vassalp Postat August 3, 2014 Share Postat August 3, 2014 In fiecare weekend gasesti pe cineva daca nu este ceva eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat August 7, 2014 Autor Share Postat August 7, 2014 asa cum am promis, am incarcat si eu un clip foarte constructiv... manevra "pana prostului pe circuit" =))) vizionare placuta! https://www.youtube.com/watch?v=z2si8CFSoEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 este des intalnita. era mai nasol sa fi fost in cursa; abandon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat August 7, 2014 Autor Share Postat August 7, 2014 daca as fi intrat in vreo cursa mi-as fi luat benzina si in buzunar! sa am la mine in orice eventualitate... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 In sticluta de whiskey, de-aia metalica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 asa cum am promis, am incarcat si eu un clip foarte constructiv... manevra "pana prostului pe circuit" =))) vizionare placuta! https://www.youtube.com/watch?v=z2si8CFSoEA F misto si agresiv pozitia corpului pe motor ,MM syle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat August 8, 2014 Autor Share Postat August 8, 2014 Sunt pe fan pe chaciki cu astia, marchez lorento astia.. Fratii mei ))) ms mult! Am lucrat ceva sa imi gasesc o pozitie buna, confortabila si sigura... Acum incerc niste fenomene interesante. Ma joc putin cu greutatea corpului in viraj. Inca nu am descoperit tot secretul... si apoi vreau sa lucrez ceva mai mult pe trase franari si accelerari... Mai am de tras dar e ok cat timp e placere si distractie la mijloc m.a ambitionat mult motovudu ala cu ideea lui "intunecata" si anume "you are the limit"... Cred ca tine, pana rupi vreun os ceva... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 cineva la circuit uikendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Poate e cineva interesat: /index.php?/topic/717418-anvelope-moto-sh/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 poze din weekend » Post actualizat in 02 Sep 2014 14:05 salutari ! » Post actualizat in 03 Sep 2014 09:22!!! rog pe aceasta cale daca este amabil baiatul cu k7-1000 rizla suzuki sau kawasaki 636 din acest weekend sa ne puna si noua pozele pe transfer ,multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Poze din Weekend. https://www.wetransfer.com/downloads/37455907e088b167c42cd8df27ab827720140830220338/be137e https://www.wetransfer.com/downloads/dc65e84a7a86d82cfdbf0eb9082b21bc20140830215312/77e6e8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 tnx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Am transport moto si joi si vineri 100 Ron. Mai am o surpriza doar pt. cunosca tori slickuri fata la pret de cadou 20 E in loc de 50 E !! care este deja redus !! Pt. cine a luat deja cu 50E primeste cado o fata !! Asta pt. ca sa simta tot incepatorul ce inseamna un cau adarent !! costul montajului pt. fata este de 10 E in loc de 15 E si spatele 7e in loc de 10 E Oferta valabila numai pt. fata !! oferta conceputa de mine si Denis sa ... practic sa ajutam comunitatea sa nu mai traim in ignoranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Am transport moto si joi si vineri 100 Ron. Mai am o surpriza doar pt. cunosca tori slickuri fata la pret de cadou 20 E in loc de 50 E !! care este deja redus !! Pt. cine a luat deja cu 50E primeste cado o fata !! Asta pt. ca sa simta tot incepatorul ce inseamna un cau adarent !! costul montajului pt. fata este de 10 E in loc de 15 E si spatele 7e in loc de 10 E Oferta valabila numai pt. fata !! oferta conceputa de mine si Denis sa ... practic sa ajutam comunitatea sa nu mai traim in ignoranta Mare om, mare caracter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Vreau si eu transport vineri pm pls contact » Post actualizat in 04 Sep 2014 07:37 Si un slic spate 190 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 20, 2014 Share Postat Septembrie 20, 2014 Azi am fost si eu, am dat cateva ture impreuna cu Niko - ce sa zic, circuitul este frumos, e din alt film fata de AMCKart, nu imi mai venea sa mai ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Si de ce ai iesit? Cite ore ai achitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Mai nou nu conteaza cate ore achiti ,conteaza cate ore pardon ,minute mergi ... :/ » Post actualizat in 21 Sep 2014 07:52Am avut eu cateva experiente la ultimele iesiri ..in fine...poate am fost eu mai ghinionist .Se rezolva si cu ghinionul asta :nu mai calc pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Si de ce ai iesit? Cite ore ai achitat? Am fost la marsul de la Sanzieni si la intoarcere am zis ca e pacat sa nu intru daca tot am ajuns pana acolo. Am achitat o jumatate de ora, ca era tarziu si trebuia sa plecam spre Bucuresti - cred ca la 5 dupa-amiaza am intrat. Am iesit ca mi-a cedat motorul in ultima tura - distributia cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Mai nou nu conteaza cate ore achiti ,conteaza cate ore pardon ,minute mergi ... :/ » Post actualizat in 21 Sep 2014 07:52 Am avut eu cateva experiente la ultimele iesiri ..in fine...poate am fost eu mai ghinionist .Se rezolva si cu ghinionul asta :nu mai calc pe acolo Explica putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Mai nou nu conteaza cate ore achiti ,conteaza cate ore pardon ,minute mergi ... :/ » Post actualizat in 21 Sep 2014 07:52 Am avut eu cateva experiente la ultimele iesiri ..in fine...poate am fost eu mai ghinionist .Se rezolva si cu ghinionul asta :nu mai calc pe acolo pretul este de 150 lei /zi , de la 9 dimineata pana la apusul soarelui. 30 lei pe ora ,ora care inseamna de fapt 90 min cu pauza , 3 intrari de 20 min cu 10 min pauza inte intrari. asta pentu a apuca sa te odihnesti intre sesiuni (oamenii obosesc si fac greseli , greseli= cazatura ) am ales sa oferim 90 min pt a beneficia din plin de cele 60 min pe care le platesti . nu stiu ce experiente ai avut si ce te-a determinat sa alegi sa nu mai calci pe la skat-kart, dar cred ca pot fi rezolvate prin comunicare. pentru noi , organizatori si el padrino Lucian Stefan sunt importanti toti clientii si dorim ca toata lumea sa fie multumita.la anu vom fi mai bine organizati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 a fost si Levi suparat, lasa ca-i trece lui si anul viitor o sa fie prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Cam asa .Nu vreau sa arunc cu noroi poate am fost eu mai ghinionist .Asta sa fie cel mai mare ghinion si ma declar multumit Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 hai cu primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 azi dimineata la meteo am auzit ca la Tg Secuiesc sunt -250C mai e muuuuult de tot pana la primavara colegule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate