SMAEB Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Dragi motociclisti, FINE CUT, motocicleta custom realizata in Romania, va fi prezenta la SMAEB! "Our custom project suggests a bond between technology and nature. That’s why we simplify and replace plastic with crafted warm textured details of wood and brass and prefer discrete electric parts and exhaust, enabling the rider to feel cozy and at home wherever this retro Yamaha carries him or her." Si pentru ca trebuie sa ne mandrim cu o asa realizare, haideti sa sustinem acest proiect cu un vot in concursul la care este inscrisa: YARD BUILT! Linkul catre concurs este: www.yamaha-yardbuilt.com Pentru a vota sunt doua posibilitati: - selectati categoria XV950, dupa care proiectul Fine Cut si LIKE -selectati direct din multitudinea de proiecte Fine Cut si LIKE Va mutumim! www.smaeb.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 i-am dat like asa , ca arata bine de la distanta, ar face bine sa explice ce-i cu pompa de frana de pe furca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Detaliiiiiiii http://pemotoare.ro/yamaha-fine-cut-custom-made-in-ro-inscris-intr-un-concurs-european/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Foarte frumos proiectul! +1 si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Votat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 votat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Votat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiga Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Votat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 i-am dat like asa , ca arata bine de la distanta, ar face bine sa explice ce-i cu pompa de frana de pe furca ... Constructorul motociletei e fan slick look, nu e prima oara cand foloseste o solutie de genul asta pentru a elimina pompa de frana si rezervorul de pe ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Votat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 NO like , no vote . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Ne intoarcem la roata de lemn? Foarte frumoasa ca piesa de decor.no vote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Genul de moto ...... IMPRESII... bani multi pentru drum pana la SNAGOV NU MERCI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Hatereala ieftina...e un produs al unui constructor roman...nu ar trebui sa ne mandrim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 L-am votat , dar sunt proiecte mult mai bune acolo . Oircum e bine ca misca si romanu' pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Nu am fuckbook. Se poate vota si fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maersk Dubai Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Votat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Ne intoarcem la roata de lemn? Foarte frumoasa ca piesa de decor.no vote Hater de doi lei...am vazut-o de aproape si arata foarte bine. Tot lemnul de pe ea este pus cu gust si multa migala (jante, manere..etc). Proprietarul este doctor si de aici si seringile de sticla de la nivel rezervor si pompa frana. Din ce am văzut pana acum, cred ca este singurul custom romanesc înscris intr-un concurs international. Măcar pentru asta puteai sa-i dai un vot. Momentan cică castiga acels v-max customizat cu piese de catalog.dar ma rog..decât sa ne întoarcem la roata de lemn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sam_UnQiuL Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Parerea este a ta si se respecta! Sa nu ajuti insa cu un vot arata, pt a cata oara, lipsa noastra de coeziune de care dam dovada ca natie din vechi timpuri si bineinteles ne explica de ce traim asa de interesant in tara noastra. Va salut! PS. Nu ma omor de loc dupa custom, sau dupa modelul de la care a plecat proiectul, dar am votat si eu si nevasta-mea si maica-mea pt ca respect munca acestor oameni. Felicitari baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Aia care nu sunt in stare sa aprecieze macar efortul cred ca nu au pus mana in viata loc sa modifice ceva la o motocicleta, sa vada ce inseamna. Romanesc, neromanesc nu ti-a pus nimeni cutitu in coaste sa votezi. E clar ca "nu e cine stie ce", depinde si cu ce compari, dar vorba unui prieten "nu e ca si cum la noi e plina tara de custom si modificari si na, inca o basina de mobra in plus" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin05 Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Votat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madras Service Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Multumim pentru sprijin! Mai multe detalii despre proiectul nostru in site-urile urmatoare Autoevolution / Motobikes / PeMotoare / Motorcyclecruiser Atvrom / Motosuport / Motorkari / Paultan Pagina de Facebook => Yamaha Yard Built Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Mie personal imi place si am votat in consecinta. Abia astept s-o vad si live la salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 topicul asta este o confirmare vie a faptului ca suntem o natie de incuiati, de 'hateri' ieftini (ca sa nu zic de 2 lei ), de orgoliosi ...si-asa mai departe... Chiar daca nu iti place in mod deosebit modelul sau modificarile aduse, votezi macar din respect pt munca unor oameni si faptul ca-ti reprezinta tara... sau majoritatea sunteti doar lingai din aia care de 2 ori pe an striga "hai Simona Halep",fara sa fi pus vreodata mana pe o racheta de tenis in viata voastra ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate