Adixgl Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Cu privire la cel acces, daca as vrea sa fiu rautacios as spune....fara numar, fara numar, fara numar, fara numar! Dar nu o sa fiu....ca la majoritatea targurilor este 1 bilet acces/zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 intrebare: -de cei 20 de ron pot intra de mai multe ori sau biletul e valabil doar o singura intrare . nu-mi amintesc cum era in ceilalti ani. http://www.smaeb.ro/program.html vad ca administratorii nu se grabesc sa raspunda la intrebari punctuale, insa daca e vreo postare de sters si dat warn sunt foarte promti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Ce ar fi de raspuns la intrebarea asta stupida ??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordlogicus Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Ce ar fi de raspuns la intrebarea asta stupida ??!!! DA.(punct) NU.(la fel de punct) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Ce ar fi de raspuns la intrebarea asta stupida ??!!! nu mi se pare stupida, ba din contra. si vroiam sa scriu prompt nu promt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Nu imi mai aduc aminte, pe perioada salonului la Scoala Moto-Louis sunt reduceri mai mari decat la ei pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Anul trecut aveau un pliant cu reducere de 50-100 de lei parca. Banuiesc ca extra fata de preturile afisate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 mie unul mi se pare normal sa nu lase pe oricine sa se urce pe motoare. anul trecut ma uitam la motocicletele de la standul honda,unde puteai sa te urci pe ce model vroiai,toate aveau numai urme de incaltari pe codita,semn ca au trecut si au vrut sa faca poze foarte multi melteni. iti zic eu ca daca stai putin de vorba cu orice reprezentant de la orice marca,te poti urca pe oricare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzu Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 copiii mici pana 5 ani sa zicem au acces gratuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 copiii mici pana 5 ani sa zicem au acces gratuit? Cred ca da....daca nu atunci oricand poti sa il strecori in rucsac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 hmmmm... stupid nu ? cum e sa te duci , dai 20 de lei, vezi ceva care iti place, constați ca nu ai suficienti bani la tine si tre sa te duci pana la bancomat....si mai dai o data 20 de lei intrarea. pentru mine e stupid sa merg cu 2000 lei in buzunar. daca nu gasesc nimic care sa-mi placa...ce fac ? mananc mici de banii aia ?!? la toate întîlnirile moto cum se poate si aici nu se poate ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Eu o sa incerc sa intru cu legitimatia de presa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 hmmmm... stupid nu ?cum e sa te duci , dai 20 de lei, vezi ceva care iti place, constați ca nu ai suficienti bani la tine si tre sa te duci pana la bancomat....si mai dai o data 20 de lei intrarea.pentru mine e stupid sa merg cu 2000 lei in buzunar. daca nu gasesc nimic care sa-mi placa...ce fac ? mananc mici de banii aia ?!?la toate întîlnirile moto cum se poate si aici nu se poate ?!?La faza cu bancomatul ai perfecta dreptate,ar trebui OBLIGATORIU sa fie cel putin 2,ne-ar scuti de multe probleme,inclusiv grija banilor.Dar la modul cum s-a pus intrebarea referitoare la cate intrari ai voie,lasa-ma sa am indoieli.Parca a vrut sa spuna:"dupa ce vizitez eu salonul,poate sa intre si prietenul meu cu acelasi bilet ?"Intr-adevar,au fost ani cand iti puneau o stampila pe mana si puteai sa iesi ,dar era mai mare tevatura pentru cei de la paza.Probabil ca daca vorbesti cu ei si le explici ca vrei sa iesi sa cauti un bancomat,iti vor da voie.Sper sa avem vreme buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 daca vrei sa cumperi ceva si trebuie sa iesi la bancomat, rogi vanzatorul sa`ti dea o invitatie...asta daca nu au POS am trcut pe langa magazinul mymoto de dim...era gol:))...toata marfa e la salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 hmmmm... stupid nu ? cum e sa te duci , dai 20 de lei, vezi ceva care iti place, constați ca nu ai suficienti bani la tine si tre sa te duci pana la bancomat....si mai dai o data 20 de lei intrarea. pentru mine e stupid sa merg cu 2000 lei in buzunar. daca nu gasesc nimic care sa-mi placa...ce fac ? mananc mici de banii aia ?!? la toate întîlnirile moto cum se poate si aici nu se poate ?!? La faza cu bancomatul ai perfecta dreptate,ar trebui OBLIGATORIU sa fie cel putin 2,ne-ar scuti de multe probleme,inclusiv grija banilor.Dar la modul cum s-a pus intrebarea referitoare la cate intrari ai voie,lasa-ma sa am indoieli.Parca a vrut sa spuna:"dupa ce vizitez eu salonul,poate sa intre si prietenul meu cu acelasi bilet ?"Intr-adevar,au fost ani cand iti puneau o stampila pe mana si puteai sa iesi ,dar era mai mare tevatura pentru cei de la paza.Probabil ca daca vorbesti cu ei si le explici ca vrei sa iesi sa cauti un bancomat,iti vor da voie.Sper sa avem vreme buna ! intrebarea cred ca s-a pus foarte ok. nu purta grija celor de la paza, ca oricum nu fac nimic. plus ca nu vreau sa fiu la mana lor. dupa cum zici tu ar trebui sa ma rog frumos de ei sa ma lase si daca vor bine, daca nu nu. nu vreau sa interactionez cu ei dincolo de buna ziua. 90% sunt groaznici: combinatie mortala intre prostie si ingamfare (primesc o uniforma si un baston si sunt zeii pamantului). chestia trebuie reglementata civilizat. stampila, sau bratara colorata pentru cine vrea sa iasa. daca se poate la o groaza de evenimente, concerte, etc. etc., de ce sa nu se poata la smaeb? eu personal nu am nevoie sa ies si sa intru iar, insa sunt sigur ca multi ar avea si mi s-ar parea civilizat sa existe posibilitatea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 100% de acord cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 motomus expune? asa ziceau intr-un topic, dar vad ca nu sunt pe lista de pe site-ul SMAEB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Stiu ca anul trecut se putea face drive test cu niste hondite, anul acesta oare mai sunt pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) O curiozitate am si eu...nu au POS - uri pentru plati? Mi se pare destul de aiurea sa plec la mine cu bani cash pentru ,sa zicem, o casca sau cauciucuri. Editat Aprilie 4, 2014 de gabic 72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Pearl Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Anunta si astia cand sunt demonstratiile de stunt sau ceva.... ca in afara de zilele in care e deschis salonul si intervalul orar... nimic. Si nu-i decat poimaine 4 aprilie... /index.php?/topic/710594-stunt-smaeb-2014/ motomus expune? asa ziceau intr-un topic, dar vad ca nu sunt pe lista de pe site-ul SMAEB. Da, expune la exterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 O curiozitate am si eu...nu au POS - uri pentru plati? Mi se pare destul de aiurea sa plec la mine cu bani cash pentru ,sa zicem, o casca sau cauciucuri. Cei mai multi au POS-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 intrebarea cred ca s-a pus foarte ok. nu purta grija celor de la paza, ca oricum nu fac nimic. plus ca nu vreau sa fiu la mana lor. dupa cum zici tu ar trebui sa ma rog frumos de ei sa ma lase si daca vor bine, daca nu nu. nu vreau sa interactionez cu ei dincolo de buna ziua. 90% sunt groaznici: combinatie mortala intre prostie si ingamfare (primesc o uniforma si un baston si sunt zeii pamantului). chestia trebuie reglementata civilizat. stampila, sau bratara colorata pentru cine vrea sa iasa. daca se poate la o groaza de evenimente, concerte, etc. etc., de ce sa nu se poata la smaeb? eu personal nu am nevoie sa ies si sa intru iar, insa sunt sigur ca multi ar avea si mi s-ar parea civilizat sa existe posibilitatea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Am intrat moka .... pentru ca "legitimatie de presa" La foxracing reduceri...mi am luat niste manusi scurte. Superbaieti se vad firmele din vest... am platit prin POS. La cauciucuri... ca pe net si acolo... nicio reducere. Dezamagit. Ma mai duc si maine daca e soare sa vad ceva demouri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 La cauciucuri... ca pe net si acolo... nicio reducere. Dezamagit. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Da... aiurea. Adica imi comand de pe net acum... am facut drumul practic degeaba... si am asteptat degeaba dupa SMAEB Macar m-am ales cu niste manusi si intrare moka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate