betzigash Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 poze e vinde cu toba originala si cauciucuri 50% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Vand capac alternator pt 929. /index.php?...=545078&hl= Pt. voi mai las 10 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 salut....nu mi a zis si mie nimeni unde gasesc garnituri pt pistonasele de la etrier mi au cerut 150 ron la honda....ceea ce mi se pare exagerat... un aerisitor...are cineva in plus??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 poti incerca la sebi in cluj, aduce tot felu de chestii de pe louis, motomike si piese pe original. in principiu lucreaza la chestiile astea cu AUTONET-ul din cate am inteles. niste garnituri cred ca pot fi trimise intr-un plic prin curierat la 12 lei. tel 0755020202. alternativ, daca ai cumva cunostinte la vreun service mai ok? am gasit baieti in cluj care lucreaza tot cu Autonetul ca si service moto si au cam acelasi discount acolo. preturi cat de cat ok dar poate trb asteptat 2-3 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 oglinzi 929 954 ? cineva careva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 in curand imi deschid garaj de folieri in B. profi. am sa vin pe piata cu niste folii noi. o sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 salutare.. Vin cu o intrebare legata de martorul luminos de la HISS (954) Este normal ca dupa o perioada de timp (2-3 zile de neutilizare a mobrei) becul sa nu se mai aprinda intermitent? Cum bag cheia si ii dau contact, becul isi revine dar dupa 2 zile iar nu mai functioneaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Chisda. Daca aveam malai, il luam. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 salutare.. Vin cu o intrebare legata de martorul luminos de la HISS (954) Este normal ca dupa o perioada de timp (2-3 zile de neutilizare a mobrei) becul sa nu se mai aprinda intermitent? Cum bag cheia si ii dau contact, becul isi revine dar dupa 2 zile iar nu mai functioneaza.. da, intra in standby sa-ti scuteasca bateria de consum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Doua Fireblade-uri pe Tihuta. Plimbare lejera de duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Faina treaba, da' te rog io, nu mai pune camera pe casca. Baga-i doua scociuri si lipeste-o de parbriz, pe exterior. Ca ma ia de la ficat dupa 2 minute de filmulete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Merci, David! Am incercat sa le montam pe carena fata, dar trepideaza si mai mult. Trebuie sa gasim o alta solutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 prinsa de scarita pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 E o buna idee. O sa incercam asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Pe rezervor, cu scotch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Hellicks, cum e vremea p'acolo? vreau sa scot busa la o plimbare de-o zi si as da fuga pana la strand, sa mananc ceva bun, o baitza si-napoi. maine sau poimaine. ca astia la meteo numa pe bune nu graiesc. pe scarita e f ok, am vazut niste filmulete, efect garantat la aplecatu pe partea cu camera. Editat Iunie 28, 2010 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Pe rezervor, cu scotch! E un MD80, daca tragem scotch-ul pe el e gata. Si eu mi-am vopsit parbrizul negru, asa ca nu se vede nimic dupa el. O sa experimentam cateva prinderi pt data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 cat ai dat pe camera? pe ebay am gasit la 13.50 lire. pare un raport pret calitate bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Imi place si mie, mi-am luat acum si eu una cu 12$ link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Sunt luate de la cineva din Satu Mare. Aproximativ 100 lei/buc. Cardul MicroSD se cumpara separat. Intr-adevar, e un compromis bun, dpdv al raportului calitate/pret. Editat Iunie 28, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 daca intereseaza pe cineva piese : /index.php?showtopic=548060 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Hellicks, cum e vremea p'acolo? vreau sa scot busa la o plimbare de-o zi si as da fuga pana la strand, sa mananc ceva bun, o baitza si-napoi. maine sau poimaine. ca astia la meteo numa pe bune nu graiesc. pe scarita e f ok, am vazut niste filmulete, efect garantat la aplecatu pe partea cu camera. Vremea nasoala rau. Iti dau un semn cand e de venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Sunt luate de la cineva din Satu Mare. Aproximativ 100 lei/buc. Cardul MicroSD se cumpara separat. Intr-adevar, e un compromis bun, dpdv al raportului calitate/pret. Faiiin as lua si ieu unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Raider, suna la 0749 66 11 66 - Viorel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 (editat) ce limba vb astia???? Editat Iunie 29, 2010 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate