Wolfman Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 In sua cred ca te impusca direct daca fugi nu??? In mother rusia cred ca îi mai rau Nu. Lasa filmele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 (editat) Când vrei sa le arăți tovarășilor tai cât de smecher esti și te prefaci ca nu vezi și nu auzi girofare și sirene preț de 10 km, aflate fix în spatele tău... deh, ți-o asumi. Ghinion )). A venit o nesimțită de curbă, giurgiu boy a încetinit prea tare de bun ce era și Politia poc. Ca în viata, nu ca la taraf tv. Daca este încă în tutela (foarte probabil), o sa fie și mai mișto pentru el. Editat August 26, 2017 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Când vrei sa le arăți tovarășilor tai cât de smecher esti și te prefaci ca nu vezi și nu auzi girofare și sirene preț de 10 km, aflate fix în spatele tău... deh, ți-o asumi. Ghinion )). Tu chiar crezi ca o motocicleta nu reuseste sa se distanteze de un Logan pe distanta de 10 km? Ai mers vreodata pe un motor, fie ca si pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Bai frate da multi prosti, parca se inmultesc din ce in ce mai rau. Ce tot o dati in filme cu america si rusia ? Documentati-va inainte sa deschideti putorile alea de guri. Si ca in toate tarile te urmateste politia faca nu opresti.. uite in multe daca mergi prea haotic te lasa in pace sa nu iti faci singur rau sau sa ranestinpe altii, in uk caz concret Viata are prioritate nu bilutele unui militian. Ca motociclistu nu a oprit sau nu a auzit ok poate fi sanctionat dupa numere sau facut filtru da sa ajungi sa calci un OM cu masina e drum lung nene, si pentru boschetarii care afirma ca Da domne bine i-a facut, sper sa emigrati in corea de nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Tu chiar crezi ca o motocicleta nu reuseste sa se distanteze de un Logan pe distanta de 10 km? Ai mers vreodata pe un motor, fie ca si pasager? Cred ca trebuie sa îmi pun în semnătura ca nu ma mai cert cu copiii pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 eu cred ca motociclistul a intrat in loganu de militie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 ... in marsarier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 ... in marsarier ...te-ar mira?..... cand un aseamenea eveniment se intampla intre doua "organe", orice e posibil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 (editat) Cred ca trebuie sa îmi pun în semnătura ca nu ma mai cert cu copiii pe forum. eu zic ca ar trebui sa stii sa citesti si sa si retii ceea ce ai citit..... SEMNALUL ACUSTIC AL MASINII DE POLITIE .... NU FUNCTIONA!!!!! Editat August 27, 2017 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Eu i-as intreba pe cei care sustin ca mobristul putea sa fuga usor de politie de cate ori chiar au incercat sa faca asta - sa se distanteze rapid, pe un drum de munte cu serpentine de o masina care merge hotarat dupa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 (editat) Eu i-as intreba pe cei care sustin ca mobristul putea sa fuga usor de politie de cate ori chiar au incercat sa faca asta - sa se distanteze rapid, pe un drum de munte cu serpentine de o masina care merge hotarat dupa ei. serios? ce masina? ceva sport? nu logan ma gandesc, nu? si cu unu care stie sa conduca bine la volan nu soferu' roman obisnuit. da. nu a avut nici o sansa, drum pe serpentine, in urcare, eu cu tdm... nu cu cinestie ce racheta. golanul mcv ... are mai putin de nici o sansa. singurul avantaj pe care l-am avut era ca stiam binisor drumul si a fost relativ liber. desi amandoi stiam drumul binisor. ok, omul cu masina nu a incercat sa ma dea pe jos... dar nici nu ar fi avut ocazia decat poate in primele 2 serpentine, dar ar fi riscat si el daca ar fi franat asa de tarziu. masina pe serpentine are un mare handicap, greutatea mult mai mare. Editat August 28, 2017 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 http://observator.tv/eveniment/accident-socant-la-baia-mare-un-motociclist-a-murit-spulberat-de-masina-unui-politist-214809.html Nu e nici macar prima data http://miscareaderezistenta.ro/actualitate/accident-manastirea-accident-masina-politie-politist-gargara-daniel-stoica-gargara-cristian-paun-accident-motocicleta-accident-motocicleta-manastirea-ucidere-din-culpa-14055.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 masina pe serpentine are un mare handicap, greutatea mult mai mare. Are insa si 2 mari avantaje: 1. nu face low-side 2. nu face high-side Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Pe probate, Suzuki intra mai tare in aceeasi curba decat Laguna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Eu i-as intreba pe cei care sustin ca mobristul putea sa fuga usor de politie de cate ori chiar au incercat sa faca asta - sa se distanteze rapid, pe un drum de munte cu serpentine de o masina care merge hotarat dupa ei. pe pasul republica in bulgaria cu o panamera alba..... cred ca l a beleit nevasta ca omul chiar isi dorea sa ne dam doua benzi in urcare deci nu avea de ce sa intre pe contrasens sa se riste dar tu ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Eu am fugit cu masina de bmw (moto) de poluție la Mangalia, se pune? Ca de prins nu m-a prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 http://miscareaderezistenta.ro/actualitate/accident-manastirea-accident-masina-politie-politist-gargara-daniel-stoica-gargara-cristian-paun-accident-motocicleta-accident-motocicleta-manastirea-ucidere-din-culpa-14055.html Ceva vesti cu militianu asta? Nu am gasit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Si mai exista si politisti intelegatori .. Mbine, cei de fata se exclud, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Cred ca trebuie sa îmi pun în semnătura ca nu ma mai cert cu copiii pe forum. eu zic sa mai 'judeci' inainte sa deschizi gura.... » Post actualizat in 29 Aug 2017 08:21 serios? ce masina? ceva sport? nu logan ma gandesc, nu? si cu unu care stie sa conduca bine la volan nu soferu' roman obisnuit. da. nu a avut nici o sansa, drum pe serpentine, in urcare, eu cu tdm... nu cu cinestie ce racheta. golanul mcv ... are mai putin de nici o sansa. singurul avantaj pe care l-am avut era ca stiam binisor drumul si a fost relativ liber. desi amandoi stiam drumul binisor. ok, omul cu masina nu a incercat sa ma dea pe jos... dar nici nu ar fi avut ocazia decat poate in primele 2 serpentine, dar ar fi riscat si el daca ar fi franat asa de tarziu. masina pe serpentine are un mare handicap, greutatea mult mai mare. sa vezi ce se pisa pe tine un Logan pe Cheile Bicazului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 sa vezi ce se pisa pe tine un Logan pe Cheile Bicazului.... eu nu cred... dar neah, noi doi am fost intotdeauna pe baricade opuse. adaca eu ziceam ca nu poti tu ziceai ca poti... de unde stiu? ca un golan nu poate? pai in atatia ani am depasit pe curbe / serpentine, adica din EXPERIENTA... nu am avut nevoie de costum de ploaie ca sa nu ma ude caruta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 jerry serpentine sunt de tot felul, dar repet, vreau sa te vad cu TDM pe acele alea de par de la Cheile Bicazului,care sunt si inclinate si cu diferenta de nivel mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 jerry serpentine sunt de tot felul, dar repet, vreau sa te vad cu TDM pe acele alea de par de la Cheile Bicazului,care sunt si inclinate si cu diferenta de nivel mare... nu prea ma dau prin zona aia dar daca ajung te anunt. negresit. cu cat e mai greu drumul cu atat e mai misto! pe linie dreapta e trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 S-a mai auzit ceva de chestia asta? Urmarire penala impotriva militianului (ala din dacie si/sau ala de pe motor)?Sau se musamalizeaza romaneste pentru ca toate partile au facut chestii urate dar au pile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Nu stii ca asa se intampla mereu. Gargara multa si apoi tacere.Nimeni n-a vazut nimic, nu s-a intamplat nimic, sau "mortu' e de vina". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 13, 2018 Share Postat Martie 13, 2018 Baiatul nu s-a refacut nici acum . Inca merge in carje , probleme mari la un picior. Si vreo 25 kile mai putin.... Mai stiu ca l-a dat in judecata pe politist. Altceva nu mai stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate