LexDee Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Preluat de pe grupul "Info Trafic Bucuresti si Ilfov" 16.00 pod basarab - moto cu masina. Motociclistul e in viata . Auto a fugit din ce am intelesSoferul a lasat masina si a fugit, numere de bulgaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 bun asa, a mai adaugat si fuga de la locul accidentului la colectie... de prins il prind sigur. baut / acte ce o fi fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 18, 2016 Autor Share Postat Octombrie 18, 2016 UPDATE: "Soferul nu a fugit de.la locul accidentului. La prima vedere, vinovat ar fi motociclistul care nu s.a asigurat. Moto a fost ranit usor si dus la spitalul Universitar." - Dani Ela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Ma gandesc. Ala a fugit pentru ca se stia nevinovat. Makes sense? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 (...) numere de bulgaria... Din câte văd în poze, șoferul ar putea fi bulgar. Sau măcar să lucreze pentru o firmă din Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Nu a fugit. aveti update mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SjukskĂśterska Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 UPDATE: "Soferul nu a fugit de.la locul accidentului. La prima vedere, vinovat ar fi motociclistul care nu s.a asigurat. Moto a fost ranit usor si dus la spitalul Universitar." - Dani ElaDinamica accidentului pare sa incrimineze șoferul "bulgar", mai ales ca erau pe pasaj. Mașina o fi schimbat banda 1 cu 2, banda pe care venea motocicleta cu viteza undeva intre 70-90kmph si a intrat în portiera șoferului. Moto ce Dot avea la anvelopa? :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Dinamica accidentului pare sa incrimineze șoferul "bulgar", mai ales ca erau pe pasaj. Mașina o fi schimbat banda 1 cu 2, banda pe care venea motocicleta cu viteza undeva intre 70-90kmph si a intrat în portiera șoferului. Moto ce Dot avea la anvelopa? :-P Pana nu demult, martorii estimau vitezele, mai nou se estimeaza online ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 (editat) Moto ce Dot avea la anvelopa? :-P 5116 Editat Octombrie 18, 2016 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 stie cineva a ca e acelasi baiat? /index.php?/topic/710047-accident-moto-pod-basarab/ motorul un f3 era parcat la benzinaria mol sebastian si acel bandit la fel...deci nu se plimba singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Ciurtin Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Este acelasi baiat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 cbr o fi da bandit unde vedeti voi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SjukskĂśterska Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Pana nu demult, martorii estimau vitezele, mai nou se estimeaza online ))) Crede-ma, dupa cum arata infundatura in partea laterala a masinii, riderul avea viteza cuprinsa in intervalul de mai sus. Tot acolo amintisem de dinamica accidentului (in masura informatiilor gasite/interpretate), ceea ce ma ajuta sa trag primele concluzii. La fel, o prima ipoteza in ceea ce priveste viteza autovehiculului in cazul unui accident cu un pieton se face in felul urmator: daca victima este in fata masinii, se vorbeste despre o viteza la impact < 60kmph daca victima este in spatele masinii, se vorbeste despre o viteza la impact > 60kmph Dar cui sa explici mai multe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 dar nimeni nu-si pune intrebarea ce cauta masina aia fix perpendicular ,si lipita de bordura pe banda 2 ? ce vroia,sa traverseze sinele ca elicopterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Scuzele mele, in ultima poza este un bandit portocaliu sanatate riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 O fi vrut omu să tragă pe stânga, să pună avariile. N-a mai apucat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Eu cred că bulgarul voia să parcheze pe ultima bandă şi motociclistul nu i-a dat prioritate. Altă variantă ar fi că motociclistul a venit de pe breteaua din dreapta şi a lovit conserva care avea prioritate, portiera stânga lovită se explică prin faptul că bulgarul mergea cu spatele. Ştiu că englezii merg pe stânga, australienii merg cu roatele în sus, ăştia care merg cu spatele nu ştiu din care emisferă sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Cum se simte baiatul stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare2005 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 e bine baiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 "Cica o proasta a urcat de la orhideea pe pod spre titulescu si a intrat direct pe banda 2" spus de un coleg al unui prieten care a văzut accidentul...Sănătate motociclistului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 acelasi/loc zona, de 2 ori apropos de asta, prin 2007-2008 am vazut clipul asta la vremea respectiva mi-a lasat un nod in gat dar mi-a ramas intiparit in minte... mai ales faza cu "majoritatea accidentelor se petrec pe drumuri pe care le faci zilnic, aproape de casa" si cica asa ar fi, ca esti mai relaxat pe drumuri pe care le bati zilnic si incostient te simti mai in siguranta, dar nu esti. grija mare, beliti ochii mereu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 acelasi/loc zona, de 2 ori apropos de asta, prin 2007-2008 am vazut clipul asta la vremea respectiva mi-a lasat un nod in gat dar mi-a ramas intiparit in minte... mai ales faza cu "majoritatea accidentelor se petrec pe drumuri pe care le faci zilnic, aproape de casa" si cica asa ar fi, ca esti mai relaxat pe drumuri pe care le bati zilnic si incostient te simti mai in siguranta, dar nu esti. grija mare, beliti ochii mereu! Asa este. De asemenea majoritatea accidentelor la drumuri lungi se intampla pe ultimii Km pina la destinatie. Explicatia ar fi aceeasi: relaxarea ca ''ai ajuns'', ca ai trecut cu bine de partea grea si evident oboseala acumulata de pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 acelasi/loc zona, de 2 ori apropos de asta, prin 2007-2008 am vazut clipul asta la vremea respectiva mi-a lasat un nod in gat dar mi-a ramas intiparit in minte... mai ales faza cu "majoritatea accidentelor se petrec pe drumuri pe care le faci zilnic, aproape de casa" si cica asa ar fi, ca esti mai relaxat pe drumuri pe care le bati zilnic si incostient te simti mai in siguranta, dar nu esti. grija mare, beliti ochii mereu! +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 "Cica o proasta a urcat de la orhideea pe pod spre titulescu si a intrat direct pe banda 2" spus de un coleg al unui prieten care a văzut accidentul...Sănătate motociclistului! Daca omul are si simt civic si se duce la politie, are o bere de la mine. Altfel, cine stie cum interpreteaza militia accidentul... merge tot timpul aia cu "s-a bagat cum fac toti motociclistii, stiti dvs. Eu doar am tinut banda mea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SjukskĂśterska Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 "Cica o proasta a urcat de la orhideea pe pod spre titulescu si a intrat direct pe banda 2" spus de un coleg al unui prieten care a văzut accidentul...Sănătate motociclistului! Eu v-am spus în mare ca asa s-a întâmplat accidentul, schimbare de banda/neacordare de prioritare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate