Eusebiu Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Liviu Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Prezent! Sâmbăta cred ca va ploua. Pentru a nu cheltuii banii aiurea , doar duminica se va tine Trackday si pe la jumătatea zilei, va avea loc o cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Prezent! Daca te duci pe temperatura resimtita de sub 15 grade esti chiar nebun Eusebiu ,factor 0 de distractie atata timp cand nu te bati intr-un campionat sa zici ca-ti ajuta antrenamentul asta,oricum ...distractie placuta daca mergi. Poate si-au invatat lectia si pun marsali peste tot pe circuit de data asta dupa cele intamplate in trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Liviu Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Vor fi 16-17 grade in aer, si 20+ la nivelul asfaltului. Pentru o ultima ieșire din acest an pe circuit , eu cred ca merita. Acum rămâne la aprecierea fiecăruia ,daca merita sau nu! O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 (editat) http://www.vremea.net/Vremea-in-Jilavele-judetul-Ialomita/prognoza-meteo-pe-7-zile Adi,temperatura resimtita cat o sa fie? crezi ca o sa fie ca vara sa se anunte 25 si resimtita sa fie 30 ? Editat Octombrie 7, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Liviu Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Eu merg pentru mine , pentru o ultima zi de circuit, ținând cont ca nu se mai face etapa de National. La Serres m-am dat la 9 grade si nu a fost nicio problema. Nu impun nimănui sa vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 Haideti fetelor pe pista nu va mai inhibati ! O sa va para rau toata iarna ca ati avut ocazia si ati refuzat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 ce sa facem noi daca toti se nasc la masculin dar putini ajung barbati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 Asfaltul e uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Oare vor astupa in viitorul apropiat santurile de la marginea circuitului si vor aduce pietrisul/pamantul la acelasi nivel cu asfaltul sa nu mai faca motoretele tumbe si sa se faca praf ? https://www.facebook.com/WorldSBK/videos/10154160498389032/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Ouch! Ca mi-am amintit! Isi face cineva asigurare medicala pentru circuit? Daca da, unde, cu cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 pe toate pistele de viteza sunt sanse ca motoretele sa se faca pilaf in cazul unei cazaturi. asta inseamna racing si nu mai cautati nod in papura unde nu e cazul. urmeaza o iarna lunga, iar la anu' se va intampla ceva interesant - track days ieftin pentru oricine - i'll keep you posted. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 pe toate pistele de viteza sunt sanse ca motoretele sa se faca pilaf in cazul unei cazaturi. asta inseamna racing si nu mai cautati nod in papura unde nu e cazul. urmeaza o iarna lunga, iar la anu' se va intampla ceva interesant - track days ieftin pentru oricine - i'll keep you posted. Uite cine a mai intrat pe forum ! Sinner rockerul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 pe toate pistele de viteza sunt sanse ca motoretele sa se faca pilaf in cazul unei cazaturi. asta inseamna racing si nu mai cautati nod in papura unde nu e cazul. urmeaza o iarna lunga, iar la anu' se va intampla ceva interesant - track days ieftin pentru oricine - i'll keep you posted. Da. ieftin . Asa spunea si nea Virgil prin toamna-iarna, ca face track day mai ieftin. A iesit exact pe dos, si banii nici macar nu au ajuns in visteria circuitului. Iti dau un indiciu: "Pentru ca suntem cei mai buni". Am citat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 cine a spus asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Nu vreau sa intru in polemici, lucrurile sunt mai complicate decat par.Speram insa ca la anul sa fie mai bine.Eu de campionat nu ma las ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 nu vrea nimeni polemici, este doar o curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Uite preturi de Serres....cam la jumate fata de Adamcata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Mai tare ca la Targu Secuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 baiatul cu care vorbesti tu Gabitza a facut cursul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Nu stiu. N-am vorbit personal cu el. E o discutie intre doi amici/prieteni la o postare cu motocicleta unuia dintre ei gata de pista. Am facut un print screen asa ca idee pentru a arata preturile altor circuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 sper sa nu vorbesc prostii dar daca omu vrea sa se bage in organizare e normal sa laude preturile )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 eusebiu, wake up dude!!Preturile nu au cum sa fie laudate, cel mult COMPARATE.Nu este mosia lui acolo ca sa laude ceva. Suntem piloti care dorim sa facem cat mai multi km la un pret cat mai mic.faptul ca in romania se cere 70 eruo pe zi la track day este o problema, dar fiecare este liber sa isi faca pretul si nu trebuie condamnat.Noi doar cautam unde este mai ieftin.Asadar, cine doreste sa vina cu noi la primavara si la cursuri acolo, imi poate scrie pe FBK: Adrian RUS.Noi nu facem profit din asta, noi nu castigam nimic din asta, vrem doar sa impartasim experienta pentru cei care doresc sa descopere acest sport si care nu au cunostintele necesare in materie de.. persoane, anturaj.. etc.Noi nu percepem taxa ca sa ne.. insotiti. Facem grup si mergem cu totii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 Am mai fost cu Sinner in trecut, la Serres si a fost foarte bine, preturi mai mici pentru grupul lui! Eu il sustin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate