Sari la conținut

Topic de refulare...despre orice

Flower-Power

Postări Recomandate

• Răspunsuri 748
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Dau de o proasta astazi in trafic, abia vedea peste volan si mai avea si parasolarul coborat desi dimineata a fost ceata. M-am gandit ca tuta se machiaza la opriri, am mai vazut cazuri... dar nu se machia, conducea cu parasolarul coborat desi era ceata destul de densa si nici pomeneala de soare. 

Mai e careva pe mobra in perioada asta? In afara de doi scuteristi nu am vazut pe nimeni, pare ca sunt singurul motociclist din Bucuresti. Sau macar sectorul 1... Pe @Flower-Power nici nu o mai intreb ca a bagat mobra la iernat pe la inceputul lui septembrie, nu o mai tin oasele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 21 minute, Nguyen a spus:

Dau de o proasta astazi in trafic, abia vedea peste volan si mai avea si parasolarul coborat desi dimineata a fost ceata. M-am gandit ca tuta se machiaza la opriri, am mai vazut cazuri... dar nu se machia, conducea cu parasolarul coborat desi era ceata destul de densa si nici pomeneala de soare. 

Mai e careva pe mobra in perioada asta? In afara de doi scuteristi nu am vazut pe nimeni, pare ca sunt singurul motociclist din Bucuresti. Sau macar sectorul 1... Pe @Flower-Power nici nu o mai intreb ca a bagat mobra la iernat pe la inceputul lui septembrie, nu o mai tin oasele.

Nu toti ne dorim sa mestecam in cutia de viteze printre masini…. Si da am mai vazut motociete prin oras la ora 8.30

Editat de ianachim
Link spre comentariu

Acum 34 minute, Nguyen a spus:

Eu am bagat-o in garaj pe a mea ca au venit accesoriile si ma apuc sa demontez la carene si sa montez jucariile. Insa in principiu merg cam tot timpul anului. Printre jucarele au venit si mansoanele incalzite, tocmai pentru vremea neprietenoasa cu mainile.

Link spre comentariu

Nu o mai bag la iernat ca se “acreste”benzina in rezervor,cand e uscat pe jos,macar pana la job tot o scot,25 km dus-intors.

Sau in weekend o duc pana la o shaorma,dar numa sa simta mirosul 😜

Acum 1 oră, Ruginel a spus:

au venit si mansoanele incalzite, tocmai pentru vremea neprietenoasa cu mainile.

Eu am pus Saito de pe Louis,foarte misto sunt.

Am avut Saito si pe Intruder ,multi ani si nu m-au dezamagit ca fiabilitate.

Editat de ALEX-Guzzista
Link spre comentariu

Acum 10 ore, ALEX-Guzzista a spus:

Eu am pus Saito de pe Louis,foarte misto sunt.

Am avut Saito si pe Intruder ,multi ani si nu m-au dezamagit ca fiabilitate.

Eu mi-am luat niste mansoane Daytona, au butonul incorporat, micut, nu mai stau cu alte butoane si fire atasate de ghidon.

Link spre comentariu

Acum 17 ore, ianachim a spus:

Nu toti ne dorim sa mestecam in cutia de viteze printre masini…. Si da am mai vazut motociete prin oras la ora 8.30

Nu e vorba de dorinta, chiar daca e frig acum pe distante scurte inca e bine pentru mers la munca si inapoi.

Link spre comentariu

Acum 24 minute, ENEOS a spus:

Țara asta e chiar blestemată și fără nici o speranță? Trenul ăla nou a funcționat o singură zi, astăzi deja s-a stricat.😖

Nu, nu este, dar dupa cum bine stim o tara este populata

Link spre comentariu

Acum 2 ore, ENEOS a spus:

Țara asta e chiar blestemată și fără nici o speranță? Trenul ăla nou a funcționat o singură zi, astăzi deja s-a stricat.😖

bine ca nu s a pierdut pe vreo sina:clap:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Sa notati in calendar, astazi o pixda care conducea o Tesla mi-a facut loc in trafic in timp ce se deplasa in coloana si bea si apa dintr-o sticla. Bah, mi-au dat lacrimile, exista speranta pentru o lume mai buna...

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Nguyen a spus:

Sa notati in calendar, astazi o pixda care conducea o Tesla mi-a facut loc in trafic in timp ce se deplasa in coloana si bea si apa dintr-o sticla. Bah, mi-au dat lacrimile, exista speranta pentru o lume mai buna...

Poate era motociclista sau pasagera cand nu era in Tesla.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, Nguyen a spus:

Asta e primul pas, in a admite ca o femeie poate conduce Romania.

Link spre comentariu

Acum 6 ore, Nguyen a spus:

Daca avea si numere de provincie, zic sa aprinzi o luminare la biserica. Tu stiu ca intalneai numai melteni de provincie si gentlemani de Bucuresti in trafic intr-o vreme... :)

Link spre comentariu

Acum 9 ore, smar2 a spus:

Daca avea si numere de provincie

Nu avea, erau de Bucuresti, deci nu stim daca era bucuresteanca sau vinitura.

Acum 12 ore, shashka a spus:

Asta e primul pas, in a admite ca o femeie poate conduce Romania.

Daca dovedeste reale calitati nu sunt impotriva, problema e ca in ultimii 20 de ani femeile au reusit sa dovedeasca doar ca nu sunt mai bune ca barbatii in functii de conducere. Esecul imens al Angelei Merkel si al Ursulei von der Leyen, al Victoriei Nuland, Hillary Clinton si Cackling Kamala arata acest lucru din plin.

Link spre comentariu