ianachim Postat August 22, 2022 Share Postat August 22, 2022 Acum 35 minute, GoodKat a spus: Pai noi am inventat cocalarismul Carpatic...ce voiai...sa scapam? Am fost pe TF si TA acum cateva zile. 90% motociclisti din strainezia, 10% din Romania...restul o ard pe vlogging prin oras si pe la Constitutiei / Victoriei si se plang cand le ia militianu' talonul. @Asimplu 90 % stranieri’ si 10% cotnationali’ pentru ca m am saturat de nesimtirea de la balea lac, de drumul prost de langa vidraru, de Ranca cu casele aruncate ca un poponeata pe langa drum, de autocarele si soferii prosti care nu stiu sa tina banda decat un drum pe ta sau tf mai bine o iesire pana la veliko cei care o ard la constipatiei’/victoriei au fost si vor fi pentru ca asta e nivelul, cate din acele moto crezi ca au vazut in viata lor 10-14 ore de mers intr o zi….? motociclismul in romania inseamna casca asortata la geaca …geaca asortata la motocicleta si ghetele la posetuta’ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat August 22, 2022 Share Postat August 22, 2022 Acum 3 minute, ianachim a spus: motociclismul in romania inseamna casca asortata la geaca …geaca asortata la motocicleta si ghetele la posetuta’ Corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 22, 2022 Share Postat August 22, 2022 Acum 2 ore, The Mentalist a spus: Ce natie de cocalari a ajuns Rromanica, Doamneeee... N-a scapat nici motociclismul , aceiasi cocalari au acum si motociclete. Ce dialoguri, 3 la un creier, Gizas! Ai observat cum urlau in benzinărie? Fix atitudine de cocalar pe plajă sau all-inclusive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 22, 2022 Share Postat August 22, 2022 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Ai observat cum urlau in benzinărie? Fix atitudine de cocalar pe plajă sau all-inclusive. Ei sau tobele? Pt că eu NU DAU CLICK să deschid motovloguri autohtone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 22, 2022 Share Postat August 22, 2022 Nici eu, cu foarte mici excepții. De urlat, urlau ei, nu tobele, să se vadă valoarea și talentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 Acum 21 ore, GoodKat a spus: Referitor la motovloggingul din Romania, se da acest baiet: Ce clickbait ieftin si cocalarism de 3 lei. Ofuscat ca de ce nu l-a impins politistul, frate! Tzaranca Urangutanu' pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 Acum 42 minute, GoodKat a spus: Cand le-am zis ca politistul nu a gresit cu nimic, m-au facut sifon Atat s-a putut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 29, 2022 Share Postat August 29, 2022 Acum 53 minute, GoodKat a spus: Chiar mai functioneaza clickbaitul? Sa o luam și altfel : Când toate sunt de genul asta nici nu trebuie sa funcționeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 30, 2022 Share Postat August 30, 2022 23 hours ago, GoodKat said: Care este poanta cu titlurile bombastice puse in thumbnailul video-ului? Flashy, colorate, "Am facut accident!" etc. Chiar mai functioneaza clickbaitul? Functioneaza daca vrei sa primesti vizualizari de la copilasi. Sau pe partea cealalta de la adulti cu diverse tipuri de retard. Cam ala e 'demograficul'. Acum ca efectiv oricine are o camera la indemana sau pe casca, motociclismul autohton ar fi putut fi ceva tare de tot, ca avem de toate in tara asta ca sa faci continut pe care altii l-ar invidia. Doar caaa... din nefericire mana intinsa la o lingura de ciorba aka vizualizari si/sau niste centi de la youtube, contureaza motovlogul in forma actuala Goana dupa atentie cu orice pret reflecta probabil niste traume mai adanci din copilarie, doar ca acum ai ocazia sa-i si vezi pe toti daca esti interesat :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilie.A Postat Septembrie 6, 2022 Share Postat Septembrie 6, 2022 In cazul in care nu erau deja destui motovlogeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 7, 2022 Share Postat Septembrie 7, 2022 Acum 10 ore, Ilie.A a spus: In cazul in care nu erau deja destui motovlogeri ha, buna asta cu alt motovlog acum daca as fi rau as putea spune "alt motovlog dar acelasi continut" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 11, 2022 Share Postat Septembrie 11, 2022 Voi opriți să-l filmați? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2022 Share Postat Septembrie 11, 2022 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Voi opriți să-l filmați? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik_t Postat Septembrie 19, 2022 Share Postat Septembrie 19, 2022 Salut, Mi-am facut si eu un canal de YouTube, dar nu fac motovlogging, nu mi se aude vocea, doar sunetul motorului. Incerc sa filmez ture / drumuri mai interesante, atat cu moto din dotare, cat si cu ce mai inchiriez prin concedii. Fac asta in principiu pentru mine, dar poate se bucura si altii de acest gen de continut. De exemplu, anul acesta am fost in Croatia, unde mi-au fost recomandate niste drumuri superbe: Plus altele. Daca credeti ca e de interes, aruncati o privire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 24, 2022 Share Postat Septembrie 24, 2022 Acum 53 minute, GoodKat a spus: Ma intreb daca inca mai proceseaza si pentru alte rezolutii. Păi intră în Youtube studio și vezi dacă mai procesează încă. La mine la un film 4K a durat o zi să ajungă la rezoluție maximă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 17, 2022 Share Postat Octombrie 17, 2022 Cum nu era pe vreun circuit sau drum închis ar putea să-i trimită direct amenda acasă pt depășirea limitei de viteză vlogărașului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 On 10/17/2022 at 10:04 PM, Asimplu said: De unde stii ca am depasit-o? Poate e doar clickbait ne-ai aratat-o ...csf,,,ncsf In alta ordine de idei , pe ala il vedeai dinainte de a depasi prima masina ca o sa iasa ......asa ca nu inteleg unde este buba . Basca , omul a stat si retras pe dreapta sa treaga vlontzu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 23, 2022 Share Postat Octombrie 23, 2022 La 19.09.2022 la 11:18, vik_t a spus: Salut, Mi-am facut si eu un canal de YouTube, dar nu fac motovlogging, nu mi se aude vocea, doar sunetul motorului. Incerc sa filmez ture / drumuri mai interesante, atat cu moto din dotare, cat si cu ce mai inchiriez prin concedii. Fac asta in principiu pentru mine, dar poate se bucura si altii de acest gen de continut. De exemplu, anul acesta am fost in Croatia, unde mi-au fost recomandate niste drumuri superbe: Plus altele. Daca credeti ca e de interes, aruncati o privire Primul clip scrie ca e privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik_t Postat Octombrie 24, 2022 Share Postat Octombrie 24, 2022 Acum 17 ore, frigider a spus: Primul clip scrie ca e privat Da, de atunci l-am si sters. Am invatat putina editare si am facut upload la o varianta mai buna: plus alte chestii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Noiembrie 11, 2022 Share Postat Noiembrie 11, 2022 Filmare completa https://youtu.be/lY1xo6jO7wI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Noiembrie 11, 2022 Share Postat Noiembrie 11, 2022 Atunci cand nu stii sa conduci o motocicleta si tot ce ai in cap e "strecuratul", pentru ca tu de aia ti-ai luat motocicleta, ca sa nu stai in trafic. Prostovan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Noiembrie 11, 2022 Share Postat Noiembrie 11, 2022 1 oră în urmă, Asimplu a spus: Tu esti DrBillyWayneRuddock pe reddit? Nu, eu sunt banat pe romania si nu pot lasa comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Ma' frend, ai fi avut tu verde, dar în locul tău nu cred că mă băgam, vorba lui GoodKat. A fost pe fază omul și nu ați schimbat vopseaua. Din proprie experiență, și cu dreptatea în mână tot ieși vinovat, așa că mai degrabă evită. Sau, mă rog, ai ce filma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 Prefer să plec capul în loc să am nevoie de ghips. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13, 2022 Share Postat Noiembrie 13, 2022 N-am spus că tot timpul. Totuși prefer să-mi văd de treabă în loc să-mi fac probleme. Multă lume are alergie la Fiesta, de doi ani observ asta. Iar mobra rar o văd în oglinzi, semnalizările nu le folosesc patronii etc. Nu are rost să fac pe justițiarul, pierdere de timp. Iar dacă ți-aș putea trimite înregistrările de pe camera de bord, ai vedea că spun adevărul. Unul cu beamveu'stătea la maxim un metru de bara mea spate (dau pe avarii, ating un pic frâna să se aprindă stopurile, poate se distanțează). Mă depășește pe linie continuă, stă două secunde lângă mine și mă analizează, apoi demarează. No, poți să-i spui ceva gibonului? Dovezi n-am, că deocamdată cameră pe lunetă nu dețin (urmează). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate