Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Hai sa ti zic o faza tare, Iane: dupa un party mai oficios (ceva legat de servici), baietii, incalziti, vroiau sa continue cheful. Se organizeaza la care dintre ei sa mearga, se dau telefoanele de rigoare la consoarte, dupa care cel la care se organiza se duce la unul si il invita: "Hai la mine, sa continuam cheful. Iei o caserola de mici si berile si vii." La care "invitatul" : "Pai asa te chem eu pe tine la chef, ma??? Iti spun eu ce sa ti aduci de mancare, daca vrei sa mananci???"

 

 

Pai de aia nu se mai ofera nimeni. Nu numai ca faci dezsaru in casa pentru care muncesti o zi dar trebuie sa dai mincare si bautura la zece insi?

La altii e absolut normal sa aduci mincare si bautura. Deranjul casei e cea mai importanta contributie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Ana nu-i baiat, cu toate ca la capitolul caracter, se tine bine baba:)))

La caracter mai merge, fizic insa imbatrineste pe zi ce trece impreuna cu mosul ei (asta din ce stiu eu). :)

» Post actualizat in 19 Nov 2014 20:54

Era vara, un gratar in curte nu e un deranj asa de mare :)

 

La mine nu-i asa simplu. Prima data se face curatenie generala pe tot parterul, dupa care si partial pe etaj ...... poate adoarme unul aiurea. Se spala si imbraca copiii dupa ce au strins jucariile, se curata terasa si alea din curte (evident de praful omniprezent), se spala si imbraca copiii din nou si se precizeza acestora ca este vina lor, se clatesc paharele, farfuriile, se cumpara carbunii ce au fost cautati (cei vechi) 10/15 minute prin toate locurile posibile, etc.

» Post actualizat in 19 Nov 2014 20:59

Ca atare, prefer cum zice Vrajitorul, sa-mi iau la mine toata bautura si mincarea pe care am de gind s-o consum + o marja in plus pentru pofticiosi ...... si am scapat de toate de mai sus.

Editat de Contabil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La caracter mai merge, fizic insa imbatrineste pe zi ce trece impreuna cu mosul ei (asta din ce stiu eu). :)

Lasa ca si Manole al ei duce.. maine poimaine se apuca de casa :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

fiind ceva oferta de nerefuzat la vita la lidl, am zis sa numai incerc vesnica reta de vita cu ghimbir ca m-am cam saturat de bucataria asiatica. Asa ca am migrat din asia spre Rusia, defapt mancarea asta e intre rusia si asia :) si anume vita stroganoff.

Retete sunt cu zecile pe net, garnitura poate sa fie in functie de ce regiune a globului alegi paste(america) cartofi prajiti(anglia) orez (asia) etc. Eu am ales chestii simple. Fara flambarea cu coniac ala Jamie Oliver sau castravetii murati prajiti(calzi)... Am ales pt garnitura niste orez cu un pic de patrunjel, praz si piper. Bucatile, prajite in unt, de vita acoperita cu faina le-am combinat cu niste ciupierci, un ardei si evident ingredientul principal smantana. Cei 2,3 catei de usturoi sunt optionali evident. Smantana am diluat-o cu lapte si am amestecato foarte bine sa fie omogena si sa reziste la cateva clocote fara sa se imbranzeasca, iar apoi am ingrosat sosul cu amidon alimentar obtinut din porumb in loc de faina. De cand ma stiu ingros sosurile cu faina, de anu asta am trecut la amidon :) cand termin cutia poate revin la faina :)) Castravetii murati(dulci) au fost consumati reci pe langa acest preparat si s-au potrivit de minune. Desi se face extrem de repede se muradaresc o gramada de vase. Vita se prajeste separat si nu toata o data, legumele la fel si abia la sfarsit se combina toate si se fieb impreuna cu sosul. Foarte important la vita cum o taiati, perpendicular pe fibre, si dureaza cam 2 minute prajitu pe o parte si cam tot vreo 2 pe cealalta. Defapt in cele 10-14 minute(dupa preferinte) cat fierbe orezu, ala la punga, gata cantarit : ) si portionat, e timp suficient pt a se praji vita si legumele si a se amesteca totul la final cu sosu de smantana. Cel mai mult dureaza pregatirea ingredientelor, taierea carnii, a ciupercilor, a ardeiului, usturoiului, prazului, cepii sau ce o mai fi pe acolo.

 

tot din meniul din saptamana ce a trecut mai adaug niste pipet de curcan sub forma de snitel care dabia a incaput in tigaie la prajit : ), per bucata : ) iar ca si garnitura desi se potrivea cartofi prajiti, cum incerc de cativa ani buni sa nu mai pun ulei in friteoza, si imi iese, cartofi tip wedges la cuptor. De ce tip wedges si nu wedges, pt ca mi lene sa ii fierb inainte si nu mi plac asa uleiosi

 

mai adaug un ingredient minune, grilul electric. Chiar face minuni iarna in casa. Recomand a se instala pe aragaz sub hota electrica pornita la cea mai puternica treapta:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am poftit teribil sa mananc scoici de mare(razor clams), de vreo 3-4 ani se intampla asta, mai uit, imi mai aduc aminte si uite asa...

Nenea asta din clip mi-a dat teroare !

 

Respectiv

 

Gasesc in Bucuresti sa cumpar asa ceva ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am poftit teribil sa mananc scoici de mare(razor clams), de vreo 3-4 ani se intampla asta, mai uit, imi mai aduc aminte si uite asa...

Nenea asta din clip mi-a dat teroare !

 

 

Gasesc in Bucuresti sa cumpar asa ceva ?

incearca la carfur... dar nu cred.. si toata smecheria cu scoicile astea e sa fie proaspete, daca nu-s e grav.

 

am mancat o data prin normandia niste scoici super bune, am incercat sa le reproduc acasa... bleah, aia la restaurant cred ca le aleg, sau stiu ei de unde sa le culeaga, fara nisip, fara planton in ele.. eu am luat de la supermarket, sa-mi borasc matele, era mai mult rahat de scoica decat scoica inauntru in plus nisip la fiecare, negresit.

 

 

daca nu gasesti ia niste saint jaques alea's bune intotdeauna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • Vizitator pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...