superbec Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2014 macaroooooonssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Hai sa ti zic o faza tare, Iane: dupa un party mai oficios (ceva legat de servici), baietii, incalziti, vroiau sa continue cheful. Se organizeaza la care dintre ei sa mearga, se dau telefoanele de rigoare la consoarte, dupa care cel la care se organiza se duce la unul si il invita: "Hai la mine, sa continuam cheful. Iei o caserola de mici si berile si vii." La care "invitatul" : "Pai asa te chem eu pe tine la chef, ma??? Iti spun eu ce sa ti aduci de mancare, daca vrei sa mananci???" Pai de aia nu se mai ofera nimeni. Nu numai ca faci dezsaru in casa pentru care muncesti o zi dar trebuie sa dai mincare si bautura la zece insi? La altii e absolut normal sa aduci mincare si bautura. Deranjul casei e cea mai importanta contributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 in uk, la chefuri iti duci bautura si bani sa iti comanzi pizza sau ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Era vara, un gratar in curte nu e un deranj asa de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Intrebarea e daca revoltatul daduse si el chefuri.. ca daca da, avea dreptate. Dar daca nu, era doar un plescar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Daduse, pe barba lui, destule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 (editat) Ana nu-i baiat, cu toate ca la capitolul caracter, se tine bine baba:))) La caracter mai merge, fizic insa imbatrineste pe zi ce trece impreuna cu mosul ei (asta din ce stiu eu). » Post actualizat in 19 Nov 2014 20:54 Era vara, un gratar in curte nu e un deranj asa de mare La mine nu-i asa simplu. Prima data se face curatenie generala pe tot parterul, dupa care si partial pe etaj ...... poate adoarme unul aiurea. Se spala si imbraca copiii dupa ce au strins jucariile, se curata terasa si alea din curte (evident de praful omniprezent), se spala si imbraca copiii din nou si se precizeza acestora ca este vina lor, se clatesc paharele, farfuriile, se cumpara carbunii ce au fost cautati (cei vechi) 10/15 minute prin toate locurile posibile, etc. » Post actualizat in 19 Nov 2014 20:59 Ca atare, prefer cum zice Vrajitorul, sa-mi iau la mine toata bautura si mincarea pe care am de gind s-o consum + o marja in plus pentru pofticiosi ...... si am scapat de toate de mai sus. Editat Noiembrie 19, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 19, 2014 Share Postat Noiembrie 19, 2014 La caracter mai merge, fizic insa imbatrineste pe zi ce trece impreuna cu mosul ei (asta din ce stiu eu). Lasa ca si Manole al ei duce.. maine poimaine se apuca de casa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 vin fiert si palinca fiarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Aripioare picante + bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 nu-mi mai aduc aminte reteta, scorneala de moment, mi s-a parut mie ca ar merge cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 vine weekendul....., mici, bere, gratare...., eventual si un pic de soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 as recomanda orez basmati si ciuperci + piept de pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 taitei din cartofi dulci cu vita in sos de stridii si legume... fac diseara. Fan ciainiž Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 deseara - mancare de limba de vaca cu usturoi. mama ce-o sa fierb la limba aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 30, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2015 deseara - mancare de limba de vaca cu usturoi. mama ce-o sa fierb la limba aia... ia o oala cu presiune e gata intr-o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 fiind ceva oferta de nerefuzat la vita la lidl, am zis sa numai incerc vesnica reta de vita cu ghimbir ca m-am cam saturat de bucataria asiatica. Asa ca am migrat din asia spre Rusia, defapt mancarea asta e intre rusia si asia si anume vita stroganoff. Retete sunt cu zecile pe net, garnitura poate sa fie in functie de ce regiune a globului alegi paste(america) cartofi prajiti(anglia) orez (asia) etc. Eu am ales chestii simple. Fara flambarea cu coniac ala Jamie Oliver sau castravetii murati prajiti(calzi)... Am ales pt garnitura niste orez cu un pic de patrunjel, praz si piper. Bucatile, prajite in unt, de vita acoperita cu faina le-am combinat cu niste ciupierci, un ardei si evident ingredientul principal smantana. Cei 2,3 catei de usturoi sunt optionali evident. Smantana am diluat-o cu lapte si am amestecato foarte bine sa fie omogena si sa reziste la cateva clocote fara sa se imbranzeasca, iar apoi am ingrosat sosul cu amidon alimentar obtinut din porumb in loc de faina. De cand ma stiu ingros sosurile cu faina, de anu asta am trecut la amidon cand termin cutia poate revin la faina ) Castravetii murati(dulci) au fost consumati reci pe langa acest preparat si s-au potrivit de minune. Desi se face extrem de repede se muradaresc o gramada de vase. Vita se prajeste separat si nu toata o data, legumele la fel si abia la sfarsit se combina toate si se fieb impreuna cu sosul. Foarte important la vita cum o taiati, perpendicular pe fibre, si dureaza cam 2 minute prajitu pe o parte si cam tot vreo 2 pe cealalta. Defapt in cele 10-14 minute(dupa preferinte) cat fierbe orezu, ala la punga, gata cantarit : ) si portionat, e timp suficient pt a se praji vita si legumele si a se amesteca totul la final cu sosu de smantana. Cel mai mult dureaza pregatirea ingredientelor, taierea carnii, a ciupercilor, a ardeiului, usturoiului, prazului, cepii sau ce o mai fi pe acolo. tot din meniul din saptamana ce a trecut mai adaug niste pipet de curcan sub forma de snitel care dabia a incaput in tigaie la prajit : ), per bucata : ) iar ca si garnitura desi se potrivea cartofi prajiti, cum incerc de cativa ani buni sa nu mai pun ulei in friteoza, si imi iese, cartofi tip wedges la cuptor. De ce tip wedges si nu wedges, pt ca mi lene sa ii fierb inainte si nu mi plac asa uleiosi mai adaug un ingredient minune, grilul electric. Chiar face minuni iarna in casa. Recomand a se instala pe aragaz sub hota electrica pornita la cea mai puternica treapta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Am poftit teribil sa mananc scoici de mare(razor clams), de vreo 3-4 ani se intampla asta, mai uit, imi mai aduc aminte si uite asa... Nenea asta din clip mi-a dat teroare ! Respectiv Gasesc in Bucuresti sa cumpar asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 2, 2015 Autor Share Postat Februarie 2, 2015 Am poftit teribil sa mananc scoici de mare(razor clams), de vreo 3-4 ani se intampla asta, mai uit, imi mai aduc aminte si uite asa... Nenea asta din clip mi-a dat teroare ! Gasesc in Bucuresti sa cumpar asa ceva ? incearca la carfur... dar nu cred.. si toata smecheria cu scoicile astea e sa fie proaspete, daca nu-s e grav. am mancat o data prin normandia niste scoici super bune, am incercat sa le reproduc acasa... bleah, aia la restaurant cred ca le aleg, sau stiu ei de unde sa le culeaga, fara nisip, fara planton in ele.. eu am luat de la supermarket, sa-mi borasc matele, era mai mult rahat de scoica decat scoica inauntru in plus nisip la fiecare, negresit. daca nu gasesti ia niste saint jaques alea's bune intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 tocanita de ficatei de curcan cu muuuulta ceapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 (editat) am facut : am mancat + cu o bere rece = este durere » Post actualizat in 17 Feb 2015 17:06 crocodilul este urmatorul proiect pe viitor Editat Februarie 17, 2015 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 crocodilul este urmatorul proiect pe viitor numai sa ai mare grija colegule, nu cumva sa te manance el pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 18, 2015 Share Postat Februarie 18, 2015 numai sa ai mare grija colegule, nu cumva sa te manance el pe tine Asta-i placere ori esti vanat ori vanator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 eu nu mai fac nimic de mancare ... doar mananc ce fac altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 nimeni mu mai face nimic... cu totii am trecut la regim...... sana si paine prajita si cruditati incepe sezonul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.