LimpTA Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Se vinde bijuteria unui rege din motociclism. Poate sunt doritori. Asta-i bijutaria aia rupta-n furci pe lepsa? Intreb pt un prieten interesat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Tu esti "cool"? Dap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Bro nu stiu care e vremea aia, dar prin 2006-2010 viitorii motociclisti/motocicliste, pasageri si pasagere, petreceau cot la cot cu noi la Ursu (pentru nostalgici), Vama si pe la mai toate intrunirile moto. Ba s-au si casatorit cativa. Pai ia sa punem noi de-o bere sa le aratam la astia micii cum se face! Aud ca sunt cateva burti ce se cer mentinute pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Tu esti "cool"? Dap:)) Bro nu stiu care e vremea aia, dar prin 2006-2010 viitorii motociclisti/motocicliste, pasageri si pasagere, petreceau cot la cot cu noi la Ursu (pentru nostalgici), Vama si pe la mai toate intrunirile moto. Ba s-au si casatorit cativa. Petrica, aveam pretentii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Bro nu stiu care e vremea aia, dar prin 2006-2010 viitorii motociclisti/motocicliste, pasageri si pasagere, petreceau cot la cot cu noi la Ursu (pentru nostalgici), Vama si pe la mai toate intrunirile moto. Ba s-au si casatorit cativa. O tempora o mores! Cum ar fi zis Cicero.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepene Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Asta-i bijutaria aia rupta-n furci pe lepsa? Intreb pt un prieten interesat ) A cazut decat putin pe o pata de motorina din ce scrie in anunt:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 (editat) O tempora o mores! Cum ar fi zis Cicero.... Ai o bere de la mine! Editat Iulie 24, 2018 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Mais ou sont les neiges d'antan...V-ati mosit bai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Mais ou sont les neiges d'antan...V-ati mosit bai Nu e bre asa, lumea s-a schimbat: https://www.youtube.com/watch?v=kmDbQxz2Pzo Citeste versurile. Editat Iulie 24, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotanuincaltatAZX Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Topicul a ajuns neinteresant pentru mine, pe moment. Dau unsubscribe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Între timp au mai si divortat unii dintre ei/ele. On topic Unii se multumesc în continuare sa sperie femeile pe strada https://youtu.be/gmcgXgFZSbs Macar aflăm că e frumușel cu casca pusa, avem deja două confirmări. Bro nu stiu care e vremea aia, dar prin 2006-2010 viitorii motociclisti/motocicliste, pasageri si pasagere, petreceau cot la cot cu noi la Ursu (pentru nostalgici), Vama si pe la mai toate intrunirile moto. Ba s-au si casatorit cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Bro nu stiu care e vremea aia, dar prin 2006-2010 viitorii motociclisti/motocicliste, pasageri si pasagere, petreceau cot la cot cu noi la Ursu (pentru nostalgici), Vama si pe la mai toate intrunirile moto. Ba s-au si casatorit cativa. Bro, si eu am facut asta in 2006. Da' aveam bun simt si nu ma bagam deampulea unde nu-mi fierbea oala. Si asa faceau majoritatea celor pe care-i pomenesti. Editat Iulie 24, 2018 de Wolfman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Wolfman, de buna credinta iti adresez această intrebare, care este oala ta în care m-am băgat cu picioarele? Multumesc. Cele bune! Editat Iulie 24, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Nu e bre asa, lumea s-a schimbat: Citeste versurile. Buna piesa, nu stiam de ea. Da, s-a mai schimbat cate ceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 bai emoizilor, de ce il suparati ma pe baiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Usor simplut baiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Asta nu-i ala care lua virajele pe nus ce ciopar cu piciorul in in exterior, ca la supermoto? Mai nou vad ca face recenzii la diferite motociclete. Bun baiat, rau pamantul ca-l tine Radeati de Tazmi ca se fardeaza avand casca pusa. Asta isi spala lantul cu casca pe capatana. Gizaz! Sa vezi acolo explicatii savante despre o-ringuri:))) Am auzit un zvon. Legenda spune ca exista si lanturi care au x-ring. Alea se spala tot purtand casca pe cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Ce tare e începutul:)) "mama o sa ma omoare pentru asta. " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 bai emoizilor, de ce il suparati ma pe baiat? Iti dai seama ca sufera, o fi intrat aici si cand a vazut ce se discuta a inceput sa se taie pe koaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Wolfman, de buna credinta iti adresez această intrebare, care este oala ta în care m-am băgat cu picioarele? Multumesc. Cele bune! Te simti vizata? O musculita pe caciula, ceva? Stai chill, era o afirmatie generala. Daca era despre tine spuneam "nu ma bag deampulea unde nu-mi fierbe oala, asa cum face pasagera/puterea floricelelor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 La un moment dat fiecare se baga in oala cuiva pe un forum și poate fi si fara sa iti dai seama. Nu e cazul tau, altfel ti-as fi zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 bai emoizilor, de ce il suparati ma pe baiat? Asta realizeaza ca atarna la cantar cam 30 kile cu echipament full si casca? Mare razboinic, Rambo 33.3, nu altceva. Pana i-o indesa unu rahatu' cu un bocanc bine plasat de nu mai sta pe cwur 2 ani. Geez, ce terminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Bro nu stiu care e vremea aia, dar prin 2006-2010 viitorii motociclisti/motocicliste, pasageri si pasagere, petreceau cot la cot cu noi la Ursu (pentru nostalgici), Vama si pe la mai toate intrunirile moto. Ba s-au si casatorit cativa. Daca tin eu bine mine, acolo a ramas totusi o terasa. Si mancarea nu era rea deloc. Cum ar fi sa mergem vreo 20 de motoare, asa, pe nepusa masa, sa tragem un chiolhan de dragul vremurilor apuse?!?! ADIDAS, dai o limonada si 2 mici? Ne facem selfie-uri si-i trolam pe GIxxu si Ravenitza, pe unde or fi ei acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Cand eram mic auzeam ca motociclistii au atractie la femei, acum cand am imbatranit realizez de fapt ca femeile au atractie la motovlogheri https://www.youtube.com/watch?v=r6I1jiqyjp0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Toti frustratii si-au luat motociclete, cica daca ala mi-a facut loc...fa-mi si tu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate