cashu21 Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 vreau sa-mi fac niste stickere si mi-a cerut cel ce urmeaza sa le faca....dracu' stie la ce i-o folosi....merci mult ptr raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Multe motorete care arata ca scoase din cutie nu mai au distantza dintre axele rotilor, corecta. Mai nimeni nu verifica si parametrul acesta cind merge sa cumpere agregatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 fratilor, caut si nu gasesc ...de unde comand online un bidon de 4l de Motul 300v....sau castrol? voi ce-ati mai incercat prin motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Eu intotdeauna am pus Catrol Power 1 10W50, ulei full sintetic. Se comporta foarte bine. Ti-am trimis PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 La multi ani si asfalt uscat RR-istilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 La multi ani si asfalt uscat RR-istilor !!! Adica, si celor cu BMW S 1000RR? Asa da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-carene+pista+954+in+stare+buna+pregatite+pt+un+nou+sezon-178840.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Am si eu nevoie de o parere ca sa stiu la ce sa ma astept in primavara.Am un 929 si la ultimul drum inainte de hibernare vitezometrul imi arata la viteze mai mari(peste 50-60) viteza 0.Care ar putea fi motivul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 are careva sau stie careva vreo carene fata de model 99 de vanzare? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 (editat) Am si eu nevoie de o parere ca sa stiu la ce sa ma astept in primavara.Am un 929 si la ultimul drum inainte de hibernare vitezometrul imi arata la viteze mai mari(peste 50-60) viteza 0.Care ar putea fi motivul? Speed senzor. sau traseul electric senzor,ecu, bord. Este pe cutie partea superioara citeste un pinion.. Editat Ianuarie 13, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Va salut baieti. Un manual pt 919 rr din '99? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 www.manualedereparatie.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Multumesc frumos TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Speed senzor. sau traseul electric senzor,ecu, bord.Este pe cutie partea superioara citeste un pinion.. Multumesc, TNG, imediat cum da caldura ma apuc de ea.cel mai probabil e senzorul ala, cred ca o sa trebuiasca scos si curatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Vand Bord HONDA CBR 900 RR 95 - 96 Pret 170 ron 076.171.3430 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tony11_32 Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Salutare. Intrebare : Cand pun frana se simte vibratie in maneta..poate fi din janta sau sunt ovalizate discurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Discuri ovalizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tony11_32 Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Multumesc Tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 aceeasi problema o am si eu cu unul dintre discuri...se mai pot indrepta sau cumparam altele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Cel mai corect - discuri noi. Daca costa prea mult - SH-uri bune, eu am gasit cand aveam kawa la fel de bune ca cele noi, fara pic de uzura, dar la fel de bine puteau sa fie si alea strambe Si cea din urma - rectificat astea care le ai. Unii apeleaza si la metoda asta. Dar personal nu as face asa ceva. Dar cum eu sunt surubarist amator, mai bine astepti si parerea unui mecanic. Editat Ianuarie 17, 2013 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Se indreapta fara probleme daca nu a fost afectata suprafata de frecare.99%din cazuri se deformeaza portdiscul asa ca se rezolva lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tony11_32 Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 TNG, si ai idee unde se pot repara discurile? ma refer la portdiscul de care zici tu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Nu stiu de unde esti.. Daca esti din apropiere de mine te ajut eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 TNG, si ai idee unde se pot repara discurile? ma refer la portdiscul de care zici tu.. Masoara-ti si grosimea ca sa te afli peste limita de inlocuire. Cota informativa e stantata pe disc carrier (cel de aluminiu). Daca esti sub cota, cauta-ti discuri (eventual SH pe care sa nu le iei fara sa le masori grosimea). Cati Km are motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate