Sari la conținut

Ture pe MotorPark Adancata

Denis_sbz
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La primele ore de intrare pe pista ne va trebui niste pufoaice peste echipament :)

» Post actualizat in 23 Sep 2014 15:57

Deci, ploua in draci, muncitorii nu mai lucreaza la platoul parcarii, adio parcare la acest eveniment.

S-ar putea sa ai dreptate, poate la etapa din 3-5 il vom avea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parcare nu va fi, ieri abia se turna beton pe linia care duce de la pista spre linia boxelor si de la iesirea de pe linia boxelor catre pista. Deci, se va parca moto undeva pe linia boxelor, incap totusi 25 motorete, 32 ingesuite. Hai cu soarele.

Link spre comentariu

https://www.facebook.com/video.php?v=933737553307046&l=2090178788581497556

sa-mi ziceti daca se vede

Concluziile mele in calitate de spargator de seminte la capatul liniei drepte:

- se ajunge usor la circuit (am venit pe urziceni si m-am intors pe adancata-maia-fierbinti-balotesti-dn1). Cam acelasi timp pe ambele rute.

- conditii pentru spectatori: zero dar speram la dezvoltarea anexelor circuitului pe viitor.

- parcare: gasesti dar la etapa rosbk cred ca o sa fie trist din acest punct de vedere.

- destul de multa lume la cascat gura, chiar si multi copii localnici veniti pe bicicleta

Dpdv strict motociclistic:

- la clasa C si B destul de multa lume, oameni si cu motoare de strada, chiar si un S1000R

- se frana preventiv, n-am vazut stoppie-uri sau chestii la limita. In schimb o groaza de roti spate topaind, dar fara blocari de roti. Cred ca mai toata lumea de la clasele rapide au slipper clutch, iar ceilalti din cate am vazut franau mult mai din timp

- la clasa Supersport am vazut doar 3 motoare pe pista, dintre care Emil Draghici (liderul la zi la SSP) si Ionel Pascota. Fara sa supar pe nimeni, Pascota rules. E singurul om pe care l-am vazut sa franeze aproape de borna de 150m

- Catalin Cazacu franeaza ca la MotoGP cu piciorul in afara (era singurul pe care l-am vazut asa)

- La un moment dat am crezut ca a coborat Zeus din Olimp, dupa sunet, dar era doar un motor V4 de la Aprilia (cel din filmulet). Am crezut initial ca e RSV4 dar dupa o inspectie atenta era Tuono cu codita de RSV4 si cu parbriz inalt (care la prima vedere ai zice ca e o carena). Riderul avea un Schuberth SR1 deschis banuiesc ca e Denis, daca nu, imi cer scuze anticipat!!

Premiile spargatorului de seminte de pe margine:

Cel mai bun sunet: Denis_sbz (frana de motor, rateurile si accelerarea dupa prima curba cred ca s-au auzit pana la Ploiesti). Locul 2 un Panigale de la clasa mare

Cel mai agresiv stil: Petre Pop (pilota o Honda Fireblade neagra)

Cei mai rapizi (ochiometric): Cazacu, Pascota, Pop

Ca si obiectie finala, relativ la siguranta pistei: bate vantul maxim in campul acela si la un moment dat, panoul de 200m a zburat (era sustinut de niste cauciucuri) si putea ajunge pe pista. Cat am mai stat acolo nu a sesizat nimeni acest aspect (nu era nimeni in zona respectiva)

Regret ca n-am ajuns in zona boxelor sa ii vad la 2 metri cum trec. Din pacate bodyguarzii au insistat ca este nevoie de bratari din partea organizatorilor pentru acces in zona respectiva.

Link spre comentariu