O duba sau ceva asemanator ar trebui. Dau cateva beri pentru asta. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Cine ma poate ajuta sa duc o scara lunga de 4 metri din Hasdeu pana in Centru? O duba sau ceva asemanator ar trebui. Dau cateva beri pentru asta. Multumesc, boss dubele consuma motorina (benzina ) nu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 http://www.wunderlich.de/en/action/gewinnspiel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 are cineva numarul lui Bucea? imi trebuie un blocator de disc si o alarma moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Deblocari Cluj - 0752976701 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 are cineva numarul lui Bucea? imi trebuie un blocator de disc si o alarma moto Numaru meu il vrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 http://www.wunderlich.de/en/action/gewinnspiel valabil doar pentru rideri de bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Si?Nu tocmai ti-ai luat un F800GS? honda the power of dreams Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Numaru meu il vrie ? al tau, al fratelui, ma gandeam la o alarma moto daca mai este pe "stoc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Are cineva o remorca moto de inchiriat ? 0744873859 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Are cineva o remorca moto de inchiriat ? 0744873859 Are Dan Cata. Ia legatura cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Stie careva unde as putea sa imi refac numarul de la motor dar sa nu fie in pozitia normala ci intors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Ai incercat chiar la cei ce fac numerele?Auto Mircea parca! din pacate am incercat pe motilor...si cei de acolo stanteaza doar acelea de primarii ...adica galbene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Salut, ce motor sin ce bani te intereseaza. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) daca vrea cineva sa cumpere orice produs Samsung, sa ma anunte. Ma refer la produsele noi. va pot ajuta cu info clare despre produs (in special la smart tv-uri de ce nu e bine sa cumperi tv-urile destinate pentru alta tara, de ex.). Indiferent de produs, just ask. Editat Noiembrie 2, 2013 de Kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate