B.B. Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 La 29.07.2024 la 5:51, nike a spus: Mama ce se mai brutalizeaza astia, eu nu stiu cum ai rabdare sa te uiti la un video un prost disperat dupa click-uri si follow recita un (cuvant urat) juma de ora si care contine informatie pe care ai putea-a spune in doua fraze. BRUTAL BRUTAL BRUTAL.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Acum 5 minute, B.B. a spus: Mama ce se mai brutalizeaza astia, eu nu stiu cum ai rabdare sa te uiti la un video un prost disperat dupa click-uri si follow recita un (cuvant urat) juma de ora si care contine informatie pe care ai putea-a spune in doua fraze. BRUTAL BRUTAL BRUTAL.. Nu m am uitat la tot, stii doar ca nu halesc meclaul MMizeriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 Acum 1 minut, nike a spus: Nu m am uitat la tot, stii doar ca nu halesc meclaul MMizeriei ce repede te-ai activat, zici ca ti-a venit sev1 pe teava!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 31 Share Postat Iulie 31 1 oră în urmă, B.B. a spus: Mama ce se mai brutalizeaza astia, eu nu stiu cum ai rabdare sa te uiti la un video un prost disperat dupa click-uri si follow recita un (cuvant urat) juma de ora si care contine informatie pe care ai putea-a spune in doua fraze. BRUTAL BRUTAL BRUTAL.. e buton "don't recomment channel" , face minuni doar ca tre sa faci asta la fiecare obosit de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 1 Share Postat August 1 https://www.instagram.com/zakkirossi46/ zakkirossi46__2024-07-28T101235_000Z.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 1 Share Postat August 1 Acum 45 minute, tourist1 a spus: https://www.instagram.com/zakkirossi46/ zakkirossi46__2024-07-28T101235_000Z.mp4 Nu i a zis nimeni ca are numărul greșit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 2 Share Postat August 2 Nici la sectiunea Fun nu prea se incadreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat August 2 Share Postat August 2 https://www.motogp.com/en/news/2024/08/02/pertamina-enduro-vr46-racing-team-as-ducati-factory-supported-team-from-2025/504831 Breiching niuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 2 Share Postat August 2 Fortza baietii lui Rossi. Cine zicea pe aici de Uccio ca e un spargator de seminte, uite ce reuseste omu sa faca la scurt timp de la debutul in clasa regina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2 Share Postat August 2 Acum 2 minute, Cavaleru a spus: Fortza baietii lui Rossi. Cine zicea pe aici de Uccio ca e un spargator de seminte, uite ce reuseste omu sa faca la scurt timp de la debutul in clasa regina. deci 2 moto de uzina? *nu te entuziasma, daca Pramac nu renunta la ducati nu cred ca se schimba ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 2 Share Postat August 2 Acum 7 minute, frigider a spus: deci 2 moto de uzina? *nu te entuziasma, daca Pramac nu renunta la ducati nu cred ca se schimba ceva. doar una va fii gp25 cealalta gp24. daca si cu parca... nici MM nu ajungea la Factory daca nu existau zvonurile ca Pramac ar vrea sa schimbe tabara... mai concepem niste teorii pe baza lui daca si parca. Ideea e sa vezi ce se intampla si sa tratezi pe seama asta. nu traim in universuri paralele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2 Share Postat August 2 ciudat ca nu le da 2 de uzina, dar na. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 2 Share Postat August 2 Acum 14 minute, frigider a spus: ciudat ca nu le da 2 de uzina, dar na. pai a zis Jiji ca nu o sa fie decat 3 factory bikes. 2 la Lenovo si una la echipa de client Si ne da si Tardozzi lineupul lui VR46 pt la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 2 Share Postat August 2 Acum 35 minute, frigider a spus: *nu te entuziasma, daca Pramac nu renunta la ducati nu cred ca se schimba ceva. a renuntat deja Pramac a semnat un contract multi-anual cu Yamaha, inca din iunie Acum 21 minute, frigider a spus: ciudat ca nu le da 2 de uzina, dar na. una o sa mai dea si la AM de la Grisine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 2 Share Postat August 2 Acum 7 minute, apriliacluj a spus: a renuntat deja Pramac a semnat un contract multi-anual cu Yamaha, inca din iunie una o sa mai dea si la AM de la Grisine nu cred, ziceau doar ca o sa fie 3 factory bikes pe grila.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 2 Share Postat August 2 rezolva MMu ceva pt fra-su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 2 Share Postat August 2 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Si ne da si Tardozzi lineupul lui VR46 pt la anu LOL Excelent cum a scapat porumbelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 2 Share Postat August 2 Acum 11 ore, Cavaleru a spus: Fortza baietii lui Rossi. Cine zicea pe aici de Uccio ca e un spargator de seminte, uite ce reuseste omu sa faca la scurt timp de la debutul in clasa regina. Ți-am mai spus, omul are în spate cel puțin numele lui Rossi! Ok, e director, el a semnat și și-a strâns mâna, dar mă îndoiesc profund că e 100% opera lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 3 Share Postat August 3 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Ți-am mai spus, omul are în spate cel puțin numele lui Rossi! Ok, e director, el a semnat și și-a strâns mâna, dar mă îndoiesc profund că e 100% opera lui! In spatele proiectului este creierul lui Rossi. Uccio executa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 3 Share Postat August 3 La 29.07.2024 la 22:36, wolfybv a spus: Dude, indiferent cat de fan ai fi, nu poti sa cobori atat de jos in penibil... Hai nu fi rau, de ce.l limitezi, poate, poate, mai mult de atat, lejer, el si mai este unul, conspirationist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat August 3 Share Postat August 3 N-am treaba, fiecare poate tine cu cine vrea, dar fanboismul e jenant... ii face pe oameni sa coboare nivelul extrem de jos numai pt a-si apara idolul, un om care oricum nu stie nimic de existenta lor si nici nu da 2 bani pe ei. N-am inteles niciodata sentimentul asta de "datorie" de a combate pe oricine care nu spune ceva de bine de idolul tau sau de echipa favorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 15 Share Postat August 15 (editat) https://www.motogp.com/en/news/2024/08/15/trackhouse-racing-sign-ai-ogura-for-2025-and-2026-motogp-seasons/505710 Ai Ogura in MotoGP pentru 2025 si 2026 la Trackhouse alaturi de Raul Fernandez. Editat August 15 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 17 Share Postat August 17 Revelație: De ce nu au frâne aerodinamice sau cum le zice? E interzis? Sau e prea periculos? Dacă cedează te duci în bălării? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat August 17 Share Postat August 17 Acum 1 oră, frigider a spus: Revelație: De ce nu au frâne aerodinamice sau cum le zice? E interzis? Sau e prea periculos? Dacă cedează te duci în bălării? Banuiesc ca au deja frane aerodinamice: propriile corpuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat August 17 Share Postat August 17 https://www.crash.net/motogp/news/1053473/1/pics-pol-espargaro-debuts-radical-ktm-swingarm-wings https://www.crash.net/motogp/news/1053531/1/pol-espargaro-reacts-mechanical-breakdown-and-ktms-bold-new-aero Pentru cei care nu au observat, KTM a adus ceva îmbunătățiri în Austria: aero - aripioare pe basculă, o evacuare diferită și, se bănuiește, o evoluție a motorului (asta e neconfirmată). Ceva detalii în linkurile de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate