Florynn Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 da. poti aduce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 da. poti aduce? ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 citit. ar fi grozav daca as sti cum sa caut pe net dupa asa ceva. am trimis mesaj. acum sa vad daca raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Subito.it sau ebay.it si cauta dupa 954 codino sau monoposto si vezi ce gasesti. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangl Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 daca vrea careva codita de 954 fara probleme doar carena am de vanzare, astept un pm. Are careva un far de 929 de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Banggood.com au far de 929 nou si ieftin cu livrare gratuita in ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tutuianuflorin Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Scuza-ma dar nu stii ce anume ai de facut si este pacat de bani tai. Documenteaza-te bine si cand esti sigur ca ai inteles apuca-te de treaba. Nu schimb decat arborele si cuzinetii la biela care difera fiind mai subtiri alte modificari nu fac .... da stiu ca ar trebuii calibrat arborele cu pistoanele dar na e prea costisitor o sa il motez asa si sper sa mearga.. » Post actualizat in 19 May 2016 19:43 Nu schimb decat arborele si cuzinetii la biela care difera fiind mai subtiri alte modificari nu fac .... da stiu ca ar trebuii calibrat arborele cu pistoanele dar na e prea costisitor o sa il motez asa si sper sa mearga.. Daca gresesc corecteaza ma sau da mi un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 (editat) Daca cauta cumva careva piese pentru 929,sa ma contacteze » Post actualizat in 26 May 2016 16:59 0748534972 Editat Mai 30, 2016 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 (editat) Ce a fost si ce-a ajuns....cat de cat pe linia de plutire...zic io Editat Mai 26, 2016 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santon Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 S-o stapanesti sanatos ! Arata foarte bine. Este un tanc de motocicleta, da-i bujii, ulei, benzina si te tine 1 milion de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 S-o stapanesti sanatos ! Arata foarte bine. Este un tanc de motocicleta, da-i bujii, ulei, benzina si te tine 1 milion de km Si ambreiaj, sa nu uitam de ambreiaj, ii trebuie si din ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Asa arata cu codita 1000 rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 baga o poza din profil. nu raspunde omu ala nici la tel nici la mail. tu cum ai pus-o sus asta daca e de 1000rr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Sincer, codita si stopul spate de 954 sunt mult mai sexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Asa am luat motorul... » Post actualizat in 27 May 2016 12:04 Florynn, poza din profil nu se poate deocamdată. Motorul e la mecanic. Are o mica fisură la blocul motor ce trebuie sudata, pe partea stânga jos la capac alternator cred ca ii zice dacă nu greșesc. Cum iese motorul de la reparat dacă îmi dai un motiv ca am ce vizita pe unde stai tu, ne întâlnim și te uiți pe unde vrei cum este făcută codița » Post actualizat in 27 May 2016 12:12 Asa e poza din profil? E ok? » Post actualizat in 27 May 2016 12:26 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 (editat) S-o stapanesti sanatos ! Arata foarte bine. Este un tanc de motocicleta, da-i bujii, ulei, benzina si te tine 1 milion de km ms... primavara asta a primit tot ce ii trebuie....pe viitlor o sa ma pregatesc de un kit de lant Editat Mai 27, 2016 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Am de vanzare un capac monopost pt 929 in caz ca e interesat cineva si alte piese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Pai scrie ce ai de vanzare si pune si poze sa vada lumea. Ai dezmembrat o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Poza pun cum ajung acasa am un topic deschis,dar voi face/setez sa imi apare si sub oricare postare de a mea. Mdah,vand piese de pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 A cedat motoru sau dece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Am de vanzare un capac monopost pt 929 in caz ca e interesat cineva si alte piese... Ce culoare e si ce bani vrei pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Parca ceva galben sau alb il avea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Alb,150 lei. ...motorul nu a cedat.e in "mintile" ei,si cadru,motor si carenele nu vand. Restu sunt doar piese pt mine....si de aia am scos la vanzare. Nu mai am permis,si cat am dat pe motocicleta,cat am bagat in ea,mai bine vand pe piese....poate cand voi avea iar permis ma reapuc de nouar ,voi cauta una mai tocita si ma reapuc de sportul asta. Pana atunci ma dau pe taste aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Alcool,este? Permis anulat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 22, 2016 Share Postat Iunie 22, 2016 Eu nu beau deloc!nu drog,aparate...nimic depasire pe linie continua cu masina inca in februarie.si cu dovada de circulatie de 15 zile,eu circuland 17-18...nu mai stiu exact ,control trafic la nimereala si PAC,m-au bifat.dosar penal,restu Can can ))) » Post actualizat in 22 Jun 2016 22:08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate