Geo_ZGA Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Un clip educativ, zic eu. Incepator, lipsa echipament, lipsa respectare limita de viteza sau indicatoare, dar cu gura mare ca "conservarul e de vina" si ca el avea "prioritate de stanga". https://www.facebook.com/Darius.Mnt/videos/664040930457235/ » Post actualizat in 04 Aug 2017 11:37Before and after Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 vai vai vai de cwurul lui de cocalar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Ala cu masina a intrat in giratoriu inaintea lui. » Post actualizat in 04 Aug 2017 11:39Si putea sa evite fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 nici nu intrase in sensul giratoriu si se gasea pana in semnul cedeaza trecerea la momentul in care conservarul deja era in giratoriu. tare asta cu prioritatea... cand nu ai patruns in sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 4, 2017 Autor Share Postat August 4, 2017 Conform sustinatorilor, in sensul giratoriu acorzi prioritate doar din stanga... nu stiu de unde-i scoasa, dar e amuzanta. In plus, cica l-ar fi "clansonat" si ala cu masina tot s-a bagat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 vai vai vai de cwurul lui de cocalar Dar are suflet de copil. Daca te uiti mai atent, televizorul e pe Cartoon Network. Mai avea putin si se ducea in insula aia. Asta cadea si fara masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Auzi tu, vrea sa dea de el...sa zica mersi ca nu a dat de el cand a cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 cum mama dracului si-a luat permisul?? cum mama dracului nu e nimeni in cercul lui de prieteni sa-i zica ca el a gresit?? ......chiar sunt tampiti cu totii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 am ras cu lacrimi cati prosti ii tin partea. S-a urcat dupa 125 pe gsxr abia ce luase permisu din cate am inteles, oricum a franat exceptional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 cum mama dracului si-a luat permisul?? cum mama dracului nu e nimeni in cercul lui de prieteni sa-i zica ca el a gresit?? ......chiar sunt tampiti cu totii?? Poate il troleaza baietii ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 4, 2017 Autor Share Postat August 4, 2017 Dupa limbajul semianalfabet, nu cred ca stiu ce-i aia trolling... sunt sigur ca ii tin partea si ca el nu a invatat absolut nimic din accidentul asta. "Da boss, nenorocitul ala cu masina ti-a taiat fata. Da-i in plm de conservari, tu mergi prea bine, esti valoros, ei e prosti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Foarte tare echipamentul ) .....iar de respectat reguli de circulatie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Saracu', bine ca nu a facut buba mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 ......si iarasi ajungem la ''moarte conservarilor'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 (editat) Omg! What did i just see!? Editat August 4, 2017 de Husqvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 4, 2017 Autor Share Postat August 4, 2017 N-a atins bordura... a cazut ca a blocat fata. E, intr-adevar, o mica denivelare inainte de bordura, dar el era in cadere inainte sa o atinga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 "frate am culcat-o ce sa fac" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Vorba aia veche din batrani : ' Asa invata omul pe pielea lui' ...la propriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 4, 2017 Autor Share Postat August 4, 2017 Citatat din clasici inca in viata, cu vreo saptamana inainte de accident: frate poate am eu doar app 3 luni da merg bine pe motto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 "George Voicu Singura vina a motociclistului este ca nu a avut o conduita devensiva" "Cine Mirci A avut conduită avansivă apoi, conduită evazivă! Nare greșeală!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Welcome to Saint Tropez - ta na na na Na nana nana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Filip Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 ce comentarii au lasat unii, te doare capul. si toti se lauda ca au permis si ca stiu legislatia. ca politistul i-a dat dreptate bike-rului (asta e o inventie d-a lui, cred(sper), sa dea bine pe fb) te miri de ce sunt accidente la fiecare colt de strada in ziua de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 (editat) ce comentarii au lasat unii, te doare capul. si toti se lauda ca au permis si ca stiu legislatia. ca politistul i-a dat dreptate bike-rului (asta e o inventie d-a lui, cred(sper), sa dea bine pe fb) te miri de ce sunt accidente la fiecare colt de strada in ziua de azi. Care politist? Ca n-a fost contact intre vehicule, deci nu exista fapta dpdv legal... Dosar de autovatamare si la revedere. Asa am cazut si io prima oara, fara contact. Am tarat-o pe taratura la politie numai de-al dreaqu (plecase de pe bordura fara asigurare fara semnal) desi stiam ca nu ii face nimeni nimic. Si asa a fost. Doar ca io nu patisem absolut nimic (doar un cap de ghidon polizat la mobra) asa ca am plecat fiecare la casa lui. Io sunt mai mult decat sigur ca asta nici nu a fost la politie. Bate campii ca sa nu cada de prost "in fata la baieti"... Editat August 4, 2017 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Mai baieti, radem glumim, eu nu cunosc bulevardul, si adevarul este ca pana nu vad, nu cred (adica mi s-ar parea o mare contradictie, insa, din nou, fiind in Romania, nu ma mai mira nimic)... Omul sustine ca in acel giratoriu, este un Stop. Probabil acesta este si motivul pt care politistul i-a dat dreptate. Scrie in comment-uri. Daca este asa, victima nu e chiar atat de proasta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edi Cismas Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Daca ajungi sa te uiti pe profilul lui de facebook, o sa ramai surpins cat de dedicat era omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate