ENEOS Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 23 minute, MirceaB a spus: Nu, eu vorbesc de oameni cu o conditie modesta, care chiar nu au. De exemplu eu am unii clienti care m-au rugat sa le fac polita RCA, dar sa pun de la mine pentru cate zile sume cuprinse intre 150 si 270 lei, pana fac rost de bani. Îmi dau seama că vorbim de mașini în stare tehnică perfectă, cu întreținere corectă etc. Păi dacă nu dispui de câteva sute de lei pt o cheltuială periodică obligatorie mă gândesc că atunci când se strică mașina singura soluție nu poate fi decât sârma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Lumea se sperie...bahhh..e 8 lei benzina.Oricum,plăteai 6 lei.E așa o mare tragedie 1,50...2 lei,pe litru! Iaca,nu mai manci șaorma,te îmbraci de la second,și nu simți scumpirea.Da e vorba de imigiu,balonu de săpun pe care l-ai creat....tot mai greu de întreținut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 in urmatoarele 2-3 zile se scumpeste masiv pretul la sapun si pasta de dinti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Am facut aseara plinu'! A durat 15 minute cu plata cu tot. Voiam doar sa ma laud. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 8 minute, Kristian K a spus: S-o anuntat deja mai sus... Numai prostia ramane la fel de ieftina in continuare,iar mama prostilor la fel de bortoasa... pai sa ajutam la distibuire mesaj, poate iese oleaca de breichin niuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 1 minut, florinelu07 a spus: pai sa ajutam la distibuire mesaj, poate iese oleaca de breichin niuz Pai daca nu se spala oricum cu ce îi afectează scumpirile la pasta și săpun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daviddd Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 am 125 dar tot sunt frustrat de scumpirea benzinei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Unii sunt frustrați de felul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 10 ore, sprike a spus: A fost difuzat la emisiunea lui Victor Ciutacu aveam televizorul deschis Acu', pe bune, pot sa inteleg cam orice, da' cum sa te uiti la Ciuracu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 na, e 10 ron benzina azi sau v-ati luat teapa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 1 oră, MirceaB a spus: O sa fi surprins cata lume nu are acei 150 lei. Da' masini au... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Benzina ca benzina da va dati seama ce bani au facut benzinariile din sandwichuri si cafele? Daca or fi pus si o taxa modica de 1 leu la toaleta si-au scos profitul pe tot anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 (editat) Hmmm.... la Mol Pacii (Militari) benzina e 8.49, iar Diesel 9.10. Aproape ca-n Jermania. Am vorbit luni cu un partener de langa Leipzig si zicea ca la ei, benzina variaza intre 1,8 si 2 Euro in functie de benzinarie. Asteptam acum si nivelul de trai din Jermania. Editat Martie 10, 2022 de The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Mergeți la Lukoil, e <7.7 lei! Petrom avea dimineață 7.99 la stațiile pe lângă care am trecut. Și Gazprom de pe A1 era <8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 (editat) Acum 50 minute, The_Sin_Eater a spus: Asteptam acum si nivelul de trai din Jermania. sau am putea sa ne lasam de fumat, baut, facut rate pentru cele mai noi telefoane care apar anual, mai lasam masina acasa si mergem cu ratb/metrou acolo unde se poate. In loc sa dau 60 lei pe uber de la aeroport, am luat autobuzul pana la presei, de acolo 41 pana la ghencea si inca un autobuz 4 statii pentru 3 lei cat e un bilet de o ora 30min Editat Martie 10, 2022 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 9 minute, DiarM a spus: am luat autobuzul Săracule! Aşa ţii tu la imaginea ta? E plăcut să vezi cum unii s-au înghesuit aseară sa cumpere scump iar azi preţurile s-au calmat, se zice că "e imoral să-i permiţi prostului să-şi păstreze banii". Nu că-s eu deştept, da-s prost pe alte domenii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 54 minute, Penetru a spus: s-au calmat Dap. acum m-am intors si eu. La vreo 3 Petrom-uri erau ambele 7.99, iar la Lukoil 7.98. (vorbesc de benzina 95 si diesel normal). Pana la urma, a meritat sa piarda unii niste ore numai ca sa ia carburant cu 40-50 bani mai ieftin? Vorba cuiva: "romanul e prost dar perseverent" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Acum 21 minute, Kristian K a spus: si claxoneaza permanent" ...pentru ca intre timp ceilalti prosti dorm la volan cu telefonul in mana in loc sa se uite la semafor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 azi la Mol in Marghita, pretul motorinei era 9.49, pffff!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 In 10 zile s-a dus in sus cu 1 leu. O sa dureze un an sa coboare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Cristiiiii, este topic dedicat pt fluctuatii de pret la combustibil! uneste-le te rog mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Singura metoda sigura de "pedepsire" a statului, sa nu mai plateasca NIMENI impozit, TVA, taxe, amenzi...etc o luna. La fel si cu zeama de 8 lei sau cat s-a facut... sa nu mai cumpere nimeni o luna. Nu o luna, doua saptamani... Va cauta reprezentantii petrom cu oferte acasa, va promit Pentru tipaturi si inghesuiala cu jandarmii sunt pregatiti, pentru asta, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Kristian K a spus: Nu la asta ma refeream-desi e foarte adevarat ce spui-ci la faptul ca atrag permanent atentia prin prostia lor. Aaa, claxoneaza la figurat! Da da, absolut, dupa ce ca sunt prosti, trebuie sa fie si miezu'! Acum 22 minute, cinezicealae a spus: Singura metoda sigura de "pedepsire" a statului, sa nu mai plateasca NIMENI impozit, TVA, taxe, amenzi...etc o luna. La fel si cu zeama de 8 lei sau cat s-a facut... sa nu mai cumpere nimeni o luna. Nu o luna, doua saptamani... Va cauta reprezentantii petrom cu oferte acasa, va promit Pentru tipaturi si inghesuiala cu jandarmii sunt pregatiti, pentru asta, nu. Altul cu idei! Editat Martie 10, 2022 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 10, 2022 Share Postat Martie 10, 2022 Cica tropetele AUR au lansat zvonurile pe canalele lor de comunicare. Info nu e verificata, e greu de verificat, dar mie se pare logic pentru ca cei care au pus botul par a fi fix votantii lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate