Sari la conținut

Casatoria: pro&contra, dar si urmarile ei

Postări Recomandate

Acum 19 minute, Lucian_M a spus:

Pentru ăștia cărora le place să se căsătorească succesiv, ce n-a fost clar din prima?! 🤌

s-or gandi ca "celalalt e problema".

de cateva ori la rand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 230
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Frumos este când te recăsătorești cu aceeași... atunci e clar că nu ai înțeles.

Dacă îți place libertatea, la un moment dat începî să derapezi, să faci anumite excese pentru că nu ai un control din exterior, nu are cine să te tragă de mânecă.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Lucian_M a spus:

Pentru ăștia cărora le place să se căsătorească succesiv, ce n-a fost clar din prima?! 🤌

Le plac nuntile ca eroi principali….

Acum 2 ore, frigider a spus:

unii incearca de mai multe ori si tot nu le iese.

Ghinion maică,ceasu rau,pisica 13,nu au avut noroc…dar perseverenta e cheia succesului…

Te primesc astia la Starea Civila si la 90 ani..

Link spre comentariu

5 hours ago, Lucian_M said:

Pai la fel ca la motoare, le schimbi pana termini bugetul si ramai cu cea care ti-o mai poti permite, nu?

Link spre comentariu

Acum 17 ore, ALEX-Guzzista a spus:

No sa fii tanar si frumos toata viata,macar odata tre incercata insuratoarea….

Vorbeam de "unghi" :crack:.... altfel viata-i grea, 2 copii (aproape amindoi majori), nevasta cu toane (ca de obicei la femei) ...... dar zic eu familie reusita (cu bune/ cu rele).

Link spre comentariu

Acum 28 minute, Contabil a spus:

Vorbeam de "unghi" :crack:.... altfel viata-i grea, 2 copii (aproape amindoi majori), nevasta cu toane (ca de obicei la femei) ...... dar zic eu familie reusita (cu bune/ cu rele).

intreab-o si pe ea :)) 

Link spre comentariu

Acum 17 ore, Lucian_M a spus:

Unul se lauda:- Am trei facultati

-Oponentul lui, esti asa de prost ca nu au reusit din primele 2 sa te invete?

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Djenavar a spus:

Unul se lauda:- Am trei facultati

-Oponentul lui, esti asa de prost ca nu au reusit din primele 2 sa te invete?

Sa dai acelasi "examen" de 3X .... se cheama ca esti "artist" nu? :crack:

Link spre comentariu

Eu am pe numele meu soția (cea mai veche achiziție), mașina, moto, remorca și diverse scule și unelte. Casa e pe numele tatei, când o muri, probabil se face succesiune pe mine. Toate lucrurile la grămadă nu fac 20.000 euro, cunosc persoane cu motociclete mult mai scumpe, de mașini nici nu mai discut. Deci dacă soția vrea să ia ceva, îi dau mașina, dar sunt sigur că ar vrea moto, deși nu rețin să se fi urcat vreodată pe locul pilotului, nu ajunge cu picioarele jos (1,65). Moto, remorcă, scule electrice, astea mă interesează, restul le poate lua. 🤣  Dar, din ce observ, nu are de gând să plece... ❤️

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Lucian_M a spus:

Eu am pe numele meu soția (cea mai veche achiziție), mașina, moto, remorca și diverse scule și unelte. Casa e pe numele tatei, când o muri, probabil se face succesiune pe mine. Toate lucrurile la grămadă nu fac 20.000 euro, cunosc persoane cu motociclete mult mai scumpe, de mașini nici nu mai discut. Deci dacă soția vrea să ia ceva, îi dau mașina, dar sunt sigur că ar vrea moto, deși nu rețin să se fi urcat vreodată pe locul pilotului, nu ajunge cu picioarele jos (1,65). Moto, remorcă, scule electrice, astea mă interesează, restul le poate lua. 🤣  Dar, din ce observ, nu are de gând să plece... ❤️

O sa fii uimit cate vor femeile la divort....mai ales daca tu intentezi actiunea sau daca tu esti motivul principal..

Prima mea nevasta,a venit cu ...nimic...la divort vroia si jumate din contravaloarea gresiei pusa pe banii mei.

I-am oferit jumate din gresie,la propriu,scoasa cu dalta...daca o vrea.

Echipamentul moto cumparat de mine,vroia banii pe el,i l-am dat echipamentul...

Bine ca nu am avut si plozi cu ea...

Link spre comentariu

Când vreau să mă binedispun, mă gândesc că mai am fix 15 luni de plată de pensie alimentară. Greul a trecut: 240 de luni x 1/4 salariul net. Aproximativ 50.000 de euro. Asta da investiție pe termen lung pentru o femeie, nu?

Și ma mai binedispun și gandindu-ma ce voi face cu banii din pensia alimentara in prima luna când nu o voi mai plăti...tulai doamne, e singurul motiv pentru care as vrea sa treacă timpul mai repede! 

Editat de Kassu
Link spre comentariu

Acum 7 ore, Kassu a spus:

Când vreau să mă binedispun, mă gândesc că mai am fix 15 luni de plată de pensie alimentară. Greul a trecut: 240 de luni x 1/4 salariul net. Aproximativ 50.000 de euro. Asta da investiție pe termen lung pentru o femeie, nu?

Și ma mai binedispun și gandindu-ma ce voi face cu banii din pensia alimentara in prima luna când nu o voi mai plăti...tulai doamne, e singurul motiv pentru care as vrea sa treacă timpul mai repede! 

Apropo de gandire pozitiva...

La divort in 2007,fara copii,i-am dat 200 milioane,vroia 300,am vrut sa termin la prima infatisare,ca ma astepta actuala nevasta deja acasa.

Ca si consolare financiara,imi zice directorul de la firma:''de banii aia zici ca ai mai facut praf o motocicleta si zici mersi ca ai scapat cu viata",cu vreo doi ani inainte imi rupsesem picioarele si dauna totala o moto de vreo 7000 E.

Asa ca tu sa fii sanatos,in viata sunt bune si rele.

Banii sunt importanti,dar am ajuns la concluzia ca cel mai important este ca tu sa fii sanatos si cei apropiati,la o boala grava sau copii cu probleme grave de la nastere,50 000 E e o nimica toata.

Am vecin cu multi bani si are doi copii cu ADHD,eu sunt mai sarac dar baiatul meu e ok,cine e mai bogat pana la urma ??

Link spre comentariu

@MicrobecLa prima vedere, așa pare. In realitate treabă sta altfel. Nu are rost sa intru in detalii. Fiecare înțelege ce dorește. 

@ALEX-Guzzista Perfect adevărat. La fel gândesc și eu. 👍

Link spre comentariu

Acum 2 minute, Microbec a spus:

Am trait s-o citesc si p-asta. Sa iti para rau ca ti-ai ajutat copilul sa creasca.

Nu ai de unde stii tot contextul povestii ...nu judeca inainte...

Link spre comentariu

• Kristian changed the title to Casatoria: pro&contra, dar si urmarile ei
  • Kristian pinned this topic