MOTORIOUS Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 (editat) frumoasa dar o strica rotile cu bare, spitzele sunt baza..in rest e de sosea ca nici dreaq nu o baga pe coclau la cat costa! Mai sa fie!Cica "roti cu bare".....Ba,dar tu esti meserias,nu gluma!Si fie-ti mila de limba noastra stramoseasca.N-o mai schilodi in halul asta ca deja imi vine sa borasc...Ia-ti barele,bagati-le undeva si scuteste-ne de prezenta! Editat Decembrie 22, 2013 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 lasa-l ca macar se descurca in engleza ..japan roules....mentenance free.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 (editat) Aha vad ca mi-au sters moderatorii postul [odata am postat si eu pe un topic al carui model nu ma intereseaza nici cat negru sub unghie]. In continuare sunt placut impresionat de atacul clonelor asupra trolilor [clone sau nu ]. Editat Decembrie 22, 2013 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Si fie-ti mila de limba noastra stramoseasca.N-o mai schilodi in halul asta ca deja imi vine sa borasc...Ia-ti barele,bagati-le baga-ti-le undeva si scuteste-ne de prezenta! ca tot era vorba de schilodit limba noastra stramoseasca, nu m-am putut abtine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Aha uite alt troll care se ataca, cand se intalneste cu unul cu comprtament identic cu al lui. Merci gaby pt quote ca la mine e pe ignore trolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Si topicul sa se numeasca Frustrare sau sa moara capra vecinului ca a mea e unica sau poate mai gasiti voi. tu ciar vrei sa aduni toti BMW-isti pe un singur topic ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 flame flame..yeee!!cenzura nene..!sarbatori fericite motociclistilor de tastatura!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 honda ..copie la indigo dupa crossturer..bineinteles copie la randul ei dupa 1200 gs adventure tata si mama hondelor si a resturilor.. da da GS-ul este meizul, pacat ca are prostul obicei sa i se rupa cate una alta, altfel mi-as lua si eu ca sunt tare fiabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 (editat) Aha uite alt troll care se ataca, cand se intalneste cu unul cu comprtament identic cu al lui. Merci gaby pt quote ca la mine e pe ignore trolul. Cel putin eu,am incetat.Imita-ma...Apropo!Nu ma face sa spun si ce nu trebuie... ca tot era vorba de schilodit limba noastra stramoseasca, nu m-am putut abtine... Asa este...!Graba buleste sintaxa si morfologia! Editat Decembrie 22, 2013 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Cel putin eu,am incetat.Imita-ma...Apropo!Nu ma face sa spun si ce nu trebuie... Asa este...!Graba buleste sintaxa si morfologia! iar faci greseli amarnice stimabile gramatica ta este varza 1 Trol 2 Troale te rog sa corectezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Mi-a scapat o cratima sau o virgula aiurea si e chiar asa amarnic?Vrei sa cotrobai nitel prin posturile tale?Si le mai spuneti altora trolli.... iar faci greseli amarnice stimabile gramatica ta este varza 1 Trol 2 Troale te rog sa corectezi Incepi cu litera mica,nici un semn de ortografie si imi atragi atentia...Tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Mi-a scapat o cratima sau o virgula aiurea si e chiar asa amarnic?Vrei sa cotrobai nitel prin posturile tale?Si le mai spuneti altora trolli.... Incepi cu litera mica,nici un semn de ortografie si imi atragi atentia...Tu? frana ca glumesc, dar tu nu te-ai prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 Este deja un obicei, cand se termina argumentele se folosesc observatiile legate de ortografie si punctuatie. Pt mine este semn, ca am avut dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 frana ca glumesc, dar tu nu te-ai prins Suzi are frane proaste!Nu m-am prins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 In seara asta la Eurosport, printer "taietorii de lemne" au bagat reclama cu Vstrom 1000 ABS, cea cunoscuta si pe forum, varianta scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 In seara asta la Eurosport, printer "taietorii de lemne" au bagat reclama cu Vstrom 1000 ABS, cea cunoscuta si pe forum, varianta scurta. wow!!! rock'n roll!!! ce meserie!!! ca sa vezi!!! reclama!!! ho ho ho!!! whohooo!!! wow!!! la taietorii de lemne!!! whoahaaa… excited!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Pai poate aia sunt clientul target "tapinarii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 (editat) wow!!! rock'n roll!!! ce meserie!!! ca sa vezi!!! reclama!!! ho ho ho!!! whohooo!!! wow!!! la taietorii de lemne!!! whoahaaa… excited!!! Ia te uita....!Asta baga 374 de onomatopee pe minut....Sau o fi constipat? Editat Decembrie 28, 2013 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 28, 2013 Autor Share Postat Decembrie 28, 2013 wow!!! rock'n roll!!! ce meserie!!! ca sa vezi!!! reclama!!! ho ho ho!!! whohooo!!! wow!!! la taietorii de lemne!!! whoahaaa… excited!!! las-o mai moale cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 las-o mai moale cu trebuie sa recunosc ca in momentul in care am citit am fost deprimat de faptul ca nu ma uitam la eurosport sa vad si eu stirea, reportajul, emisiunea… errr… reclama?! presupun ca daca s-a simtit nevoia de share a fost ceva maret si in adancurile mele s-a declansat un sentiment de rezonanta, am ras 3 beri si am postat in ideea de impartasire a bucuriei. poate m-am lasat un pic luat de val, dar cui nu i se intampla!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 E prima reclama de la Suzuki pe care o vad. Ma obisnuisem cu "anstopabilul" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 galerii rutate pe dedesubt. filtru de ulei super expus. subframe spate pare prins doar in 4 suruburi. cateva cuvinte mai valoroase decat 4 pagini ale topicului. sa fiu sincer si la BMW mi s-au parut cam "finute" parti ale motocicletei dar se pare ca asta este trendul. pana s-o testez, raman la parerea ca suzuki a vrut sa scoata un fel de logan al motocicletelor. sa împace pe toata lumea, sa iasa cat mai ieftin pentru a obține profit maxim cam pe cand o sa apara si in romania pentru teste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 pana s-o testez, raman la parerea ca suzuki a vrut sa scoata un fel de logan al motocicletelor. sa împace pe toata lumea, sa iasa cat mai ieftin pentru a obține profit maxim cam pe cand o sa apara si in romania pentru teste ? Ma indoiesc ca iese ieftina. Cei de la Motor Team spuneau ca prin martie 2014. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 (editat) De cate cadre si sub cadre de DL ai auzit rupte, ca d-alea "renumite" sunt fara numar, restul se rezolva ca si pana acum ,cu un scut destept. cateva cuvinte mai valoroase decat 4 pagini ale topicului. sa fiu sincer si la BMW mi s-au parut cam "finute" parti ale motocicletei dar se pare ca asta este trendul. pana s-o testez, raman la parerea ca suzuki a vrut sa scoata un fel de logan al motocicletelor. sa împace pe toata lumea, sa iasa cat mai ieftin pentru a obține profit maxim cam pe cand o sa apara si in romania pentru teste ? Editat Decembrie 29, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 De cate cadre si sub cadre de DL ai auzit rupte, ca d-alea "renumite" sunt fara numar, Se mai intampla si la astea mai putin "renumite" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate