B.B. Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 Mie mi-a placut inclusiv de Pezevenchea. Omul e comentator/prezentator de sport si chiar le are, prezinta in fiecare dimineata stirile din sport la DigiFM. Are voce OK si stie ce spune de obicei. Nu e lucru usor sa te ia sefu' de la fotbal si alte sporturi si sa-ti zica: "de maine comentezi MotoGP ca Florin Ion are treaba la F1.. " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Pe Putinica propun sa-l botezam Safety car Antal! La cat a aberat azi la F1 ca trebuie sa intre SC i s-ar potrivi. Iar pe Florin Ion l-a apucat tremuratul cand a dat cu ochii de Federer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 Ca sa va tai macaroana, frate-miu o sa comenteze in noul sezon Moto GP la Eurosport. Sa inceapa comentariile! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 Foarte bine. Sa isi faca (daca nu are) cont aici si sa discutam eventuale nemultumiri. Bafta sa aiba si vorbe potrivite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 Adul aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 Este aici. Cred ca a si comentat cu cateva pagini mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 (editat) Mhowaaaaaaaa!!!! Cu cine o sa fie coprezentator, cu Alex Cocu? Editat Ianuarie 19, 2017 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 Nu stiu detalii, boss! Arunca in el cu intrebari, ca mai multe nu stiu. Cand il prind la telefon vorbim despre femei si zdrente )) adica de acelasi lucru )) In caz ca citeste vreo fata, a fost o gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 20, 2017 Share Postat Ianuarie 20, 2017 L-am sunat aseara si am povestit la telefon. PLM, discutia s-a aprofundat si pe uscat nu prea merge Asa ca am pus repede punct si a ramas ca vb zilele astea. Ar trebui deschis un nou topic cu kriminal comentator de MotoGp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blocnotes Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 Pentru Florin Ion: - cine a castigat concursul cu casca replica? Si daca v-a spus, fanul carui pilot era ? -crezi ca se va deschide un topic cu DTM, aici pe motociclism.ro ? -ramai la Digi? Si daca da ramai sa comentezi tot ce tine de sporturile cu motor ? -Vlad Haralambie va comenta la Eurosport sau va ramane cu tine la Digi? Pronosticul meu pe termen lung: Lorenzo nu o sa fie in primii 5 la general la sfarsitul anului 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 2, 2017 Share Postat Februarie 2, 2017 da-i m.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLORIN DIGI Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Pentru Florin Ion: - cine a castigat concursul cu casca replica? Si daca v-a spus, fanul carui pilot era ? -crezi ca se va deschide un topic cu DTM, aici pe motociclism.ro ? -ramai la Digi? Si daca da ramai sa comentezi tot ce tine de sporturile cu motor ? -Vlad Haralambie va comenta la Eurosport sau va ramane cu tine la Digi? Pronosticul meu pe termen lung: Lorenzo nu o sa fie in primii 5 la general la sfarsitul anului 2017 Salut. - concursul a fost castigat de un domn din Constanta (nu stiu ce preferat avea). Am pus la noi, pe facebook, pe Grila de Start oficial, inregistrarea tragerii la sorti. De concurs s-au ocupat cei de la marketing. - despre DTM vino pe facebook, pe Grila de Start oficial, si discutam acolo. - momentan sunt la Digi si voi comenta sport cu motor (ce mai avem in portofoliu). - despre Vlad nu pot sa iti dau detalii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Un domn norocos, care nu a participat decat la vreo trei concursuri de-a lungul intregului sezon MOTOGP. Sa speram ca cei de la marketing vor face reguli care sa dea o sansa mai mare pasionatilor sportului respectiv sa castige. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Nu mai fac, ca nu mai transmit MotoGP ... Cred ca se poate inchide topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Poate sunt fani dtm pe aici...poate method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Poate sunt fani dtm pe aici...poate method Method e fan fibra de carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blocnotes Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 - concursul a fost castigat de un domn din Constanta (nu stiu ce preferat avea). Am pus la noi, pe facebook, pe Grila de Start oficial, inregistrarea tragerii la sorti. De concurs s-au ocupat cei de la marketing. Casca o fi fost castigata de user-ul Trotinel Cand o sa se intreaca ( speram anul asta ), cu casca noua pe cap deja o sa aiba un avantaj . Stulewa o sa plece cu handicap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Furi curent aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Doi români au furat moaştele Sfântului Haralambie din Biserică Ziar de cacao.. cica era la Brno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Doi români au furat moaştele Sfântului Haralambie din Biserică Ziar de cacao.. cica era la Brno. De cand cu eurosportul multi ar merge in pelerinaj la sf haralambie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Asa e!! Ca Sf. Ion nu mai e pe val Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Antal Putinică a schimbat tabăra,comentează pentru Eurosport acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Antal Putinică a schimbat tabăra,comentează pentru Eurosport acum. Moto GP ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Curse de safety cars! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 L-am auzit azi comentând formula E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate