Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 17 minute, Flower-Power a spus:

Pfaaaa...Super tare! Master chef.


Sa nu exageram, sunt doar foarte amator 😃

 

Uite mai jos ceva de la restaurant. “Snitel vienez”, dar nici in Viena nu am mancat asa mare 🤦🏻‍♂️😃👍

 

E6F9D654-8A45-402D-AEE9-9464A794123F.jpeg
 

Undeva in stanga sub snitel, este si o salata de cartofi ca si garnitura🤣 Si are si un sos de capsuni (personal nu sunt fan).

Editat de FlipperCo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, FlipperCo a spus:


Sa nu exageram, sunt doar foarte amator 😃

 

Uite mai jos ceva de la restaurant. “Snitel vienez”, dar nici in Viena nu am mancat asa mare 🤦🏻‍♂️😃👍

 

E6F9D654-8A45-402D-AEE9-9464A794123F.jpeg
 

Undeva in stanga sub snitel, este si o salata de cartofi ca si garnitura🤣 Si are si un sos de capsuni (personal nu sunt fan).

 

Ureche de elefant! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si foarte bun. Un restaurant dragutel in Sinaia, recomand chiar di pentru cine este doar in trecere. 

Au si o paine rotunda, intreaga, cu mozzarella, ceapa si seminte (trebuie intrebat fiindca din meniul de acum fara poze, nu te prinzi). 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, FlipperCo a spus:


Sa nu exageram, sunt doar foarte amator 😃

 

Uite mai jos ceva de la restaurant. “Snitel vienez”, dar nici in Viena nu am mancat asa mare 🤦🏻‍♂️😃👍

 

E6F9D654-8A45-402D-AEE9-9464A794123F.jpeg
 

Undeva in stanga sub snitel, este si o salata de cartofi ca si garnitura🤣 Si are si un sos de capsuni (personal nu sunt fan).

Pai daca ti-au dat sos de capsuni e normal sa nu-ti placa. In mod traditional se serveste cu sos de coacaze rosii sau de merisoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, gast a spus:

Pai daca ti-au dat sos de capsuni e normal sa nu-ti placa. In mod traditional se serveste cu sos de coacaze rosii sau de merisoare.

Stiu, numai ca nu sunt mare fan asociere de dulce (chiar si dulce-acrisor) la snitel. Poate doar la chestiile f grase cum e ficat de gasca. Dar e numai chestie de gust in cazul meu, altfel nu spun ca nu se potrivesc, din contra. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu doar austria/germania find plin de schwabi dar si bucataria ungureasca. Un mix din toate. Enumar cateva din care stiu ca sunt asa, mai locale.
Avem combinatia de carnuri cu compot. Avem supele de visine sau marar cu clatite si de ce nu chimion. Mancarurile de dovlecel/gulii cunoscut ca si zuspeise sau mai romanescul tuspais. Gombotii cu prune sau caise ca fel principal nu ca si desert. Paneurile de dovlecel/conopida/vinete. Macaroane cu pesmet si compot. Salata de castraveti in zeama lor indulcita cu zahar. Dar cred ca toata lumea a mancat la ikea chiftelele cu gemul de merisoare.

Acu cel mai ciudat mi s a parut la un restaurant mai acătării sa vina vita cu un sos de ceva fructe pe ea, buna de altfel, dar ori cu sos de piper ori goala :)
Dar totul este o preconceptie. Ii spui unui banatean cu stramosi de pe meleagurile noastre de ludaie, dovleacul ala portocaliu, o sa iti zica ca ala il da la porci si ca el nu mananca asaceva in placinta sau supa. Prinzi un banatean cu stramosi nemti/unguri si nu va concepe placinta fara ludaie. Sau dovleacul la cuptor, aproape identic la gust si textura ca si cartoful dulce la cuptor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 02.08.2020 la 19:33, FlipperCo a spus:


Sa nu exageram, sunt doar foarte amator 😃

 

Uite mai jos ceva de la restaurant. “Snitel vienez”, dar nici in Viena nu am mancat asa mare 🤦🏻‍♂️😃👍

 

E6F9D654-8A45-402D-AEE9-9464A794123F.jpeg
 

Undeva in stanga sub snitel, este si o salata de cartofi ca si garnitura🤣 Si are si un sos de capsuni (personal nu sunt fan).

Nu ai fost la Viena unde trebuie.

Cand mai ajungi acolo, mergi in centrul vechi la un restaurant numit Figlmüller. Este la cateva minute de Stephansplatz.

Acolo o sa mananci un schnitzel mai mare decat asta din poza, impreuna cu o salata minunata cu valeriana (Vogerlsalat).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, De 3 Lei CuiE a spus:

O masa de seara, facuta cu ce mai gasesti prin frigider: peste  pe plita de fonta  si amestec de orez cu legume, picant.

ps: am mancat doar juma’

670FE618-0C2F-4BE3-B98A-DAE7C5EF1613.jpeg

Arată bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, Silver Arrow a spus:

Nu ai fost la Viena unde trebuie.

Cand mai ajungi acolo, mergi in centrul vechi la un restaurant numit Figlmüller. Este la cateva minute de Stephansplatz.

Acolo o sa mananci un schnitzel mai mare decat asta din poza, impreuna cu o salata minunata cu valeriana (Vogerlsalat).


Nu e important sa fie mai mare ci mult mai bun. Oricum nici pe acesta nu l-am mancat tot. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar acum, FlipperCo a spus:


Nu e important sa fie mai mare ci mult mai bun. Oricum nici pe acesta nu l-am mancat tot. 

Un snitzel bun se bate pina te uiti prin el fara sa il rupi. Ideea este ca sa fie fraged si in plus sa nu fie nevoie sa il tii mult in ulei pentruca trage prea mult ulei ''amblajul''.

Uite aici cum sa il faci:

https://www.insider.com/wiener-schnitzel-how-to-make-figlmueller-vienna-austria-recipe-2020-1

 

Eu am mai folosit in loc de faina alba de grau  faina de secara. Ii da un gust usor amarui foarte bun.

E drept ca nu am pus termometrul in ulei 🤪

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, Silver Arrow a spus:

Un snitzel bun se bate pina te uiti prin el fara sa il rupi. Ideea este ca sa fie fraged si in plus sa nu fie nevoie sa il tii mult in ulei pentruca trage prea mult ulei ''amblajul''.

Uite aici cum sa il faci:

https://www.insider.com/wiener-schnitzel-how-to-make-figlmueller-vienna-austria-recipe-2020-1

 

Eu am mai folosit in loc de faina alba de grau  faina de secara. Ii da un gust usor amarui foarte bun.

E drept ca nu am pus termometrul in ulei 🤪

👍

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oul jumari e musai sa fie pufos, matasos si nerumenit, cartofii se pot numi prajiti doar cand au o crusta crocanta invelind un interior moale, coaja painii trebuie musai sa se evidentieze clar, prin culoare si textura, de miez, nu va amagiti, nu exista substitut pentru uleiul de masline in salata...a, vinul rosu de Bordeaux se justifica indiferent de ce altceva se intampla pe lumea asta.

 

 

IMG_20200810_194045.jpg

Si pentru ca din oua ies pui, tre sa incerci si cate un kebab din cand in cand. Bucatelele arse dau gustul, se mananca cat de fierbinte se poate, se respecta principiile sosului de dres salata, simplu si de calitate, nu ai cum sa gresesti, maioneza din ou nefiert, sa ai motiv sa pui otet, mustar, usturoi, piper, din paine se pastreaza numai coaja...am zis ca, fiind pui, o merge mai bine albul...o merge teoretic, dar e surcica pe langa rosu. 

 

 

IMG_20200811_182714.jpg

*substituent...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Vizitator pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...