damager Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Chiar și un ultimul moment a încercat ma-fia sa ii ofere titlul negrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 12, 2021 Admin Share Postat Decembrie 12, 2021 Eu nu înțeleg nimic. Cum adică să-l lași pe Verstappen sa vina din spatele a șapte mașini cu SC pe traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 ...Care ste nemulțumirea lui Toto?! Just now, l.u.v said: Cum adică să-l lași pe Verstappen sa vina din spatele a șapte mașini cu SC pe traseu? Greșeala celor de la Mercedes. Strategii conservatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 1 minut, l.u.v a spus: Eu nu înțeleg nimic. Sunt de-acord cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 (editat) Acum 3 minute, l.u.v a spus: Eu nu înțeleg nimic. Cum adică să-l lași pe Verstappen sa vina din spatele a șapte mașini cu SC pe traseu? Pt că de regulă cei cu 1 tur în urmă depășesc safety car-ul și se așează în ordine la coadă. Discutabile multe chestii... Editat Decembrie 12, 2021 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 12, 2021 Admin Share Postat Decembrie 12, 2021 Pai nu e vorba despre strategie, ci de regulament. Ai voie să lași să treacă mașină lui Verstappen pe SC pe lângă 7 mașini?? Adică era totuși un gap de 11 secunde, ok, a intrat SC pe traseu, nu mai depășește nimeni. Dai steaguri albastre după și aia e. Nu îl lași pe ăla să treacă peste 7 mașini pe SC. Eu unul nu cred că va rămâne așa, nu mi se pare deloc firesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 4 minute, PzKpfW a spus: ...Care ste nemulțumirea lui Toto?! Greșeala celor de la Mercedes. Strategii conservatoare. Exact. Trebuiau sa schimbe și erau ei în postura lui Max și cu siguranță ar fi câștigat fără probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 2 minutes ago, l.u.v said: Ai voie să lași să treacă mașină lui Verstappen pe SC pe lângă 7 mașini?? Erau mașini depășite cu 1 tur. Ce este în neregulă? Era asta sau cursa se termina sub SC. Cea mai bună mașină a câștigat trofeul la contrustori, cel mai bun pilot a câștigat campionatul la piloți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 (editat) Acum 5 minute, l.u.v a spus: Pai nu e vorba despre strategie, ci de regulament. Ai voie să lași să treacă mașină lui Verstappen pe SC pe lângă 7 mașini?? E ca regulamentul forumului motociclism.ro Editat Decembrie 12, 2021 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 1 minute ago, danypop said: Trebuiau sa schimbe și erau ei în postura lui Max și cu siguranță ar fi câștigat fără probleme Ar fi ieșit în spatele lui Verstappen dacă schimbau sub SC. Nu au vrut să riște. Tipic Mercedes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Gata, poa' să se retragă wax, ronțberg style! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 12, 2021 Admin Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 5 minute, ENEOS a spus: E ca regulamentul forumului motociclism.ro Nici măcar. Dacă ne-am ține de regulament, nici nu ar trebui să mai comentezi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Chiar și cu acele harduri bătrâne a ținut piept jumătate de tur, dar dacă aveau softuri noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 12 minute, ENEOS a spus: Pt că de regulă cei cu 1 tur în urmă depășesc safety car-ul și se așează în ordine la coadă. Discutabile multe chestii... Cea mai discutatbila..de ce l-au retras pe Perez? Ca sa ia RedBull titlul la piloti si Mercedes la constructori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 12, 2021 Admin Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 10 minute, PzKpfW a spus: Erau mașini depășite cu 1 tur. Ce este în neregulă? Era asta sau cursa se termina sub SC. OK, atunci ții SC până la final. Pai tu îți dai seama că ai estompat acele 11 secunde din cursă?? Hamilton a condus din turul 1 pana în 57 și așa decizi campionatului? Acum 8 minute, PzKpfW a spus: Ar fi ieșit în spatele lui Verstappen dacă schimbau sub SC. Nu au vrut să riște. Tipic Mercedes. Man, nu aveau ce să riște când aveau 16 secunde avans! Despre ce vorbim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Nu pot sa vorbesc despre campionat, n-am vazut tot sezonul, dar despre cursa asta: ASTA A FOST O VICTORIE NEMERITATA !!! Dupa ce ca ai noroc de SC, inainte de iesirea ei te scapa si conducerea cursei de tot traficul din fata ! Ala a trebuit sa-i depaseasca pe toti intarziatii, tu nu! Cursele parca trebuiau castigate avand parte de aceleasi conditii pe pista! Ca sa nu mai vorbesc de balbaielile alea de pe radio cu directia cursei. Niste imbecili. Daca pana acum nu imi placea de MV decat din cauza fetei, acum am motive mai "de cursa". O magarie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Povestim degeaba, rezultatele raman.... Degeaba l-a tinut perez-- total unfair-- 6 secunde pe Manelist, degeaba a avut 12 secunde avans, degeaba au fost vreo cinci sase masini intre ei, niste decizii de-an pwulea, si wax a luat un campionat, dpdmv cam nemeritat..., dar astea sunt povesti si istorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 (editat) Acum 13 minute, PzKpfW a spus: Erau mașini depășite cu 1 tur. Ce este în neregulă? Era asta sau cursa se termina sub SC. Cea mai bună mașină a câștigat trofeul la contrustori, cel mai bun pilot a câștigat campionatul la piloți. Pai Ham nu le-a depasit la regim de cursa? Lu antipaticu ala de ce i le iei din fata?! Editat Decembrie 12, 2021 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Nu am văzut cursa doar rezultatul. Funny Poate o merita Merita descărcată cursa sau e plictiseala vieții cum e de obicei aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Aaa, Perez trebuia sa fie Driver of the day! Aia se numeste sa joci murdar dar regulamentar! Bravo lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Magaria maxima a fost in primul tur. Am vazut 2 curse tot sezonul si in ambele a fost ca la piata. Negocieri cum sa iasa mai bine in cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 1 minut, Speedy.K a spus: Aaa, Perez trebuia sa fie Driver of the day! Aia se numeste sa joci murdar dar regulamentar! Bravo lui! De ce? Au apucat sa scrie in regulament ca nu ai voie sa-l depasesti sau sa te aperi la Ham? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Băi copii, voi chiar nu ați mai văzut niciodată o cursa de f1!? Cum MĂ să lași 7 mașini intarziate între locul 1 și 2!??? Unde și când ați mai văzut asa ceva? Toți cei întârziați trebuiau lăsați sa treacă și sa se alinieze în spate!!! Omg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 12, 2021 Share Postat Decembrie 12, 2021 Acum 1 minut, ioio_viola a spus: Magaria maxima a fost in primul tur. Am vazut 2 curse tot sezonul si in ambele a fost ca la piata. Negocieri cum sa iasa mai bine in cursa. Aia a fost explicata clar, MV l-a scos de pe pista pe Ham, deci daca trecea in fata il puneau sa-i redea pozitia. Regulamentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate