Mjollnir Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Din Brescia pana in Miercurea Ciuc mi a adus o cu 150 EUR. Are camion saptamanal, dar nu cred ca ar duce pana in Iasi. Ma intereseaza si pe mine. PM me 2 pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csati Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 V am trimis PM la amandoi. Sper ca l ati primit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 ms mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boassa Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 am deschis si io o noua tema, dar mai intreb si p'aci...nu prea ma pricep la chestii de gen.vreau sa ma duc in italia sau germania dupa niste scutere.vreo 5.ce, cum si in ce fel pot face?cineva kre a facut chestii de gen imi poate da un sfat?in ce tara sa ma duc, ce sa iau, ce acte imi treb, transportul...io am gasit pe cineva kre imi ia vreo 500 euro+benzina...plssss help multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Eu deja mi-am luat motorul de la cineva care l-a adus in tara si care avea un contract in alb cu datele si semnatura macaronarului pe el.Am rezolvat cu rar si tot tacamul dar imi trebuie o declaratie referitoare la mijlocul de transport cu care a fost introdusa in tara si vama pe unde a intrat+copie talon de la vehicolul respectiv.Daca face cineva pe aici transporturi in IT ma poate ajuta si pe mine cu chestiile astea contra cost? Am inteles ca nu verifica nimeni declaratiile alea dar prefer sa trec un vehicul care a intrat pe bune din IT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 (editat) Ridic si eu o problema - destul de serioasa pentru mine. Am motor adus din Italia de o luna. Motorul a venit primul si la o saptamana tipul care mi l-a adus a primit si actele din Italia prin posta(prin acte se intelege doar TARGA-adica Cartea de Identitate). Am fost la Udriste si cu copie dupa declaratie de vanzare cumparare si declaratia la notar ca motorul a intrat in tara pe la vama X transportat cu duba Y. AM luat numere rosii (evident ca am platit inainte si cele 2 taxe la cec) dar politzaiu de la ghiseu m-a amenintat ca fara Certificato di Proprieta (Talonul motorului) o sa-mi fie tare greu sa-l inmatriculez definitiv. Azi am fost si la RAR si ne ala de acolo desi eu i-am explicat ca motoru a fost radiat sa ca s-au predat numerele inainte de aducerea motorului, inclusiv Certificato di Proprieta ala o tot tine pe a lui ca toata lumea are si ca cine n-a avut a facut un efort si tot a venit cu el. Motiv pentru care n-am luat RAR-ul si tre sa mai fac un drum cu hartoaga. E CINEVA CARE A INMATRICULAT MOTOR IN ROMANIA DOAR CU TARGA (CARTEA DE IDENTITATE A MOTORULUI) ??? Evident ca intre timp il tot sun pe omu de mi-a adus motoru (de vre-o 2 sapt) si sper ca el il suna pe ala din italia sa-mi trimita hartoaga. Multumesc. --- Mesaj completat în 26 Sep 2007 23:43 -------------Mai intreb odata, poate nu am afost destul de clar. CUNOASTETI PE CINEVA CARE A INMATRICULAT MOTOR ADUS DIN ITALIA SI NU A AVUT DECAT CARTEA DE IDENTITATE (fara ) --- Mesaj completat în 26 Sep 2007 23:45 -------------(fara certificat de proprietate) Editat Septembrie 24, 2007 de Dracushor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiuro Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Mai e cineva pe vremea asta care sa mearga in Italia dupa motoare sau ii cineva care se ocupa cu adusul din Italia a unui motor? Daca ii careva dati-mi va rog un semn aici sau un PM. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titz Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 (editat) {{CUNOASTETI PE CINEVA CARE A INMATRICULAT MOTOR ADUS DIN ITALIA SI NU A AVUT DECAT CARTEA DE IDENTITATE ??}} Nu.... Si nu cred ca se poate, atata timp cat a fost radiat acolo... Editat Octombrie 25, 2007 de titz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryan2 Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Salutare...am si eu o intrebare> daca am un scuter inmatriculat in italia pe numele meu si vreau sa il aduc in Romania sa il inmatriculez mai trebuie sa il radiez pt export? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani Motorishtu Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 vad ca intreaba lumea tot mai des despre adusul moto din Italia. EU pot ajuta cu transportul si chiar cu cautat, gasit, cumparat si radiat moto, saptamanal. pe messenger seara dupa ora 18:30 sunt zilnic danutz_ii@yahoo.com Strada buna tuturor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 eu am cartea motorului (in italiana ) targa si acu astept declaratia cu masina de transport -va anunt peste cateva zile daca mai tr ceva ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 ma intereseaza sa imi aduc si eu o motocicleta din italia ...care ar fi pretul trasportului si imatricularii ei aici? ce suma adun la pretul din italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 ma intereseaza sa imi aduc si eu o motocicleta din italia ...care ar fi pretul trasportului si imatricularii ei aici? ce suma adun la pretul din italia? Saptamana trecuta mi-am inmatr trotineta (Hornet) tot din Italia: - RAR - 220 lei - declaratie notar ca l-am adus pe remorca - 30 lei - impozit la primarie - 15 lei - taxe politie + numar aprox 100 lei ATENTIE!!! Nu mai trebuie traduceri pt targa, certif de proprietate si contractul vinzare-cumparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratu Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 E acelasi lucru si daca am adus-o din Germania? RAR=220ron adica identificare + carte identitate vehicul ? Cand te-ai dus la RAR te-ai dus pe roti cu ea ? Aveai nr de italia sau nr rosii de RO ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 E acelasi lucru si daca am adus-o din Germania? RAR=220ron adica identificare + carte identitate vehicul ? Cand te-ai dus la RAR te-ai dus pe roti cu ea ? Aveai nr de italia sau nr rosii de RO ? Am dus-o pe trailer. Nr de I au ramas in I. Nu am scos nr. rosii. RAR inseamna identificare , eliberare carte id, etc...toata povestea. Cred ca este identic si pt Germania caci nu originea conteaza ci procedurile care le fac cei de la rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgio Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 procedura este aceiasi ptr inm motorete indiferent din ce tara provine mie mi-a adus-o pe platforma 300euro +220ron rar +80ron asigurare(in functie de capacitate) +20-30ron financiar atat cred daca am uitat ceva scuze dar este ceva minor oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Saptamana trecuta mi-am inmatr trotineta (Hornet) tot din Italia: - RAR - 220 lei - declaratie notar ca l-am adus pe remorca - 30 lei - impozit la primarie - 15 lei - taxe politie + numar aprox 100 lei ATENTIE!!! Nu mai trebuie traduceri pt targa, certif de proprietate si contractul vinzare-cumparare. de cand nu mai trebuiesc traduceri? mie mi-au cerut la politie luna trecuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kninja Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 de cand nu mai trebuiesc traduceri? mie mi-au cerut la politie luna trecuta.... In Bucuresti nu se mai cer traduceri la inmatriculari ... se cere insa traducere dupa contr. vanzare-cumparare cand o inregistrezi la impozit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 In Bucuresti nu se mai cer traduceri la inmatriculari ... se cere insa traducere dupa contr. vanzare-cumparare cand o inregistrezi la impozit. Eu am inmatriculat motorul saptamana trecuta si nu mi-au cerut traduceri nici la primarie la impozite nici la politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 plm. tipic romaneste. intr-un oras iti cere ceva, in alt oras, altceva...sau dupa cum dorm noaptea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 procedura este aceiasi ptr inm motorete indiferent din ce tara provine mie mi-a adus-o pe platforma 300euro +220ron rar +80ron asigurare(in functie de capacitate) +20-30ron financiar atat cred daca am uitat ceva scuze dar este ceva minor oricum Nu e chiar indiferent din ce tara provine: procedura descrisa mai sus e aceeasi pentru orice tara membra UE, dar pentru restul iti mai trebuiesc si actele care sa dovedeasca plata vamii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratu Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Care vama? Produs intracomunitar! (Aprilia) Suntem in UE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devil Sagaris Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Hello to get any bike or masina from italy is not difficult the only problem is about the plates if you buy any motors in italy you need to get the certificate of export that means that you need to give back to the authorities the 2 plates, libretto di circolazione si certificato di proprieta'. you cannot drive a car with italian plates because the responsbility is of the owner of the plates. So who let you drive something at his risk? the only think is get a VAN or Camion and delivery it!! ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 deci. eu mi-am luat motoreta din italia in noiembrie. sapt trecuta am reusit sa o inmatriculez. deci te duci in italia, iti alegi mobra. iti place, o iei. mergi cu proprietarul la un sediu central ACI si pe baza unui certificat de proprietate i se elibereaza altul, cu mentiunea: RADIATA PTR EXPORT. la mine a durat 10 minute. eram singurii acolo. este foarte important sa nu va duceti la centre mai mici sau intermediari, caci va dura poate zile...tot acolo puteti sa faceti si un act de vanz-cump. aveti un exemplu pus de @CREEP. este f bun, caci asa este si al meu. apoi iei firul pe remorca, actele(cert de propr si act V/C) si veniti acasa. dati actele la tradus, sa zic ca o sa coste maxim 100 lei tradusul cu legalizatul, platite taxele(talon, inmatriculare), mers facut RAR-ul(220 lei)..samd. o sa re vin exact cu sumele si unde au fost achitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 deci. eu mi-am luat motoreta din italia in noiembrie. sapt trecuta am reusit sa o inmatriculez. deci te duci in italia, iti alegi mobra. iti place, o iei. mergi cu proprietarul la un sediu central ACI si pe baza unui certificat de proprietate i se elibereaza altul, cu mentiunea: RADIATA PTR EXPORT. la mine a durat 10 minute. eram singurii acolo. este foarte important sa nu va duceti la centre mai mici sau intermediari, caci va dura poate zile...tot acolo puteti sa faceti si un act de vanz-cump. aveti un exemplu pus de @CREEP. este f bun, caci asa este si al meu. apoi iei firul pe remorca, actele(cert de propr si act V/C) si veniti acasa. dati actele la tradus, sa zic ca o sa coste maxim 100 lei tradusul cu legalizatul, platite taxele(talon, inmatriculare), mers facut RAR-ul(220 lei)..samd. o sa re vin exact cu sumele si unde au fost achitate. explicatia este foarte completa. evitati agentiile mici, costa 80-90€ si dureaza 1-2 zile. Mergeti la ACI sau PRA unde in 10 min rezolvati totul cu 40€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate