Gixu. Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Azi am montat toba originala in vederea trecerii reviziei Cred ca o las pe ea. O sa-mi vand hurricul si o sa-mi cumpar o toba de carbon, cu sau fara omologare, fix pentru concediu Culmea,cu toba originala parca merge mai rotund si trage mai bine... » Post actualizat in 23 Mar 2015 16:42 In continuare sunt super surprins(placut) de felul in care se inclina si isi pastreaza trasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Spuneai acum cateva zile cand te am întrebat ca trage cu toba aia mai bine . Vad ca te ai razgandit ))) sigur trage mai fain cu aia stock ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Cu siguranta ti se pare ca trage mai bine cu toba stock pana intr-un anumit numar de rotatii...asta e si impresia mea, pierzi cuplu cu evacuarile sport de gen MIVV- RACEFIT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Si de la un anumit nr de rpm trage mai bine cu cea sport? A mea cu toba stock trage cel mai cel...oricat de firma ar fii toba sport...nu merge asa fain motorul .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Sincer...cred ca recuperezi pierderea pe la 7-8000rpm...dar nefiind puse pe dyno aceleasi mobre, cu toba stock si dupa cu aftermarket, discutia e pur subiectiva. Mie mi se pare ca raspunde mai bine la acceleratie cu toba sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 (editat) Azi am montat toba originala in vederea trecerii reviziei Cred ca o las pe ea. O sa-mi vand hurricul si o sa-mi cumpar o toba de carbon, cu sau fara omologare, fix pentru concediu Culmea,cu toba originala parca merge mai rotund si trage mai bine... » Post actualizat in 23 Mar 2015 16:42 In continuare sunt super surprins(placut) de felul in care se inclina si isi pastreaza trasa. Si la mine e la fel, am incercat 3 tobe si tot cu aia stock mere mai bine. » Post actualizat in 23 Mar 2015 19:01 Sincer...cred ca recuperezi pierderea pe la 7-8000rpm...dar nefiind puse pe dyno aceleasi mobre, cu toba stock si dupa cu aftermarket, discutia e pur subiectiva. Cred ca ai dreptate, nu am avut si aia stock sa vad diferentele la dyno. Editat Martie 23, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Pe scurt, cu aia stock te trezesti mult mai des pe o roata » Post actualizat in 23 Mar 2015 22:59 Hurricul te face sa tragi mai tare de mobra si se aude demential(fara db). Cu Db e tragedie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xplayer_88 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 De unde fac si eu rost de un db killer pt toba mea ca mă înjură vecinii in fiecare zi. Am o toba de la Vick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 De la ... Vick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 De unde fac si eu rost de un db killer pt toba mea ca mă înjură vecinii in fiecare zi. Am o toba de la Vick. eu impingeam motoreta pana mai incolo ca sa nu trezesc vecinii...e moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xplayer_88 Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Trebuie sa o împing mai mult de "mai încolo" e foarte foarte zgomotoasă. Fac sala in fiecare dimineata si seara asa. O sa ii contactez pe cei de la Vick sa vedem daca se poate ceva,norocul meu ca sunt din Oradea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 Pai partea cu impinsul mobrei poti s-o consideri cardio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 in primul rand buna seara...si in al doilea...stie cineva ce cod au placutele de frana de pe 893 sc 28 si daca se potrivesc de la 919??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 SBS622 HS - fata, 657LS - spate. se potrivesc la 92-95 si 96-97 in cazul in care nu ai alti etrieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 (editat) codurile sunt numai pt sbs nu???pentru brembo sau trw sunt altele etrieri cu doua pistonase nissin...multumesc Editat Martie 27, 2015 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Eu ti-am zis codurile placutelor ce merita montate =)) brembo sunt ceva mai greu de procurat iar trw sunt...la fel de greu de procurat si mai proaste (din punctul meu de vedere), eu cu SBS ma inteleg perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 ok..foarte multumesc de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 (editat) @supapa: C.L nu se recomanda pe fireblade ? Editat Martie 28, 2015 de darcocbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Salutare posesori de 900rr, sunt si eu la a 2 a Honda de 900, insa as avea nevoie sa gasesc proprietarul pentru a o putea lua in evidenta pe numele meu. Mai multe detalii sunt in acest link: /index.php?/topic/724701-caut-proprietarul-honda-900rr-bucuresti-drumul-taberei/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Ba da ,de ce nu, CL sunt printre cei mai buni din ce spune lumea... Eu nu le-am incercat asa ca nu vreau sa imi dau cu parerea aiurea. Fiti foarte atenti la alegerea texturii...sa nu luati placute de pista / carbon pt ca franeaza doar cand le incingi tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Ca sa fie treaba treabă,acum o jumatate de ora mi-am gasit motorul facand plajă pe o parte,calare oe husă. Asa e cand vezi ca afara e furtuna,iar tu te incapatanezi sa lasi mobra afara. Din ce am putut observa,o oglinda rupta pare sa fie dauna nr 1,sper sa ramana doar atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 pacat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Ca sa fie treaba treabă,acum o jumatate de ora mi-am gasit motorul facand plajă pe o parte,calare oe husă. Asa e cand vezi ca afara e furtuna,iar tu te incapatanezi sa lasi mobra afara. Din ce am putut observa,o oglinda rupta pare sa fie dauna nr 1,sper sa ramana doar atat. mizilic. pui oglinzi fake China si mergi mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) Fostul proprietar mi-a dat si o oglinda de rezerva. Nostradamus,ce sa mai... » Post actualizat in 28 Apr 2015 12:31 Dupa un mic incident in trafic, a trebuit sa vand RR-ul. Acum astept concediul si după vad eu ce va urma. Editat Aprilie 9, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tene_razvan Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Salutare, poate ma ajuta cineva va rog cu o informatie. Caut sa-mi cumpar o toba stock pentru al meu 954, si presupunand ca nu gasesc pentru 954 in mod special, stie cineva de la ce alte modele se mai potriveste ? Presupun ca 929, dar nu stiu daca si de 919 sau alte marci. Nu o vreau pentru Rar sau ceva de genul, pur si simplu nu mai vreau zgomot. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate