george05 Postat Noiembrie 23, 2019 Share Postat Noiembrie 23, 2019 https://www.gpone.com/en/2019/11/21/motogp/marquez-alex-he-has-problems-braking-where-cal-and-i-have-often-fallen.html Il doare la banana pe MM ca nu Honda nu e "easy bike to ride", el vrea the fastest. That's the attitude! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Noiembrie 23, 2019 Share Postat Noiembrie 23, 2019 Presezon Motogp pentru 1€. A început bluecfraierdei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 23, 2019 Share Postat Noiembrie 23, 2019 (editat) De 3ani iau si intersezonul la 1euro Nu mai puteți vorbi normal: fraierday, marcel, cracilow, conserva... Editat Noiembrie 23, 2019 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 23, 2019 Share Postat Noiembrie 23, 2019 Eu l-am luat 2 ani și nu știu dacă am văzut mai mult de o cursă pe care o pierdusem ( eurosporc) și ceva teste, nu am nici timp și nici nu sunt obișnuit să privesc d'astea pe laptop... Dacă ar fi pe TV as tine laptopul în brate și m-aș uita lucrând și altceva... Bine, tariful e moka, chiar dacă nu mă uit nu pierd nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 23, 2019 Share Postat Noiembrie 23, 2019 Cam cât ajunge tot sezonul? Deși comentariul btsport e peste cel eurosport( cel străin, nu romanesc, evident) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIU 46 Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Bridgestone nu mai concureaza de citiva anisori, iar miselinsele acum au ajuns la nivelul lor mi se pare fenomenal, cit de bune sint. Nu degeaba nu merg anumite mobre cu ele https://www.moto.it/MotoGP/piero-taramasso-michelin-abbiamo-superato-chi-c-era-prima-di-noi.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Decembrie 12, 2019 Share Postat Decembrie 12, 2019 Chiar sunt curios care cum s-au descurcat. Se pare ca Ham a luat si o tranta light asa, de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 1, 2020 Share Postat Ianuarie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Ianuarie 6, 2020 Share Postat Ianuarie 6, 2020 Niste poze...multe... https://www.flickr.com/photos/michelin_motorcyle_racing/albums/with/72157711857182852 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 Merge careva anul asta la Mugello? Din cei care au fost in trecut si pot vorbi din experienta, ce sfaturi puteti oferi pentru cineva care merge acolo pentru prima oara? Cum e cu cazare prin zona, etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 (editat) Tinand cont ca e posibil ca asta sa fie ultima ocazie de a vedea doctorul "in operatie" ma cam bate gandul. Din ce am vazut biletele la general admission sunt 163€(sfaturi de pozitionare ceva?), biletele de avion alea se gasesc, cum e cu cazarea, transport pana la circuit, mancare? Ma intereseaza un cost real nu o baieteala,sunt pro haiducie(am participat la etape de raliu in conditii vitrege si as mai participa) dar tinand cont de faptul ca merge si consoarta este exclus cortul dar nici ultra all inclusive nu e de luat in calcul. Astept raspunsuri de la cei care au fost in postura mea. Multumiri in avans Editat Februarie 11, 2020 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 am fost cu moto acum 3 ani. am fost doar la cursa, duminica. sambata seara ne-am cazat la 30-40 km de circuit, cazare luata fix in ziua aia. duminica dimineata spre circuit a fost lejer, dar la intoarcere e nebunie. de preferat sa mergi cu moto la circuit. bilet am luat in ziua cursei direct de la intrare, 100E a fost atunci. e fain la Mugello ca la sfarsitul cursei te lasa sa intrii pe pista, deci recomand sa stai mai aproape de linia de start daca vrei sa vezi festivitatea de premiere cat mai aproape de podium. ,nu am fost in postura ta, dar poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 Cu moto este exclus, distanta mult prea mare atat pt mine cat si pt pasager nici nu vreau sa ma gandesc cate zile de recuperare imi trebuie dupa un asemenea drum pe ss , plus de asta nu am timpul necesar asa ca imi iau liber vineri si luni e altceva( concediul este planificat automat cand intra toata firma in concediu pe la jumatatea lui Iulie pana la Jumatatea lui august plus vacanta de craciun). Insa este o idee de notat inchirierea unui scuter, chiar daca e mai scump decat inchirierea unei masini(asta ramane de vazut). Stiu de Mugello ca la final se intra pe circuit tocmai de aceea as alege aceasta etapa(plus ca na, e acasa la Rossi ). Multumesc si mai astept cu interes si alte experiente/sfaturi despre costuri, ce mai e de facut pe acolo etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 Acum 52 minute, Aion2014 a spus: cum e cu cazarea, transport pana la circuit, mancare? Ma intereseaza un cost real nu o baieteala,sunt pro haiducie(am participat la etape de raliu in conditii vitrege si as mai participa) dar tinand cont de faptul ca merge si consoarta este exclus cortul dar nici ultra all inclusive nu e de luat in calcul. Eu am bilet pentru sambata si duminica la tribuna Materassi. Eu am tot cautat ceva prin apropiere dar sunt preturi exorbitante. O optiune la care m-am gandit este sa te gasesti cateva persoane si sa iei la comun o casa sau vila. Tine-ma la curent cu ce ai de gand sa faci, poate poate se gaseste ceva acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 11, 2020 Share Postat Februarie 11, 2020 (editat) Poate mai sunt doritori si facem o gasca mare, nu suna rau ideea cu casa, cat despre bilet, da mai salvezi ceva dineros daca se merge pe ideea Q+ race day. Tinem legatura Dupa o discutie cu consoarta am ajuns la concluzia ca dam skip la Mugello dar bifam Misano. In schimb am dat link-ul unei persoane interesate. Toate cele bune Editat Februarie 11, 2020 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 La 11.02.2020 la 9:21, emanuelcristian a spus: Merge careva anul asta la Mugello? Din cei care au fost in trecut si pot vorbi din experienta, ce sfaturi puteti oferi pentru cineva care merge acolo pentru prima oara? Cum e cu cazare prin zona, etc? 2 mergem din Cluj La 11.02.2020 la 9:43, Aion2014 a spus: Tinand cont ca e posibil ca asta sa fie ultima ocazie de a vedea doctorul "in operatie" ma cam bate gandul. Din ce am vazut biletele la general admission sunt 163€(sfaturi de pozitionare ceva?), biletele de avion alea se gasesc, cum e cu cazarea, transport pana la circuit, mancare? Ma intereseaza un cost real nu o baieteala,sunt pro haiducie(am participat la etape de raliu in conditii vitrege si as mai participa) dar tinand cont de faptul ca merge si consoarta este exclus cortul dar nici ultra all inclusive nu e de luat in calcul. Astept raspunsuri de la cei care au fost in postura mea. Multumiri in avans Pro haiduceala si mergi cu avionu? Astea doua nu se pupa La 11.02.2020 la 10:39, emanuelcristian a spus: Eu am bilet pentru sambata si duminica la tribuna Materassi. Eu am tot cautat ceva prin apropiere dar sunt preturi exorbitante. O optiune la care m-am gandit este sa te gasesti cateva persoane si sa iei la comun o casa sau vila. Tine-ma la curent cu ce ai de gand sa faci, poate poate se gaseste ceva acceptabil. Nu mai gasesti nimic, am cautat eu, injsa preturile sunt exorbitante. Noi vom sta la cort in interiorul circuitului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 (editat) 1 oră în urmă, Kiki a spus: Pro haiduceala si mergi cu avionu? Astea doua nu se pupa Eu sunt pro iubita e contra ... Ea castiga Si da vrea si la plaja Editat Februarie 13, 2020 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 Acum 2 ore, Aion2014 a spus: Eu sunt pro iubita e contra ... Ea castiga Si da vrea si la plaja Ai uitat de magazine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 @frigider Nu imi strica filmul te rog :)) bine asta poate functiona in favoarea mea... Ea pleaca cu o poseta... Eu cu o casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 Acum 2 ore, Aion2014 a spus: @frigider Nu imi strica filmul te rog :)) bine asta poate functiona in favoarea mea... Ea pleaca cu o poseta... Eu cu o casca Nu fi asa sigur ca poseta o sa fie mai ieftina decat casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 Acum 2 ore, frigider a spus: Nu fi asa sigur ca poseta o sa fie mai ieftina decat casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Februarie 14, 2020 Share Postat Februarie 14, 2020 (editat) Acum 2 ore, frigider a spus: Nu fi asa sigur ca poseta o sa fie mai ieftina decat casca Vrea Furla imi iau Pista...Avantaj eu Editat Februarie 14, 2020 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Februarie 15, 2020 Share Postat Februarie 15, 2020 La 13.02.2020 la 16:47, Kiki a spus: Nu mai gasesti nimic, am cautat eu, injsa preturile sunt exorbitante. Noi vom sta la cort in interiorul circuitului M-am uitat si singura varianta realista este cazare in Florenta. Si venit sambata si duminica la circuit. As fi stat si eu la cort pentru ca as fi vrut sa experimentez atmosfera de acolo in weekend full, insa adusul in avion cort+sac de dormit mai greu. Am luat deja biletele de avion dus-intors. Mai aveam o alternativa sa cumpar de acolo sac+cort dar apoi, sa le las pe acolo parca nu imi vine. Practic arunc bani pe fereastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 https://fantasy.motogp.com/team Premii bune, poate luați un Videopass Bafta. Join aici dacă doriti Your unique League code for MotoretismRo is: 9PXD9ZYX Join aici dacă doriti Your unique League code for MotoretismRo is: 9PXD9ZYX Echipa mea pentru Qatar: Sa încercam ceva la fantezie :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Martie 2, 2020 Share Postat Martie 2, 2020 https://www.motogp.com/en/news/2020/03/01/motogp-class-cancelled-at-the-grand-prix-of-qatar/326209 Se incepe cum nu se poate mai prost, cursa de GP anulata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate