Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

Acum 23 minute, MirceaB a spus:

Nu, eu vorbesc de oameni cu o conditie modesta, care chiar nu au. De exemplu eu am unii clienti care m-au rugat sa le fac polita RCA, dar sa pun de la mine pentru cate zile sume cuprinse intre 150 si 270 lei, pana fac rost de bani. 

Îmi dau seama că vorbim de mașini în stare tehnică perfectă, cu întreținere corectă etc. Păi dacă nu dispui de câteva sute de lei pt o cheltuială periodică obligatorie mă gândesc că atunci când se strică mașina singura soluție nu poate fi decât sârma. 😣

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Lumea se sperie...bahhh..e 8 lei benzina.Oricum,plăteai 6 lei.E așa o mare tragedie 1,50...2 lei,pe litru! Iaca,nu mai manci șaorma,te îmbraci de la second,și nu simți scumpirea.Da e vorba de imigiu,balonu de săpun pe care l-ai creat....tot mai greu de întreținut.

Link spre comentariu

Hmmm.... la Mol Pacii (Militari) benzina e 8.49, iar Diesel 9.10. 

Aproape ca-n Jermania. Am vorbit luni cu un partener de langa Leipzig si zicea ca la ei, benzina variaza intre 1,8 si 2 Euro in functie de benzinarie.

Asteptam acum si nivelul de trai din Jermania. :lol:

Editat de The_Sin_Eater
Link spre comentariu

Acum 50 minute, The_Sin_Eater a spus:

Asteptam acum si nivelul de trai din Jermania. :lol:

sau am putea sa ne lasam de fumat, baut, facut rate pentru cele mai noi telefoane care apar anual, mai lasam masina acasa si mergem cu ratb/metrou acolo unde se poate. In loc sa dau 60 lei pe uber de la aeroport, am luat autobuzul pana la presei, de acolo 41 pana la ghencea si inca un autobuz 4 statii pentru 3 lei cat e un bilet de o ora 30min

Editat de DiarM
Link spre comentariu

Acum 9 minute, DiarM a spus:

am luat autobuzul

Săracule!

Aşa ţii tu la imaginea ta?

E plăcut să vezi cum unii s-au înghesuit aseară sa cumpere scump iar azi preţurile s-au calmat, se zice că "e imoral să-i permiţi prostului să-şi păstreze banii".

Nu că-s eu deştept, da-s prost pe alte domenii....

Link spre comentariu

Acum 54 minute, Penetru a spus:

s-au calmat

Dap. acum m-am intors si eu. La vreo 3 Petrom-uri erau ambele 7.99, iar la Lukoil 7.98. (vorbesc de benzina 95 si diesel normal).

Pana la urma, a meritat sa piarda unii niste ore numai ca sa ia carburant cu 40-50 bani mai ieftin?

Vorba cuiva: "romanul e prost dar perseverent" 😈

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Sa facem plinul:pret combustibili-de ce/cat dureaza?

Singura metoda sigura de "pedepsire" a statului, sa nu mai plateasca NIMENI impozit, TVA, taxe, amenzi...etc o luna.

La fel si cu zeama de 8 lei sau cat s-a facut... sa nu mai cumpere nimeni o luna.

Nu o luna, doua saptamani...

Va cauta reprezentantii petrom cu oferte acasa, va promit :) 

Pentru tipaturi si inghesuiala cu jandarmii sunt pregatiti, pentru asta, nu.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Kristian K a spus:

Nu la asta ma refeream-desi e foarte adevarat ce spui-ci la faptul ca atrag permanent atentia prin prostia lor.

Aaa, claxoneaza la figurat! Da da, absolut, dupa ce ca sunt prosti, trebuie sa fie si miezu'!

Acum 22 minute, cinezicealae a spus:

Singura metoda sigura de "pedepsire" a statului, sa nu mai plateasca NIMENI impozit, TVA, taxe, amenzi...etc o luna.

La fel si cu zeama de 8 lei sau cat s-a facut... sa nu mai cumpere nimeni o luna.

Nu o luna, doua saptamani...

Va cauta reprezentantii petrom cu oferte acasa, va promit :) 

Pentru tipaturi si inghesuiala cu jandarmii sunt pregatiti, pentru asta, nu.

Altul cu idei!

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

Cica tropetele AUR au lansat zvonurile pe canalele lor de comunicare. Info nu e verificata, e greu de verificat, dar mie se pare logic pentru ca cei care au pus botul par a fi fix votantii lor.

Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic