Cristian C. Postat Joi la 09:24 Share Postat Joi la 09:24 Si cu ele si fara, tot un drac. Unele plăcuțe au mai multa carne decat standard si nu mai au loc cu acele table. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Joi la 11:18 Share Postat Joi la 11:18 Acum 2 ore, tzunoi a spus: la ce folosesc placutele de pe placute ? Asa..de curiozitate Asta mi-a spus mecanicul: "Dacă nu le are cele noi, trebuie puse că protejează de căldură.Au efect de ruperea termică." Cu ele montate, posibil sa se transfere mai putina caldura spre etrier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Joi la 17:54 Share Postat Joi la 17:54 Confirm, nu au fost puse degeaba in echiparea originală. La a mea are și ceva fibră de sticlă între plăcuța de inox și elementul de frânare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă M-am uitat la plăcuțele mele, nu au tablele alea, probabil nu încăpeau și ele, de aia nu le-am mai pus. N-am avut niciodată probleme cu plăcuțele, a cedat lichidul înaintea plăcuțelor. Azi i-a venit rândul la "un spa"; am făcut-o lună și bec după jumătate de an de spălat normal ocazional, mai mult uns lanțul. Arată ca nouă și se prezintă ca nouă cu toate reviziile și operațiunile la zi.🫡 20260510_181541.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Placutele mele nu aveau chestiile alea metalice din tabla, deci le-am montat si pe astea noi tot fara. La 06.05.2026 la 21:36, Cristian C. a spus: Pentru ktm e codul de produs SBS 877HS. Mie mi-au adus SBS 877HF Dar cred ca erau mai bune alea pe care le-ai recomandat tu (HS), ca pe alea scrie performance nu standard ca la saraci :)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă ma gandesc sa modific prinderea bordului, mai exact sa o mut putin in stanga sau in dreapta, incat sa incapa un suport de telefon langa ea... Adam Rieman a facut un kit dinasta pt T7. dar pt 390 / 790 / 890 nu am vazut sa existe... ati vazut voi? asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 4 ore, Leon a spus: ...Mie mi-au adus SBS 877HF... ...ca pe alea scrie performance nu standard ca la saraci... Niște idioți.. Pentru uz offroad sau similar consider ca sunt ok si astea. Acum 3 ore, pepsi a spus: ma gandesc sa modific prinderea bordului... Cu 2 bucati de metal faci o prindere simpla de mutat a bordului, cu mufa aia de bord as vedea sa ai ceva bătaie de cap, dar poate bu e ceva serios. (Care au mai mutat bordul le aveau "portrait" sar orice e posibil) Eu am montat "proptele" alea si nu mai misca cadrul de bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Proptele? Zici de întăriturile pt rigidiza ansamblul far - parbriz - bord... ? Am și eu ceva de pe AliExpress, dar nu am reușit să le montez, se potrivește că si dimensiuni dar freacă tare cablurile de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate