Sari la conținut

A luat cu el 5 oameni nevinovati


todea
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 69
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ironiile si animozitatile sunt fara rost.... acel om a innebunit. Asa cum se intampla in vremurile astea..raul este peste tot. Iar daca a incerca sa arunci cu vorbe in romani ( si aici vorbesc de ceea ce ne-a tinut ca neam si acum se pierde, credinta ) prinde la masa de manevra , nu are atingere la cei care deplangem unde s-a ajuns.

 

Dumnezeu nu poate fi pus in discutie in astfel de conditii , daac exista astfel de intrebari raspunsurile le vom/veti/se vor primi altfel.

 

Asa cum suntem incercati ca popor si pedepesiti acum ( a se vedea starea natiunii..adusa intr un grad mizerabil de ..cei pe care ii meritam ) , asa cum in UA se intampla acele atrocitati..etc , tot ce putem sa facem e sa ramanem in picioare si nu sa ne dezbinam.

 

Nu se stie ce este in spatele acelui gest, ce nebunie l-a cuprins, ce este limpede - era un om fara Dumnezeu, pedepsit si el, iar alegerea facuta a dus unde se stie.

 

Ca si sfat, stress, obosela, traume emotionale, DRIVE RAGE si altele prin zona asta sunt din ce in ce mai vizibile , acesta nenorocire este doar un mic varf de iceberg, sa incercam din rasputeri sa ramanem cu mintea si sufletul in lumina.

 

Pentru incepatorii in lumea moto.: mereu sa fiti cu un pas in fata " nebunilor". nu stati intre masini, nu fiti victime. Pe cat posibili, fugiti de prosti, nebuni.etc. sa existe mereu un spatiu de siguranta ( copac, bordura, obstacol , etc) intre voi si potentialii disperati. nu puteti sa fugiti, refugiati-va intr o zona" safe". peco, trotuar, ceva mai " inalt". de obicei cand nu mai poate sa va " atinga", nebunul se opreste si pleaca. asa castigati si timp sa chemati ajutoare.

 

Speciile de "dusi" nu sunt curajosi, imediat ce nu mai sunteti " vulnerabili" si expusi, se retrag. La majoritatea, masina. duba etc sunt doar ' cochiliile de metal si prelungirile..stiti voi cui.

 

Nu intrati in dispute/lupte/etc cu ei. O victorie de fapt e o infrangere in aceste conditii.

 

Sa ii/va/ ne lumineze si sa ne ierte Dumnezeu .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Asa a dorit Dzeu, El stie mai bine. Asa o sa-ti raspunda orice fanatic fara discernamint.

Tocmai ce ma contrazic cu fratemiuel de o ora si nu reuşesc sa scot un raspuns concret de la el.

» Post actualizat in 28 Sep 2014 14:20

 

Cat de repede si-au dat seama politistii ca dementul ala a vrut sa se sinucida ! :-L

Cică se spovedise pe feisbuc.

» Post actualizat in 28 Sep 2014 14:25

daac exista astfel de intrebari raspunsurile le vom/veti/se vor primi altfel.

.

Cum?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca pagina de facebuc nu mai functioneaza...dobitocul a scris un mesaj de adio la prieteni si rude,o poza cu iubita apoi a trecut la treaba.Am apucat sa citesc comentariile si se pare ca lumea incerca sa ia legatura cu el.Nu-i suport pe indragostitii astia la maxim deloc...niste prosti care pun totul pe o carte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

darwinawards.com

 

"Numite în onoarea lui Charles Darwin, părintele evoluţiei, Premiile Darwin îi comemorează pe cei care ne îmbunătăţesc masa genetică, retrăgându-se singuri din ea", scriu plini de umor autorii paginii de internet.

 

 


Un motto potrivit ar fi: „Uite, mamă, am uitat să gândesc“.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iar va dati cu parerea ca si cum erati in masina cu el. probabil se ducea la un preot sau la o manastire si pe drum a pierdut controlul masinii..

 

ce seriale CSI..intra pe motociclism la accidente si vei afla tot adevarul.


» Post actualizat in 28 Sep 2014 17:00

pai...in ROmania unde dracu sa mergi daca ai probleme in familie? daca mergi la psihilog deja esti tratat de " nebun"..educatia e la pamant. parintii se ocupa de " purcel, gresie si faianta" nu exista comunicare..

 

nu cred ca a vrut sa omoare alte persoane. in momentul respectiv a deraiat total. daca faca stop cardiac si murea la volan ??

 

unde s a intamplat ? pe DN1? pai daca nu avem autostrazi ...mergi din Bucuresti pana la Satu Mare treci pe langa mii de masini. ai sanse mari sa crape unu la volan, sa se sinucida, sa i sara o roata...si esti RIP.

 

am prieteni in Franta care folosesc mai mult trenul decat masina...

 

un lucru e clar. cu cat stai mai mult in ROmania cu atat ai mari sanse sa " zbori"

 

PUNCT si RIP!

 

 

 

 

 


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa arda n iad cacatul ala infect care a omorat 2 copii.un jeg ordinar ,un instabil psihic,un criminal.sunt atatea capete de pod,sa se fi aruncat de pe Posada,in fata trenului.motrii lui de jeg cu drama lui de cacao.ma pis pe el.

Sa omori atatia oameni pentru ce?ca esti un fatalau?!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@foxbat - prietene tu esti sanatos la cap?!?! Cum sa ii pui pe copii astia de abia isi iau permisul sa "fuga" dintre masini in conditiile in care trebuie sa fie cat mai previzibili in trafic pentru soferi ca sa nu si-o ia? Scrie pe o foaie alba ce ai debitat aici, citeste-o dupa ce te trezesti si trage tu concluzia!

 

 

PS: in mod normal as fi raspuns la asemenea ineptii pe privat insa e prea de tot!

Editat de Dracon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca cine a avut de tras invataminte a facut-o . cine a facut scoala de soferi deunazi la fel, ar trebui sa stie. daca tu ai inteles aia cu "fuga"DINTRE masini si nu DE PERICOLE, atunci..go

 

suntem offtopic. rau.

 

merg in bucale zeci de km zilnic si vad motociclisti care 'stau " si sunt presati de masini . intentia e sa supravietuim in jungla asta. iar regulile desi nu "foarte legale" sunt esentiale in tara ASTA.

 

In vest, e alta mancare de peste. cine merge cu motorul..stie

 

sa fie cu sanatate si bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am o curiozitate. As vrea sa aud comentariile si raspunsurile crestinilor pana la moarte. Unde era dumnezeu?

Existenta lui Dumnezeu nu presupune mersul tau si al restul oamenilor pe sine ce duc intr-o directie impusa de El. Avem liberul arbitru si tot ceea ce se intampla rau in aceasta lume este facut de noi, astia prea evoluati si plini de noi sa credem ca totusi nu am aparut din nimic, iar undeva in Universul asta exista o forta atotcreatoare, ce nu trebuie neaparat sa aiba infatisarea unui om batran cu barba.

 

Nu Dumnezeu a dat sau a permis sa moara x oameni, ci ti-a permis tie, mie si celorlalti sa zburdam liberi. Ceea ce a facut acel suflet trist, este strict produsul societatii in care a trait, societate creata si alimentata de noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...