Adrian M Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Pentru ''memecz'' din partea mea un mare plus.Ma ajutat cu multe piese la un pret minim.Un om cinstit si realist care a pus corect pretul pentru cateva piese de comunista.Cu toata stima meme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Un mare plus si pentru @Cisu...daca mai era nevoie si de la mine! Un om de cuvint, adica oltean! /index.php?/user/54357-cisu68/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Inca un mare plus pt Memecz daca mai era nevoie dar ma simt dator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Atentie ca lupii si-au schimbat parul, a aparut posibilitatea schimbarii "la oferta" a numelui de cont asa ca sunt sigur ca toti cei cu conserva de coada au naparlit si au imbracat identitate noua "curata" Atentie ca lupii si-au schimbat parul, a aparut posibilitatea schimbarii "la oferta" a numelui de cont asa ca sunt sigur ca toti cei cu conserva de coada au naparlit si au imbracat identitate noua "curata" lupii tot lupi raman cei ce au de pierdut sunt cei care au credibilitate in mica noastra comunitate sa luam un exemplu concret pe "nime in drum" eu am cumparat de la el de pe vremea cand avea alt user si stiu ca e om de incredere dar cu noul lui nickname mai ales ca intru mai rar pe aici de unde sa stiu eu ca nu e vreun tepar daca vad ceva la vanzare si userul care o are la vanzare il recunosc cumpar daca nu doar in caz de urgenta majora si cu desfacerea coletuui la primire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 P.S pe la administrare nu e pusa nici o regula in privinta schimbarii userului de unde stie omu ca dupa ce renunta la el nu poate sa fie folosit de alcineva si asa se distruge orice credibilitate existenta intre useri pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 E pe vine un mare scandal la nabăoan al acestei porcării. Cine mă susţine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Nimeni, eu ti-as propune sa te linistesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 cel mai bun sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 BN Neamule, da' cine mai are KRAZ la avatar? /index.php?/user/44132-kraz-trial/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Nimeni, eu ti-as propune sa te linistesti. A, tot io o iau la dos, şi tot io să mă liniştesc ?!?! Şi asta, de la un neavenit fără treabă pe aici.. întreacăt şi el cu treaba pe aici... şi culmea, pentru aproape nimic?!?! Doar că e el ardelean şi nu-i convine lui că-i comentez de bozgori? Acu' tre să aştept 10 minute ca să pot scrie în subiecte diferite ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Multam pt anvelopa lui Fishy . Omul chiar vinde ce spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 3 X + pentru Ivan Pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Multumesc @Bachus, acelasi lucru pot spune si io despre tine! Om de cuvint si fapta! Jos basca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Un mare + (daca mai era cazul) pt. ALEKO. Mi-a reparat grupul si mi-a reglat Niprul de merge mai bine ca nou. Multumesc si cu prima ocazie cand ne vedem dau o bere ...sau mai multe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 haha.prost esti.Mai degraba taceai decat sa te bagi pe seama asa de aiurea.nu degeaba nu te suporta multi si de acum sunt in grupul lor De la emy15 la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratz Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Vreau sa multumesc pe aceasta cale unui mecanic desavarsit si om deosebit de o calitate cum rar mai gasesti. De cand am achizitionat Mobra dansul s-a implicat pe timpul lui sa desfaca complet motorul, sa-l curete, sa inlocuiasca rulmenti/pana ambreiaj/bucse + inca o gramada de piese care nu-mi vin acum in minte, sa-l monteze la loc si sa faca toate reglajele. Am invatat o gramada despre motorul asta in timp ce stateam la atelierul dansului si pt asta ii sunt recunoscator. Aseara in jur de 22:00 am avut bucuria de a vedea si auzi torcand noul meu motor de mobra. Link cu un mic filmulet cu bestia de 50cc. -> https://vimeo.com/72330799 (atenti e la sunet) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Multumesc userului @Strambu pentru piesa trimisa.poate ne-om intalnii la vreo intrunire sa bem vreo bere-doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 @adria1977 om de nota 10, multumesc pentru piese ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Vreau sa acord si eu feedback NEGATIV pentru usserul LOLO_ID , pentru neseriozitatea cu care ma trateaza, mai bine zic ma ignora. Acum 1 an i-am trimis ceva piese fara sa mi le plateasca. Intelegerea era ca dupa vanzarea lor imi trimite banii in cont.In transe! Ne-am inteles la pret, el cat punea pe piese nu ma interesa.... Bun..... A trecut jumat de an, banii inca no venit.. dupa ce am vb cu alti userii de pe acest forum a inceput sa imi trimita 2 ture de 50 lei (mai ramaneau 40) + piesele nevandute (alea le-am recuperat) Pe messenger ma are pe invizibil ca de cand am facut "afacerea" nu il mai vad online. Pana atunci mai vorbeam ! La telefon nu imi raspunde niciodata. Indiferent daca i trimit SMS (a spus la un momendat ca are telefonul defect si nu aude bine) Interesant e ca , altii puteau sa vb cu el fara probleme..... De raspuns nu imi raspunde nici pe forum . Eu ma consider ca am fost corect si am asteptat , am si trimis un mesaj acu 5-6 zile ca o sa i dau feedback negativ ca sa vada toata lumea ce neserios e ! dar... nimic,cadeobicei. Asa ca Lolo, daca tot ai vanzare din piese, ai putea trimite si ultima transa de bani fara sa te rupa la buzunar. Nui vorba de bani. E vorba de gest si bun simt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) Vreau sa acord si eu feedback NEGATIV pentru usserul LOLO_ID , pentru neseriozitatea cu care ma trateaza, mai bine zic ma ignora. Acum 1 an i-am trimis ceva piese fara sa mi le plateasca. Intelegerea era ca dupa vanzarea lor imi trimite banii in cont.In transe! Ne-am inteles la pret, el cat punea pe piese nu ma interesa.... Bun..... A trecut jumat de an, banii inca no venit.. dupa ce am vb cu alti userii de pe acest forum a inceput sa imi trimita 2 ture de 50 lei (mai ramaneau 40) + piesele nevandute (alea le-am recuperat) Pe messenger ma are pe invizibil ca de cand am facut "afacerea" nu il mai vad online. Pana atunci mai vorbeam ! La telefon nu imi raspunde niciodata. Indiferent daca i trimit SMS (a spus la un momendat ca are telefonul defect si nu aude bine) Interesant e ca , altii puteau sa vb cu el fara probleme..... De raspuns nu imi raspunde nici pe forum . Eu ma consider ca am fost corect si am asteptat , am si trimis un mesaj acu 5-6 zile ca o sa i dau feedback negativ ca sa vada toata lumea ce neserios e ! dar... nimic,cadeobicei. Asa ca Lolo, daca tot ai vanzare din piese, ai putea trimite si ultima transa de bani fara sa te rupa la buzunar. Nui vorba de bani. E vorba de gest si bun simt ! Sti bine ca banii iti sunt trimisi de cateva luni. Daca vorbesti de "gest si bun simt" .... ar trebui sa citesti ce ai scris mai sus. Editat Octombrie 8, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Fa un calcul . 140 - 50 - 50 = 40. Si nu am primit acei 40 lei nici pana in ziua de azi Asa ca te rog, am lista de tranzactii in fata de la BT si nu apare nici o depunere de la tine de 5 luni incoace ! Ultima fiind pe data de 21mai de 50 roni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Join The Club! nu ai cu cine sa te certi,si eu am patit la fel.inghiti in sec si mergi mai departe.un moderator destept si-a bagat nasul pe aici.asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Feedback negativ pentru Johnny75. Serios si promt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 (editat) na.. s-a dus dreq si topicul meu cu diversitati. cu cine sa ma cert? da-o in pixda masii.. Join The Club! nu ai cu cine sa te certi,si eu am patit la fel.inghiti in sec si mergi mai departe.un moderator destept si-a bagat nasul pe aici.asta e! topicul e intr-o arie a moderatorilor si a avut din septembrie doar 8 views - jumate ale mele - si 0 reply-uri... O sa pun o poza cu vreo femeie sa starnesc interesul = ) ) Editat Octombrie 18, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Feedback negativ pentru Johnny75. Serios si promt. Sunt varza, imi cer scuze lui Johnny, am vrut sa scriu despre om ca-i super ok. Asa ca mai incerc o data. Feedback pozitiv pentru Johnny 75. Serios si promt. Johnny, inca o data scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate