Zimbrutza Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Am vazut la stiri de dimineata. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ghinionul-a-dus-la-o-tragedie-in-dambovita-un-tanar-a-murit-dupa-ce-i-a-explodat-un-cauciuc-de-la-motocicleta.html Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Tubeless-ul explodeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Da, putin probabil sa fie vorba de explozie. Mai degraba o denivelare mai pronuntata care la viteza a fost destul sa-l ridice din sa. Oricum, trist. Imi pare rau pentru el. Sunt totusi curios ce s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) Vai de plm ...cum e posibil asa ceva ? Ce martot amuzant ...a avut viteza :| desi nu l-a vazut nimeni ci doar s auzit impactul cu solul probabil . Odihneascase-n pace ! Editat Martie 17, 2014 de MAILM4N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 nu cred ca are cum sa explodeze cauciucul. am luat eu in cauciucul spate acu 2 ani, o armatura de pod, cel mai probabil, s-a auzit cum l-a gaurit. in 2 min eram pe janta, dar nu a facut explozie. am mai mers cu el probabil 500 de m. probabil ca a luat o groapa sau altceva, dar explozie nu cred ca a fost. Dumnezeu sa-L ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy777 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 odihneasca-se in pace!!! Doamne-fereste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Normal ca prompteristele trebuiau sa adauge ca "anul trecut a avut permisul suspendat pt viteza". Pacat de tineretea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Pana nu se face "reclama" proasta motociclistilor...nu se poate:|.Dumnezeul sa il ierte:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca, pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 :rose: Asa cum am mai spus si in alta parte, a fost o saptamana criminala, la propriu. Dumnezeu sa-i ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 cauciucul fata era doar dezlipit de pe janta dar nu taiat, bubuit sau mai stiu eu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 A facut toate tumbele alea la 60-70 la ora... Natural selection started this year. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellize Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Odihneascase-n pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) din senin n-a zburat in aer, si nici cauciucul nu avea cum sa explodeze.. cred totusi ca a vrut sa se ridice pe o roata si nu a iesit miscarea. Odihneasca se in pace. Editat Martie 17, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Ciudat guma aia dejantata... Acuma nush daca aia o fi produs accidentul sau s-a dejantat pt ca a pierdut controlul si dupa aia s-a dus prin capetele alea de pod,cine stie... Explozie oricum nu,dejantare asa,din senin,nu prea ar avea cum,numa daca l-a pus el aks de-ampulea,cu leviere si nu l-o fi pus bine,mai stii ce le puie mintea? rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulette Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 RIP! Din ce se vede in filmare... ala nu prea arata a cauciuc explodat! Poate altele sa fie cauzele. Oricum din ce am vazut saptamana asta, imi mai e si frica sa mai ies cu moto. Off-topic; Prea multe accidente care puteau fi evidate daca atat noi cat si cei cu masini am avea putin bun simt! Inteleg ca este impulsul ala de a baga mana in gaz... dar ar trebui stapanit. Adica nu noaptea cand pot fi tot felul de nimicuri pe strada dar pe care nu le vezi. incercati o autostrada, un circuit, un drum larg si liber... Acum ma refer si la accidentul din piata victoriei... Orasul nu este locul pentru asa ceva... va rog sa nu imi sariti in cap! Sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miky493 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 D-zeu sa-l aiba in pace..! Pacat...,s-au intamplat cam multe in acest inceput de sezon.Pana ne vad masinile trebuie sa anticipam noi intentiile lor,sa putem supravietui.Va doresc un sezon linistit si sa nu mai auzim de asa evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 cauciucul s-a dejantat de la lovitura rotii. Accidentele deaia se cheama accidente, ca se intimpla sa greseti, conteaza cit de constient esti ce se poate intimpla daca gresesti, si daca ai sanse sa scapi teafar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 "Pe sosea nu existau urme de franare, motocicleta nu a iesit in decor, insa, dintr-o data, tanarul a sarit, la propriu, in aer. Singura explicatie plauzibila, spun ei, ar fi o explozie la unul din cauciucuri." Cred ca explozia de pneu este presupunerea ori a martorilor, ori a reporterilor. Se 'sare, la propriu, in aer' in urma unui highside Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flavyus21 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 cauciucul s-a dejantat de la lovitura rotii. Accidentele deaia se cheama accidente, ca se intimpla sa greseti, conteaza cit de constient esti ce se poate intimpla daca gresesti, si daca ai sanse sa scapi teafar. cam corect ce spui tu ... pacat de tineretea lui ,dzeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inchirierimoto Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Are cineva facebookul baiatului sau al unui prieten motociclist al baiatului? Intreb asta ca sa ne organizam si sa il conducem pe ultimul drum mai multi frati motociclisti.Daca un priten al baiatului a citit ce am scris, il rog sa ne spuna si noua aici unde si cand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate