Flower-Power Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Pfaaaa...Super tare! Master chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 (editat) Acum 17 minute, Flower-Power a spus: Pfaaaa...Super tare! Master chef. Sa nu exageram, sunt doar foarte amator Uite mai jos ceva de la restaurant. “Snitel vienez”, dar nici in Viena nu am mancat asa mare Undeva in stanga sub snitel, este si o salata de cartofi ca si garnitura Si are si un sos de capsuni (personal nu sunt fan). Editat August 2, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Pe.. iese din farfurie. Nu se pupă cu dietă mea, totuși aș vrea un colț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Acum 3 ore, FlipperCo a spus: Sa nu exageram, sunt doar foarte amator Uite mai jos ceva de la restaurant. “Snitel vienez”, dar nici in Viena nu am mancat asa mare Undeva in stanga sub snitel, este si o salata de cartofi ca si garnitura Si are si un sos de capsuni (personal nu sunt fan). Ureche de elefant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 2, 2020 Share Postat August 2, 2020 Si foarte bun. Un restaurant dragutel in Sinaia, recomand chiar di pentru cine este doar in trecere. Au si o paine rotunda, intreaga, cu mozzarella, ceapa si seminte (trebuie intrebat fiindca din meniul de acum fara poze, nu te prinzi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Acum 11 ore, FlipperCo a spus: Sa nu exageram, sunt doar foarte amator Uite mai jos ceva de la restaurant. “Snitel vienez”, dar nici in Viena nu am mancat asa mare Undeva in stanga sub snitel, este si o salata de cartofi ca si garnitura Si are si un sos de capsuni (personal nu sunt fan). Pai daca ti-au dat sos de capsuni e normal sa nu-ti placa. In mod traditional se serveste cu sos de coacaze rosii sau de merisoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 Acum 5 ore, gast a spus: Pai daca ti-au dat sos de capsuni e normal sa nu-ti placa. In mod traditional se serveste cu sos de coacaze rosii sau de merisoare. Stiu, numai ca nu sunt mare fan asociere de dulce (chiar si dulce-acrisor) la snitel. Poate doar la chestiile f grase cum e ficat de gasca. Dar e numai chestie de gust in cazul meu, altfel nu spun ca nu se potrivesc, din contra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat August 3, 2020 Share Postat August 3, 2020 nu doar austria/germania find plin de schwabi dar si bucataria ungureasca. Un mix din toate. Enumar cateva din care stiu ca sunt asa, mai locale. Avem combinatia de carnuri cu compot. Avem supele de visine sau marar cu clatite si de ce nu chimion. Mancarurile de dovlecel/gulii cunoscut ca si zuspeise sau mai romanescul tuspais. Gombotii cu prune sau caise ca fel principal nu ca si desert. Paneurile de dovlecel/conopida/vinete. Macaroane cu pesmet si compot. Salata de castraveti in zeama lor indulcita cu zahar. Dar cred ca toata lumea a mancat la ikea chiftelele cu gemul de merisoare. Acu cel mai ciudat mi s a parut la un restaurant mai acătării sa vina vita cu un sos de ceva fructe pe ea, buna de altfel, dar ori cu sos de piper ori goala Dar totul este o preconceptie. Ii spui unui banatean cu stramosi de pe meleagurile noastre de ludaie, dovleacul ala portocaliu, o sa iti zica ca ala il da la porci si ca el nu mananca asaceva in placinta sau supa. Prinzi un banatean cu stramosi nemti/unguri si nu va concepe placinta fara ludaie. Sau dovleacul la cuptor, aproape identic la gust si textura ca si cartoful dulce la cuptor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 O masa de seara, facuta cu ce mai gasesti prin frigider: peste pe plita de fonta si amestec de orez cu legume, picant. ps: am mancat doar juma’ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 La 02.08.2020 la 19:33, FlipperCo a spus: Numai snitel vienez nu e asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 La 02.08.2020 la 19:33, FlipperCo a spus: Sa nu exageram, sunt doar foarte amator Uite mai jos ceva de la restaurant. “Snitel vienez”, dar nici in Viena nu am mancat asa mare Undeva in stanga sub snitel, este si o salata de cartofi ca si garnitura Si are si un sos de capsuni (personal nu sunt fan). Nu ai fost la Viena unde trebuie. Cand mai ajungi acolo, mergi in centrul vechi la un restaurant numit Figlmüller. Este la cateva minute de Stephansplatz. Acolo o sa mananci un schnitzel mai mare decat asta din poza, impreuna cu o salata minunata cu valeriana (Vogerlsalat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Acum 2 ore, einstein1984 a spus: rip pestele, nu s-a uscat? Din poza, se poate spune asta , dar nu a fost uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Acum 4 ore, De 3 Lei CuiE a spus: O masa de seara, facuta cu ce mai gasesti prin frigider: peste pe plita de fonta si amestec de orez cu legume, picant. ps: am mancat doar juma’ Arată bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Acum 24 minute, Flower-Power a spus: Arată bine! Săr'mâna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Acum 5 ore, Silver Arrow a spus: Nu ai fost la Viena unde trebuie. Cand mai ajungi acolo, mergi in centrul vechi la un restaurant numit Figlmüller. Este la cateva minute de Stephansplatz. Acolo o sa mananci un schnitzel mai mare decat asta din poza, impreuna cu o salata minunata cu valeriana (Vogerlsalat). Nu e important sa fie mai mare ci mult mai bun. Oricum nici pe acesta nu l-am mancat tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Chiar acum, FlipperCo a spus: Nu e important sa fie mai mare ci mult mai bun. Oricum nici pe acesta nu l-am mancat tot. Un snitzel bun se bate pina te uiti prin el fara sa il rupi. Ideea este ca sa fie fraged si in plus sa nu fie nevoie sa il tii mult in ulei pentruca trage prea mult ulei ''amblajul''. Uite aici cum sa il faci: https://www.insider.com/wiener-schnitzel-how-to-make-figlmueller-vienna-austria-recipe-2020-1 Eu am mai folosit in loc de faina alba de grau faina de secara. Ii da un gust usor amarui foarte bun. E drept ca nu am pus termometrul in ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 4, 2020 Share Postat August 4, 2020 Acum 3 ore, Silver Arrow a spus: Un snitzel bun se bate pina te uiti prin el fara sa il rupi. Ideea este ca sa fie fraged si in plus sa nu fie nevoie sa il tii mult in ulei pentruca trage prea mult ulei ''amblajul''. Uite aici cum sa il faci: https://www.insider.com/wiener-schnitzel-how-to-make-figlmueller-vienna-austria-recipe-2020-1 Eu am mai folosit in loc de faina alba de grau faina de secara. Ii da un gust usor amarui foarte bun. E drept ca nu am pus termometrul in ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 (editat) Niste penne cu galbiori si piept de curcan. Cam dure pennele integrale la gust, dar daca au ajuns in camara, trebuiau consunate Editat August 7, 2020 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Bine mai arata! Eu m-am obisnuit cu pastele integrale si imi place mai mult acum. Ca tot veni vorba de integrale, tigaie de orez integral cu legume si pipotici de gasca perpelite in grasime de....gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 cate ceva din meniu-ul meu, fara produse animale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 *plac... Aka, cum se face ca avem acelasi tip de farfurii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Tocana de pui, usturoi si mamaliguta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 (editat) Acum 2 ore, aka` a spus: cate ceva din meniu-ul meu, fara produse animale Editat August 7, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Azi am tras si eu un pic de tigaie. Pt cartoGi am folosit untura, old school Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 Oul jumari e musai sa fie pufos, matasos si nerumenit, cartofii se pot numi prajiti doar cand au o crusta crocanta invelind un interior moale, coaja painii trebuie musai sa se evidentieze clar, prin culoare si textura, de miez, nu va amagiti, nu exista substitut pentru uleiul de masline in salata...a, vinul rosu de Bordeaux se justifica indiferent de ce altceva se intampla pe lumea asta. Si pentru ca din oua ies pui, tre sa incerci si cate un kebab din cand in cand. Bucatelele arse dau gustul, se mananca cat de fierbinte se poate, se respecta principiile sosului de dres salata, simplu si de calitate, nu ai cum sa gresesti, maioneza din ou nefiert, sa ai motiv sa pui otet, mustar, usturoi, piper, din paine se pastreaza numai coaja...am zis ca, fiind pui, o merge mai bine albul...o merge teoretic, dar e surcica pe langa rosu. *substituent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.