cry_ss Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) Acum cateva minute, stire Realitatea TV Motociclist, cca 40 ani, circuland pe centura Bucurestiului , circula "cu viteza" (nu se stie inca daca e real sau nu) , si din relatarile martorilor intervievati, a intrat pe contrasens lovind frontal o masina. Din pacate, pilotul a decedat la impact sau la scurt timp, intrucat la sosirea echipajelor de urgenta acesta nu mai avea semne vitale... Deocamdata atat am aflat din stirile prezentate, cand vor aparea detalii voi putea sau vom putea completa. Pana atunci, condoleante familiei si celor apropiati... Se pare ca trendul excesiv de mortale in 2013 e destul de ingrijorator... *** Rog un moderator sa completeze "mortal" in titlu...fiind dimineata si neatent, am omis o litera.Multumesc Editat Mai 9, 2013 de cry_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 o fi MIKI DUDE???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 Deocamdata, din lipsa / insuficienta informatiilor, este un John Doe... Nu am gasit nimic in presa scrisa (probabil e prea devreme), iar in cea TV sunt informatii suficient de vagi incat sa nu explice nimic...Ce am putut extrage din stire, am anuntat aici...mai departe, pe masura ce va aparea informatia pe diverse canale, se va completa, de catre cine se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Si ce rezolvam daca postam aceste accidente? De 7 ani vad cum numarul lor creste direct proportional cu numarul motocicletelor importate, mi se pare aberanta si trista aceasta sectiune a forumului. Odihneasca-se intre motoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 RTV iar bate câmpii. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din pricina producerii, în jurul orei 07.00, a unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un moped, circulaţia rutieră pe Şoseaua de Centură a municipiului Bucureşti este blocată între localităţile Chiajna şi Chitila(judeţul Ilfov), în dreptul localităţii Rudeni. Potrivit informaţiilor primite de la faţa locului, o persoană a decedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Si ce rezolvam daca postam aceste accidente? De 7 ani vad cum numarul lor creste direct proportional cu numarul motocicletelor importate, mi se pare aberanta si trista aceasta sectiune a forumului. Odihneasca-se intre motoare.. Pe mine ma face sa aleg intre a-mi vinde motorul sau a nu mai intra pe forum. Din pacate este incredibil cate accidente mortale au fost pana acum anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 Eu unul urasc sa scriu la sectiunea asta, insa scriu in ideea ca dintre cei foarte multi care citesc si dintre multii care comenteaza, poate exista CATIVA suficient de cerebrali incat sa traga concluzia buna in urma celor postate si a accidentului respectiv, si poate-poate, CATIVA vor invata ceva, constructiv. Dintre cei CATIVA, daca macar UNUL scapa dintr-un accident ca urmare ca s-a temperat si a tras concluzii de aici de pe forum, ei bine, pentru ala, UNUL , sunt multumit ca am postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 şi să mai lămurim o dată: realitatea tv e una, rtv (românia tv) e alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 daca poza aia este de la acest accident... de unde atata viteza? motorul este intr-o stare prea buna. sa asteptam detalii, desi am impresia ca va trebui sa-mi cumpar camera video pentru a putea dovedi realitatea in fata unor acuze nefondate doar pentru ca este vorba de o motocicleta si deaia ar fi obligatoriu sa fiu vinovat in caz de ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 nu cred ca poza este de la accidentu asta Pe mine ma face sa aleg intre a-mi vinde motorul sau a nu mai intra pe forum. Din pacate este incredibil cate accidente mortale au fost pana acum anul acesta. de ce sa vinzi motoru? chiar vorbeam pe un alt thread cat de multe accidente sunt in ultima vreme, da nu cred ca asta e solutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 nu cred ca poza este de la accidentu asta de ce sa vinzi motoru? chiar vorbeam pe un alt thread cat de multe accidente sunt in ultima vreme, da nu cred ca asta e solutia vinzi motoru si treci la enduro : riscul de a cadea e mult mai mare , dar riscul sa mori (lovit de un prost , beat ,cocalar)e aproape 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 pe rtv.net nu e poza reala. oricum poza aia nu e de pe centura. am trecut si eu la ceva timp dupa accident, nu am putut opri, am vazut prin tufisurile de pe margine ceva carene negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) Asta cu viteza, este destul de relativa. Foarte multi habarnisti (in general presa), confunda decibelii cu viteza. Editat Mai 9, 2013 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 vinzi motoru si treci la enduro : riscul de a cadea e mult mai mare , dar riscul sa mori (lovit de un prost , beat ,cocalar)e aproape 0 da, sunt de acord cu tine ca riscu sa mori in conditiile alea e aproape 0 - dar depinde pentru ce te folosesti de motor, sau de ce ti-ai luat de la inceput motoru pe care-l ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davideprimo Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 http://www.realitatea.net/o-persoana-a-murit-intr-un-accident-produs-pe-soseaua-de-centura-a-capitalei_1176542.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Salut. Am trecut pe acolo, fiind drumul meu spre munca in fiecare zi, era coloana de masini de la podul peste soseaua Chitila pana la Dragomiresti. Am vazut echipa RTv care lua un interviu cuiva, motorul(un TDM) nu parea foarte avariat. N-am oprit pentru ca ma grabeam sa ajung la munca si oricum nu parea grav. Merg zilnic pe acolo, nu e de dat "pedale", cel putin nu dimineata, cand e destul de aglomerat. Oricum, din ce am vazut eu, motoreta era lovita foarte usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxx84 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 B.49.KOT ...RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Pe bucata chiajna - chitila sunt niste sleauri frumoase pe banda spre chiajna, m-au surprins pe mine cand am intrat intr-o depasire odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Exact. De la tiruri e denivelat asfaltul, s-au facut niste sleauri mari. Trebuie evitate depasirile in scurt. Soseaua e foarte aglomerata mai ales intre anumite ore si ingusta. E la risc si mersul pe centrul soselei printre coloane, pentru ca se mai trezeste unu ca se baga mai spre centru sa vada ce e mai in fata. Merg si eu destul de des pe acolo, prefer sa trec incet printre masini cand e oprita coloana sau se merge cu 20km/h si sa stau in coloana cand se merge mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Si ce rezolvam daca postam aceste accidente? De 7 ani vad cum numarul lor creste direct proportional cu numarul motocicletelor importate, mi se pare aberanta si trista aceasta sectiune a forumului. Odihneasca-se intre motoare.. Pe mine unul, ca incepator, sectiunea asta m-a ajutat... M-a ajutat sa imi iau un motor mai linistit pentru inceput... Ma ajuta sa imi iau tot echipamentul pe mine chiar daca e cald afara... Ma ajuta de fiecare data cand ma tenteaza sa bag mana in gaz in localitate... Ma ajuta cand ma mananca sa ma dau rotund pe doua roti... Ma ajuta sa fiu mai atent la masini parcate si la ceilalti participanti in trafic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Pe mine unul, ca incepator, sectiunea asta m-a ajutat... M-a ajutat sa imi iau un motor mai linistit pentru inceput... Ma ajuta sa imi iau tot echipamentul pe mine chiar daca e cald afara... Ma ajuta de fiecare data cand ma tenteaza sa bag mana in gaz in localitate... Ma ajuta cand ma mananca sa ma dau rotund pe doua roti... Ma ajuta sa fiu mai atent la masini parcate si la ceilalti participanti in trafic... Sa ai grija sa nu-i ajuti si tu pe altii! la modul la care te-a ajutat pe tine. RIDE SAFE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Pana la urma e motociclist sau mopedist? http://www.evz.ro/detalii/stiri/drama-un-motociclist-a-murit-pe-centura-capitalei-1036482.html Fiecare zice altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 De simt jurnalistii nevoia sa adauge o poza care nu are nici o legatura cu articolul? Daca n-ai poze de la fata locului, nu pui si gata. Trebuie neaparat o poza din "arhiva"? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostiX Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 nu mai conteaza asta... conteaza ca deja s-au intamplat prea multe intr-o perioada scurta de timp.... prea scurta... si cat despre jurnalisti... zici ca sunt ca niste caini din aia... o tin pe a lor ... trebuie sa scriem si noi ceva ca sa ne luam salariile... prostie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 "Jurnalistii" p_lii... Pana nu iti arunca pe ecran cu sange si apoi sa filmeze rude ale accidentatului plangand, nu se simt profesionisti... A, si "fiare contorsionate".... Ce sila mi-e de asa "jurnalisti"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate