Nechifor Solitaru' Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Nu mai fac, ca nu mai transmit MotoGP ... Cred ca se poate inchide topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Poate sunt fani dtm pe aici...poate method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Poate sunt fani dtm pe aici...poate method Method e fan fibra de carbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blocnotes Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 - concursul a fost castigat de un domn din Constanta (nu stiu ce preferat avea). Am pus la noi, pe facebook, pe Grila de Start oficial, inregistrarea tragerii la sorti. De concurs s-au ocupat cei de la marketing. Casca o fi fost castigata de user-ul Trotinel Cand o sa se intreaca ( speram anul asta ), cu casca noua pe cap deja o sa aiba un avantaj . Stulewa o sa plece cu handicap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 12, 2017 Share Postat Februarie 12, 2017 Furi curent aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Doi români au furat moaştele Sfântului Haralambie din Biserică Ziar de cacao.. cica era la Brno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Doi români au furat moaştele Sfântului Haralambie din Biserică Ziar de cacao.. cica era la Brno. De cand cu eurosportul multi ar merge in pelerinaj la sf haralambie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Asa e!! Ca Sf. Ion nu mai e pe val Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Antal Putinică a schimbat tabăra,comentează pentru Eurosport acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Antal Putinică a schimbat tabăra,comentează pentru Eurosport acum. Moto GP ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Curse de safety cars! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 L-am auzit azi comentând formula E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Curse de safety cars! logic ar fi la moto gp, dar si cursele de cai de pe eurosport au nevoie de comentatori care sa se agite posibil si la snooker , poate imi sare si mie somnul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 daca tot n-a murit topicul : din fototeca de aur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 Asta nu e veste buna...eu chiar urmaresc eurosport,avantajul...audio channel 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 ... din fototeca de aur... Astea fac parte din "intalnirile" lui cu Michael si Jean Todt. "Imi spunea Michael zilele trecute..." "Jean Todt mi-a marturisit..." Parca mi-e dor de Miki Alexandrescu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 (editat) Mie nu! Chiar deloc. Nu pot uita, pe la primele lui comentarii: "masina lui Pit e oprita la standuri" - scria pe ecran PIT STOP Miki mitoman alexandrescu, cum zicea un sofer penal. Editat Ianuarie 15, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Asta nu e veste buna...eu chiar urmaresc eurosport,avantajul...audio channel 2 Meserie! Pe Eurosport1 SD pe care dau ei MotoGP a doua limba este lipsa sau maghiara! A doua limba e engleza doar pe Eurosport1/2 HD. (pe care NU e MotoGP ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Maghiara e olimba pe care ar fi bine s-o nvatam pare-se... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 Pentru ca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 18, 2018 Share Postat Ianuarie 18, 2018 ...pentru ca 5 mici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 28, 2018 Share Postat Februarie 28, 2018 (editat) FELICITARI Kiara !!! Nu o cunosc, nu am auzit de ea decat ca incerca cu paispe sa mearga pe Amkart acum cativa ani. Din acest motiv si pentru ca este o prezenta placuta devine cel mai bun comentator moto din Romania! Sper doar sa-l ierte pe astalalt cu care a comentat prima etapa din WSBK. De fiecare data cand a putut sa vorbeasca, cursa a devenit una precum una comentata de Robert Louis Balfour Stevenson cand a scris Jekyll and Hyde Editat Februarie 28, 2018 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alnaibii Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Cretinii de pe Eurosport 1 afiseaza in program (si la ei pe pagina si in teletext) MotoGP dar dau doar Il Giro in direct in reluare. Dau orice altceva dar nu moto GP. Unde il putem vedea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 (editat) Eurosport Romania!! Atenție!! Eurosport Romania este de fapt Eurosport1 varianta SD!!. Este transmis motogp acum in direct. Baftă Editat Mai 19, 2018 de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 a gasit cineva un acestream cu transmisie de pe BTSport2 pentru aceasta cursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate