frigider Postat Septembrie 5, 2024 Share Postat Septembrie 5, 2024 La 18.07.2024 la 12:20, The Flying Dutchman a spus: 212 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Septembrie 5, 2024 Share Postat Septembrie 5, 2024 2 hours ago, frigider said: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 6, 2024 Share Postat Septembrie 6, 2024 Să le iau Revolutu-n kardan .Retardatii pxdii cu utilajele lor de doi bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 6, 2024 Share Postat Septembrie 6, 2024 Care ar fi avantajele velorutului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 6, 2024 Share Postat Septembrie 6, 2024 Cu mine o fo dezavantaj.Am luat -o-n freză.Oricum..l-i s-a rupt agregatu din nou.Mai mere pwlea să la repare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 6, 2024 Share Postat Septembrie 6, 2024 Detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 7, 2024 Share Postat Septembrie 7, 2024 Revolutul a fost de cacao, este si va fi in continuare de cacao....sau poate ca nu mi se adreaza tipului meu de client (iau in calcul orice posibilitate, desi ma indoiesc ca eu sunt de vina). Am avut cont la rev acum cativa ani, folosit la transferuri si incasari din/spre alte conturi rev...si din cand in cand plati curente/cumparaturi, etc. Dupa o vreme (cateva luni) am atins un prag si a trebuit sa fac upgrade de la cont free la cont platit..no problem, am facutt...dupa cam 1-2 luni de la upgrade zbang blocat contul, cu suma considerabila in el (lejer peste 10k lei in el)...luat legatura cu suportul, cica sa le trimit acte pt bani. Le trimit hartoagele in aceeasi zi, deblocarea stagna...a doua zi iar la suport ca de ce dureaza atat, raspunsul a fost de genul "aaaaa, pai dureaza cam 2 saptamani sa va vina randul la echipa specializata ca sa se uite peste acte si sa deblocheze contul"...am crezut ca mor, dar cum nu aveam ce sa fac am zis asta e. Dupa 2 saptamani imi vine randul totul ok, imi deblocheaza contul. La nici 2 luni de la deblocare zbang, alta blocare, ca cica sa le trimit iar acte pt bani...le-am zis ca le-am trimis cu putin timp in urma, ei ca nu, ca trebuie acte acte pt banii din perioada de acum 2 luni pana "azi"...am crezut ca mor. Le-am explicat ca sunt aceiasi bani rotiti, le-am aratat extrase, tranzactii, etc..mura in gura. EI nu si nu, ca vor alte acte. Le-am aratat clar "uite transfer de 1000 lei de la mine catre x, uite tranzactia ce am cumparat cu cei 1000 roni, uite ca ce am cumparat am vandut la y cu 1100 roni care sunt incasati in contul meu rev, sunt aceeasi bani pt care am trimis justificare si a fost acceptata"...etc etc...ei nu si nu, ca vor alte acte. Asa ca mi-am bagat piciorul si le-am zis ca nu am ce alte acte sa le mai dau in afara de ce le-am dat, daca nu imi deblocheaza contul e de rau. Asa ca mi-au deblocat contul sa retrag banii si mi-au inchis contul..paguba in ciuperci. Partea interesanta este ca, din cate am observat eu, contul nu este practic inchis ci blocat pe nu stiu cate zeci de ani :)) . Cand o sa am timp si chef de distractie o sa verific exact daca si acum mai am contul blocat sau e disparut. Si stiu un prieten cu rev care a primit bani cu titlu de cadou (sub 1000 lei), si i-au cerut justificare pt banii primiti cadou :)) . In schimb Wise mie mi se pare de 100 de ori peste rev..cel putin in cazul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 7, 2024 Share Postat Septembrie 7, 2024 Am făcut plăți și de peste 10k euro prin Revolut și nu m-a întrebat nimeni nimic sau sa blocheze contul. Ciudat, ai zice că fac aleatoriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 10, 2024 Share Postat Septembrie 10, 2024 dracu stie ce fac... clar, acolo la litere mici scrie ca pot sa-ti ceara documente justificative si sa-ti blocheze contul eu Revolut folosesc in general la calatorii in strainatate si cumparaturi, nu acolo tin cascavalul, dar inca nu m-a intrebat nimeni de nimic, nu ca as avea ceva de ascuns dar clar, la prima blocare, auf wiedersehen, te pup papa ca imi cer documente, e OK, fair, as zice, dar sa blocheze contul doar daca documentele justificative nu ar fi in regula, my2c deci unde mama dracului e prezumtia de nevinovatie???? blochezi dupa ce ai analizat si nu e in regula ceva, nu asa din start!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Septembrie 10, 2024 Share Postat Septembrie 10, 2024 Am patit-o si eu cu revolut, acu vreo 5-6 ani. Schimbam banii prin ei si mi-au blocat contul. DAR mi-au blocat doar alimentarea lui, nu si retragerea lor. Fie ele plati sau retragere. Dupa teancu de acte trimise l-au deblocat. Cam in 2 zile. De atunci nu mi l-au mai blocat. Dar, mi-au facut-o si bancile romanesti. Intesa, avem un retur din germania, ceva piese de bicla returnate ca nu mai stiu ce. M-au sunat frumos si ne uitam pe extras. Un capat cerea chitane altul le cauta, injura, si le dadea. E adevarat ca nu le-au blocat dar m-au luat la banii marunti. Si suma era ceva in jur de 300 de eur. Sunt curios cand ti-au blocat contul au blocat inclusiv retragerea din el sau doar alimentarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 10, 2024 Share Postat Septembrie 10, 2024 Acum 20 minute, tzunoi a spus: .... cand ti-au blocat contul au blocat inclusiv retragerea din el sau doar alimentarea? buna intrebare, ar fi bine de stiut ca sa-ti blocheze banii ca ei au oarece dubii, xy zile nu ar fi corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 10, 2024 Share Postat Septembrie 10, 2024 La 07.09.2024 la 21:02, LionEl a spus: Ciudat, ai zice că fac aleatoriu Posibil, cu Revolut nu am avut probleme in schimb am avut cu Paypal si am renuntat la el. 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: deci unde mama dracului e prezumtia de nevinovatie???? Nu mai exista, dupa seria de atentate din 2015-2016 au inceput sa ceara socoteala pentru orice suma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 10, 2024 Share Postat Septembrie 10, 2024 Acum 8 minute, Nguyen a spus: Nu mai exista, dupa seria de atentate din 2015-2016 au inceput sa ceara socoteala pentru orice suma. not good not good nu e de bine as zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 10, 2024 Share Postat Septembrie 10, 2024 La 06.09.2024 la 16:02, Penetru a spus: Care ar fi avantajele velorutului? e misto cand vinzi ceva pe olx gen, vb cu omu de plata revolut, te vezi cu el, vezi produsul, e ok - platesti prin revolut. scanezi repede un cod de-al omului si gata. nu te duci la tine cu 2-3-4000 de lei cash. apoi din cont revolut trimiti banii in contul tau bancar cu 0 lei comision din cate tin eu minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 11, 2024 Share Postat Septembrie 11, 2024 Acum 22 ore, frigider a spus: apoi din cont revolut trimiti banii in contul tau bancar cu 0 lei comision din cate tin eu minte. dar daca ti-l trimiti pe card, iti ia comision! bine, avantajul e ca pe card iti si apare instant, iar daca faci transfer bancar, poate dura si 2-3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2024 Share Postat Septembrie 11, 2024 Acum 16 minute, apriliacluj a spus: dar daca ti-l trimiti pe card, iti ia comision! io am trimis suma rotunda si fix suma rotunda a intrat. plm. acum..1 an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 11, 2024 Share Postat Septembrie 11, 2024 Da. Pe card iti intra suma rotunda. Dar din contul exprditor, se mai trage o anumita suma comision. Adica trimiti 1000 ron, pe card primesti 1000 ron, dar tu de fapt ai platit 1010ron. Daca faci ordin de plata de pe cont IBAN in cont IBAN e fara comision Adica la mine asa a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 11, 2024 Share Postat Septembrie 11, 2024 De pe revoluție pe Ioan cere adresa destinatarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 11, 2024 Share Postat Septembrie 11, 2024 La 10.09.2024 la 15:15, tzunoi a spus: Am patit-o si eu cu revolut, acu vreo 5-6 ani. Schimbam banii prin ei si mi-au blocat contul. DAR mi-au blocat doar alimentarea lui, nu si retragerea lor. Fie ele plati sau retragere. Dupa teancu de acte trimise l-au deblocat. Cam in 2 zile. De atunci nu mi l-au mai blocat. Dar, mi-au facut-o si bancile romanesti. Intesa, avem un retur din germania, ceva piese de bicla returnate ca nu mai stiu ce. M-au sunat frumos si ne uitam pe extras. Un capat cerea chitane altul le cauta, injura, si le dadea. E adevarat ca nu le-au blocat dar m-au luat la banii marunti. Si suma era ceva in jur de 300 de eur. Sunt curios cand ti-au blocat contul au blocat inclusiv retragerea din el sau doar alimentarea? Din cate imi amintesc eu (a fost acum 4-5 ani) mi-a blocat tot, nu puteam nici retrage. Pe mine nu m-a deranjat ca au blocat si cerut acte pe bani, m-a deranjat ca a durat 2 sapt sa imi ajunga randul la verificare, timp in care bani blocati si alte chestii care stateau in stand by. Aveam acte pe bani, justificari, eram ok, nu aveam stress . Dar m-a deranjat blocarea a doua oara si obtuzitatea lor.....cum adica sa ceri alte acte pe aceeasi bani, daca banii au fost verificati prima data si a fost ok. Si mai ales cum adica sa iti ceara tie, destinatarul banilor acte pe banii trimisi de popescu...cere la popescu acte pe bani, eu sunt primitorul....poate ca lu' popescu ii place de ochii mei frumosi si ma sponsorizeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 12, 2024 Share Postat Septembrie 12, 2024 Acum 16 ore, marauder a spus: ....cum adica sa iti ceara tie, destinatarul banilor acte pe banii trimisi de popescu... asta cum plm???? chiar nu inteleg!!!! Acum 16 ore, marauder a spus: ....cere la popescu acte pe bani, .... normal! ce treaba sa ai tu, de unde are popescu banii... plm _______ PS. imi amintesc, ca parca ai si avut topic pe tema asta, amu's cativa ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 12, 2024 Share Postat Septembrie 12, 2024 Acum 14 minute, einstein1984 a spus: sunt legi pentru prevenirea spalarii banilor, nu e idea lor.... Previn pe dracu, cine se ocupa de spalare de bani stie legile, scandalul Panama e doar un exemplu care arata ca legile sunt pentru fraieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 4, 2024 Share Postat Noiembrie 4, 2024 Oare scuteristii astia de import, ce fac Bolt Food la greu, au ei vreunul carnete valabile? In ultima saptamana era sa iau cel putin 2 pe capota. Taie benzile fara sa se asigure, taie curbele la greu... Si cel putin astia 2 erau cu numere negre, nu cu jucarii de 50 sau electrice. Oare in ce consta examenul de carnet in India sau Pakistan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Marlboro Man Postat Noiembrie 4, 2024 Share Postat Noiembrie 4, 2024 18 minutes ago, mircea.cazachevici said: Oare scuteristii astia de import, ce fac Bolt Food la greu, au ei vreunul carnete valabile? In ultima saptamana era sa iau cel putin 2 pe capota. Taie benzile fara sa se asigure, taie curbele la greu... Si cel putin astia 2 erau cu numere negre, nu cu jucarii de 50 sau electrice. Oare in ce consta examenul de carnet in India sau Pakistan? Salut, Nu cred ca au vreun carnet sincer să-ți zic. Ca mai taie benzile e una, dar merg pe contrasens, pe trotuare, pe trecerile de pietoni. Iar colegii lor pe biciclete electrice sunt si mai răi, trec pe rosu in ritm de plimbare de parca sunt singuri pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 4, 2024 Share Postat Noiembrie 4, 2024 1 hour ago, mircea.cazachevici said: Oare scuteristii astia de import, ce fac Bolt Food la greu, au ei vreunul carnete valabile? In ultima saptamana era sa iau cel putin 2 pe capota. Taie benzile fara sa se asigure, taie curbele la greu... Si cel putin astia 2 erau cu numere negre, nu cu jucarii de 50 sau electrice. Oare in ce consta examenul de carnet in India sau Pakistan? In primul rand ei sunt obisnuiti cu circulatia pe mana cealalta, asta ca si sistem, apoi in India/Pakistan, daca nu claxonezi nu existi, singura regula=fara regula, si fiecare se duce unde are treaba lui...stiu fiindca am avut permis in India si am condus acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Noiembrie 4, 2024 Share Postat Noiembrie 4, 2024 Acum 16 minute, Lup69 a spus: apoi in India/Pakistan, daca nu claxonezi nu existi Aham, acum se explica. Ii claxonezi si ei se uita bovini la tine. Spiritul nostru latin ne face sa raspundem la claxoane, un "puta madre", un "vaffanculo", ceva. Dar ei nimic, fac niste ochi blanzi, se uita la tine mai-mai sa-ti zambeasca si trec mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate