adidas Postat August 12, 2018 Share Postat August 12, 2018 De vloggeri mai vorbim si noi? Au mai aparut aspiranti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 M-as fi bagat eu daca nu as fi ramas fara GoPro la nici o saptamana dupa ce l-am luat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 fa bine si ia alta camera , criminalut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 La cum a pierit GoPro-ul pe care l-am avut, ar fi un material mult prea serios pentru ce se discuta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Ce facusi, ai dat cu fizicu' de planeta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Nu eu, ca nu-mi sta in fire )) . Tovarasu' meu englez, a facut un triplu surub cu backflip, cu tot cu motocicleta. Pusesem GoPro-ul pe motoreta lui, ca eu mergeam inainte si am zis sa fim amandoi in poveste, dar povestea s-a terminat brusc iar GoPro-ul probabil mananca mure, ca cred ca a aterizat intr-un tufis infinit de mure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 ....mure...PSD? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Exact asta am scris ieri pe Whatsapp unui prieten care are plantatie de mure )) . Astea erau mure frantuzesti, deci e muré PSD! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 M-as fi bagat eu daca nu as fi ramas fara GoPro la nici o saptamana dupa ce l-am luat )) Semne GoPro-ul probabil mananca mure, ca cred ca a aterizat intr-un tufis infinit de mure. Nu are optiunea sa piuie cand il cauti cu aplicatia de pe telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Ptiu, nici nu stiam ca exista o asemenea optiune, oricum acum poate sa piuie, ca eu sunt in UK, el e undeva pe langa Bordeaux )). Sa stii ca s-ar putea sa fi fost un semn... Daca isi primeste prietenul asta al meu banii de la asigurare (ceea ce ar trebui sa se intample repede), iau altul si mai bag o fisa. Numai ca o sa ma huleasca 90% de pe forumu' asta ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 13, 2018 Share Postat August 13, 2018 Aha, acum inteleg de ce te tii tare de vlog, Sharpul ala intareste muchii gatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zasmoker Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Si daca ai probleme cu capu' , poti sa-i pui si trepied zici si tu ca esti cool, te urmareste drona, filmezi de la inaltime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 14, 2018 Share Postat August 14, 2018 Baaaa, te caki pe tine de ras! In sensul bun, de data asta. Si-a facu Sinneru vlog de curse! M-am uitat doar la primele minute din primul episod si ba paste o febra musculara abdominala! Cautati si uitati-va. Mai vorbim dupa ce o sa apuc sa vad tot. Oricum, pentru inceput bineee Sinnereeee!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 Vlogul paralel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 Goleste cache-ul de la browser... Daca te-ai dezabonat este posibil sa-ti mai apara video-uri in lista de recomandari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 Plimba mouse-ul pe video, pe acolo pe unde e titlul si in dreapta lui iti vor aparea 3 puncte verticale, dai click si NOT INTRESTED E din cauza ca te-ai uitat la vreo doua mizerii d'alea lui si acum iti apar altele noi ca sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 Baaaa, te caki pe tine de ras! In sensul bun, de data asta. Si-a facu Sinneru vlog de curse! M-am uitat doar la primele minute din primul episod si ba paste o febra musculara abdominala! Cautati si uitati-va. Mai vorbim dupa ce o sa apuc sa vad tot. Oricum, pentru inceput bineee Sinnereeee!!! - ma bucureanu ca ti-o placut dracia. Unel o sa le fac la caterinca, unele mai serioase, altele cu.. de toate. Repet, daca aveti vreo doleanta sau subiect de dezbatut, dati-mi mesaj pe fbk si facem sa fie bine. Spor si pace planetuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 15, 2018 Share Postat August 15, 2018 Fii sigur ca o sa ai fidbec de la mine! Doar sa apuc sa vad tot si-mi dau dumu la gura! Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 La shopping https://youtu.be/HvS3V2Rec2M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 Ni săracu', își ia budigăi din piață. vai-steaua lui. La shopping https://youtu.be/HvS3V2Rec2M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 Asta s-a filmat cand si-a luat sosete si chiloti? Wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 Încercarea de a dezbate ceva religie a fost umbrită de shopping. Ca sa ti-o dau la fileu, ce chiloți misto ai sa ii porți sănătos! Ni săracu', își ia budigăi din piață. vai-steaua lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 2 din cele 4 perechi deja le-am pierdut dar mersi! Încercarea de a dezbate ceva religie a fost umbrită de shopping.Ca sa ti-o dau la fileu, ce chiloți misto ai sa ii porți sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 18, 2018 Share Postat August 18, 2018 2 din cele 4 perechi deja le-am pierdut In lupta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate