Andutzudinu Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 salutare are cineva un rezervor mai mic? am cadru de mz de 125 si am pus motor 250 si imi atinge nici bujia nu pot sa io pun ..App mobra e facuta ptr deal ..Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 scaun pasager cat? gata . rezolvat telefonic.astept pachetu.in sfarsit o sa am 3 locuri pe dnepr mersi Dany. sa te faci bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Executa si garnituri de chiulasa ? da.executa si de chiulasa.eu personal am facut la el pt nissan primera. executat la mare finete.recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 salut:de unde pot face rost o platina pentru ij planeta 2 (intr-un cilindru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 La Gaspar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 du-te la Centrul Hidraulic pe strada Tudor Vladimirescu, mie mi-au dat sa-mi fac garnituri daca vrei material pt garnituta,sau chiar garnitura gata facuta,te duci pe str.libelulei nr.5 la domnu Uifalean.in cluj.dar ili suni inainte 0751 321 718 omu executa orice garnituta auto/moto.cel mai bun din cluj multumesc pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodinest Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Da, 50 lei pentru un cilindru (moto / moped) masina : 4 x 50 lei = 200 lei Mai este o adresa : La perfect Seal, str Beiusului. Dl Stelian. Aveti GRija. au problema de organizare, si de termen... multumesc pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 ma intereseaza material rezistent la benzina (pentru garnitura carburator), nu garnitura de cilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Un atas pentru mine se gaseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 ma intereseaza material rezistent la benzina (pentru garnitura carburator), nu garnitura de cilindru. pluta,prespan,clingherit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 pluta,prespan,clingherit pluta mi s-a dezintegrat, prespan nu am gasit inca, clingheritul verde iara s-a imbibat cu benzina si a inceput sa curga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 (editat) salut dani.mi-ar trebui un suport de sa spate pt. dnepr,complet,fara saua de cauciuc.dau 10-12 litri de vin.asta daca n-ai Editat Octombrie 14, 2013 de lidi_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Dani daca nu-ti trebuie vinul, pun eu banii pt Lidi, trimite-i suportul, Lidi iau eu vinul.Daca mai vrea cineva sa cumpere in pastrama de oaie, ii fac conversia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 oki,doki.......oare cati litri m-ar costa un M? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 (editat) Dani daca nu-ti trebuie vinul, pun eu banii pt Lidi, trimite-i suportul, Lidi iau eu vinul. Daca mai vrea cineva sa cumpere in pastrama de oaie, ii fac conversia. De cumparat piese de Dnepr nu am intereseaza, avand Mobra, dar conversie din palinca de Salaj (prune, mere, cereale sau macese) in bani, nu as refuza Editat Octombrie 14, 2013 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasu65 Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Am nevoie de doua site de toba pentru jawa 350 638. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 salut dani.mi-ar trebui un suport de sa spate pt. dnepr,complet,fara saua de cauciuc.dau 10-12 litri de vin.asta daca n-ai Altceva in afara de vin si ocazional bere nu servesc sper cai vin de ala facut pt tine, nu de ala de pe strada din pastile. Trimite un pm cu nume si adresa ca eu nu mai am nimic din vechea agenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 cred ca omu' vrea pentru paharul carburatorului Clingheritul e soluția ideală dar trebuie si oleacă de îndemânare, sau piele de şorţ de sudură dar ăla se îmbibâ şi pute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 cred ca omu' vrea pentru paharul carburatorului Clingheritul e soluția ideală dar trebuie si oleacă de îndemânare, sau piele de şorţ de sudură dar ăla se îmbibâ şi pute. nu ,vrea pt un carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Garniturile facute din piele trebuie fierte in ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 ETZ-urile sunt recunoscute pentru cadrele care se stramba usor si asta e una din chestiile care se verifica inainte de cumparare. Eu nu am verificat si acum incerc sa rezolv problema. Am mers asa 20.000 km dar vad ca-mi uzeaza prematur lantul si cauciucul fata. Tubul de sub rezervor era stramb si l-am indreptat insa asta nu a rezolvat problema. Cu roata spate aliniata corect in bascula, lantul calca gresit pe pinionul motorului, semn ca motorul nu este aliniat corect cu roata spate. Problema este deci in bascula spate, in suportul motorului sau in partea inferioara a cadrului, acolo unde se prinde bascula de cadru. Daca in mers iau mainile de pe ghidon, motoreta trage dreapta, adica problema este in bascula sau in cadru, nu in suportul motorului. La ochi, niciuna din aceste doua zone nu pare afectata deci pot izola problema numai masurand sau folosind alte metode exacte. Axul basculei este nou si PRESUPUN ca dupa accident axul original a fost indoit apoi inlocuit. Am masurat cu o ruleta folosind diverse repere dar nimic nu e clar. Am deschis discutia asta pentru ca nu am idee cum si de unde sa incep. Daca printre noi e cineva care are experienta cu alinierea / realinierea cadrelor, il rog sa-mi dea si mie cateva indicatii aici sau pe privat; stiu ca sunt cativa baieti priceputi care au mai facut chestia asta. Cum forumul asta are 90% ingineri in curs de afirmare, ii rog de acum se se abtina si sa se concentreze pe accidente sau sex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 ai 2 optiuni: A) Rezolvi problemele rand pe rand. Alinierea pinioanelor se poate face din prinderile motorului sau chiar din centrarea rotii spate- intre anumite limite. Apoi incerci sa rezolvi trasul dreapta. Faci un sistem de intreptare- copiezi unghiuri dep e un cadru bun si te apuci sa tragi de el. Poti incalzi cadrul electric - mult mai controlabil si mai eficient (cei care intdreapta camioane fac asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Salut. Nasu-le, vezi ca la semnatura am un numar de telefon. Da-mi un tignal ( sa mai fac si eu ceva minute) si cred ca te pot ajuta cu niste site de toba. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Ma agat si eu de topic asta, ceva e un pic stramb la cadrul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 salut mai ai vreun cauciuc mitas d'ala cramponat? am doua de la tine si mi-ar trebui si al treile-a la atas multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate