mirciulik4 Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Multumesc Baieti de suportul acordat. Cu ajutorul vostru am reusit sa scad de la 1:35 duminica la 1:22 Luni. Vreau sa ne revedem curand, sa mai fur ceva secrete. Voi reveni cu poze dupa ce ma refac fizic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 Si noi va asteptam cu mare placere! Nu-ti face griji ca o sa fie mult mai bine iesirea viitoare,o sa progresezi rapid pt ca ai de unde. Salutari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 La cererea publicului,am atasat ce poze am gasit Vremea buna ,cazare buna,companie buna,pert total a fost foarte ok Data viitoare campam acolo,ar fi si pacat avand in vedere ca sunt toate conditile de care am avea nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Bine-asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Cateva poze si de la mine .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 Multumim Mircea & salutari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 @mirciulik4 : NSR-u ai luat cumva din braila? Dupa poze pare ca este fostul meu moto de prin 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 (editat) Da, e luat de la Bogdan din Braila. Ca idee doar toba a mai ramas din el, in rest, parbrizul avea o folie rosie, carenele erau vopsite...dar sunt curatate si lipite de mine, pe roti am pus rimstrips. Daca e vorba de acelasi NSR, are 11.000 km facuti de mine si 12.000 km facuti de Bogdan.... fara sa fi umblat la motor. Ma asteptam sa "crape" pe circuit.....dar m-am inselat. Doar furca plange...... PS: In carte am 2 proprietari din Covasna (2006) apoi 1 in Braila (2009) si din 2012 e la mine Editat Iunie 4, 2015 de mirciulik4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Denis ce ai facut cu iesirea,ce se aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Iunie 6, 2015 Share Postat Iunie 6, 2015 Da, e luat de la Bogdan din Braila. Ca idee doar toba a mai ramas din el, in rest, parbrizul avea o folie rosie, carenele erau vopsite...dar sunt curatate si lipite de mine, pe roti am pus rimstrips. Daca e vorba de acelasi NSR, are 11.000 km facuti de mine si 12.000 km facuti de Bogdan.... fara sa fi umblat la motor. Ma asteptam sa "crape" pe circuit.....dar m-am inselat. Doar furca plange...... PS: In carte am 2 proprietari din Covasna (2006) apoi 1 in Braila (2009) si din 2012 e la mine Atunci este vorba despre fostu meu NSR Motorul era rafacut total de proprietarul anterior (cine figureaza in carte 2006), iar eu am mers putin cu el ~1000km. Inseamna ca a fost facut bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 frumooos! tare imi e dor de o iesire la tg!poate la urmatoarea ajung si eu! vorba domnului profesor si prieten,acolo este frumos tare,suntem intre prieteni si fara figuri de mari reisari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Asa este Eusebiu,va asteptam data viitoare,daca nu o sa fie ceva in scurt o sa anuntam din timp iesirea si aici. Te salut prietene. » Post actualizat in 10 Jun 2015 13:58Cateva ture de acomodare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Frumos! Ti-e cam frica sa lasi capul mai jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Gata, regizor ma fac ! Dar, hai sa dau si eu o tura de acomodare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 Da , este si frica Eusebiu! cel mai mult cred ca tine de exercitiu ,cu timpul o sa vina si asta,nu am 10 iesiri adunate pe circuit 5 pe tg secuiesc si 2 pe adancata,am descoperit mersul pe circuit in 2014,ceea ce ma bucura este ca am reusit sa merg constant acum la 1:07 ,sper pt viitor sa ajung sa merg constant la 1:05,asta este cel mai important lucru pt mine , sa fiu constant nu sa am un varf(un best lap) si gata ,constanta va aduce dupa ea si alte ture bune. Am vrut sa pun cotul jos intr-un viraj de dreapta in ziua 2 ma simteam pregatit in sinea mea...am flexat cotul care a tras dupa el si capul mult mai mult decat era el invatat pana atunci ,eram ceva inclinat ...motocicleta s-a inclinat si mai mult si am simtit atunci frica ... nu este creierul invatat +pozitia pe motocicleta + bratul din exteriorul curbei nu-l tin intins peste rezervor. Daca ajung la finalul sezonului sa cobor la 1:04 este foarte,foarte bine pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 (editat) Toti puneti ture de incalzire. Eu pun filmare in care am tras de ea. Urmatoarea sesiune a fost mai buna....dar nu am mai filmat. » Post actualizat in 10 Jun 2015 21:00PS: Din nu stiu ce motiv, youtube mi-a decalat sunetul de pe filmare cu vreo 2 secunde. O sa incerc si cu Vimeo, poate iese mai bine. Editat Iunie 10, 2015 de mirciulik4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 ... Daca ajung la finalul sezonului sa cobor la 1:04 este foarte,foarte bine pt mine. Si daca nu, ce-o sa faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Isi ia R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 (editat) O sa merg inainte Nico,asta o sa fac e mult prea rpd pt mine sa sper la un asemenea timp ,dar cu antrenament sper sa vina. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi . Editat Iunie 11, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 O sa merg inainte Nico,asta o sa fac e mult prea rpd pt mine sa sper la un asemenea timp ,dar cu antrenament sper sa vina. Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi . Eh,glumeam, ideea era ca daca nu vine asta e,sa fii sanatos si sa te distrezi la 1:07 fara sa-ti rupi oasele si gata! Eu asa vad problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Am vrut sa pun cotul jos intr-un viraj Boala de pilotzeala. Si... la ce te ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 O mare prostie din capul meu,o idiotenie si vb serios, a fost si prima data cu mobra asta pe tg secuiesc,vroiam sa o invat dar ma simteam foarte bine pe ea zici ca o cunosteam de ani buni.Asa sunt eu nu ai vazut... spun tot ce-mi trece prin cap si ex ce se intampla cu mine ,nu ma ascund dupa degetul ascuns in ... » Post actualizat in 11 Jun 2015 07:53Nico sincer este distractie maxima la 1:07 si este un timp nesperat de bun pt oricine vine pe tg secuiesc si daca raman tot sezonul aici este foarte bine pt mine si sunt multumit ,este normal sa-mi doresc mai bine dar sunt constient ca mai am multe de invatat! Dupa iesirea asta mi-am adus aminte si am simtit din nou cum este sa te oboseasca 5-6 ture in forta pe un circuit,pe adancata stau cate 20 min si nu am simtit oboseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Monsters Garage Racing Team impreuna cu Ionut Mistode, va invita Sambata 27 si Duminica 28 Iunie, la o sesiune de Trackdays, pe circuitul Skat Kart din Tg. Secuiesc.Program:Dimineata: cafeaDupa amiaza: full gasSeara: teorie, indicatii, bere si gratar.Taxa de intrare este de 150 Lei/ziTaxa sesiuni/scoala moto alaturi de Ionut Mistode: se va anuntaIn functie de numarul de participanti, se poate asigura transportul motocicletelor si al echipamentelor, contra cost.Pentru informatii suplimentare:0763 048 903 Serban Alex Pagina de FB a evenimentului: https://www.facebook.com/events/442658849241803/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Vine Mistode sa invete cum sa ia cu viteza ultima curba de pe Adancata. A vazut el ca toti cei care s-au dat anul trecut la greu pe Secuiesc, au mers din prima bine pe Adancata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 (editat) Deci bem o bere acolo Jagi Editat Iunie 16, 2015 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate