Nguyen Postat Noiembrie 18, 2024 Share Postat Noiembrie 18, 2024 (editat) La 16.11.2024 la 15:55, smar2 a spus: Moaștele sunt baza... Sau barbatul care poate sa nasca... asa ca fiecare are moastele lui. Editat Noiembrie 18, 2024 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 18, 2024 Share Postat Noiembrie 18, 2024 Îți dai seama ce coada de babe pupacioase se va face la moaștele primului bărbat născător Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Votați PSD.!!! I-au mărit pensia soacrã-mi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Cu câte zeci de lei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 1 oră în urmă, cinezicealae a spus: Votați PSD.!!! I-au mărit pensia soacrã-mi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Eu ultima oară când am votat PSD, m-au scăpat de soacră. Doamne ajuta-i pe rumâni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Dezvoltă, mai suntem pe aici care avem soacre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Dau de o proasta astazi in trafic, abia vedea peste volan si mai avea si parasolarul coborat desi dimineata a fost ceata. M-am gandit ca tuta se machiaza la opriri, am mai vazut cazuri... dar nu se machia, conducea cu parasolarul coborat desi era ceata destul de densa si nici pomeneala de soare. Mai e careva pe mobra in perioada asta? In afara de doi scuteristi nu am vazut pe nimeni, pare ca sunt singurul motociclist din Bucuresti. Sau macar sectorul 1... Pe @Flower-Power nici nu o mai intreb ca a bagat mobra la iernat pe la inceputul lui septembrie, nu o mai tin oasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 (editat) Acum 21 minute, Nguyen a spus: Dau de o proasta astazi in trafic, abia vedea peste volan si mai avea si parasolarul coborat desi dimineata a fost ceata. M-am gandit ca tuta se machiaza la opriri, am mai vazut cazuri... dar nu se machia, conducea cu parasolarul coborat desi era ceata destul de densa si nici pomeneala de soare. Mai e careva pe mobra in perioada asta? In afara de doi scuteristi nu am vazut pe nimeni, pare ca sunt singurul motociclist din Bucuresti. Sau macar sectorul 1... Pe @Flower-Power nici nu o mai intreb ca a bagat mobra la iernat pe la inceputul lui septembrie, nu o mai tin oasele. Nu toti ne dorim sa mestecam in cutia de viteze printre masini…. Si da am mai vazut motociete prin oras la ora 8.30 Editat Noiembrie 19, 2024 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 Acum 34 minute, Nguyen a spus: Dau de o proasta astazi in trafic, abia vedea peste volan si mai avea si parasolarul coborat desi dimineata a fost ceata. M-am gandit ca tuta se machiaza la opriri, am mai vazut cazuri... dar nu se machia, conducea cu parasolarul coborat desi era ceata destul de densa si nici pomeneala de soare. Mai e careva pe mobra in perioada asta? In afara de doi scuteristi nu am vazut pe nimeni, pare ca sunt singurul motociclist din Bucuresti. Sau macar sectorul 1... Pe @Flower-Power nici nu o mai intreb ca a bagat mobra la iernat pe la inceputul lui septembrie, nu o mai tin oasele. Eu am bagat-o in garaj pe a mea ca au venit accesoriile si ma apuc sa demontez la carene si sa montez jucariile. Insa in principiu merg cam tot timpul anului. Printre jucarele au venit si mansoanele incalzite, tocmai pentru vremea neprietenoasa cu mainile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 19, 2024 Share Postat Noiembrie 19, 2024 (editat) Nu o mai bag la iernat ca se “acreste”benzina in rezervor,cand e uscat pe jos,macar pana la job tot o scot,25 km dus-intors. Sau in weekend o duc pana la o shaorma,dar numa sa simta mirosul Acum 1 oră, Ruginel a spus: au venit si mansoanele incalzite, tocmai pentru vremea neprietenoasa cu mainile. Eu am pus Saito de pe Louis,foarte misto sunt. Am avut Saito si pe Intruder ,multi ani si nu m-au dezamagit ca fiabilitate. Editat Noiembrie 19, 2024 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 20, 2024 Share Postat Noiembrie 20, 2024 Acum 10 ore, ALEX-Guzzista a spus: Eu am pus Saito de pe Louis,foarte misto sunt. Am avut Saito si pe Intruder ,multi ani si nu m-au dezamagit ca fiabilitate. Eu mi-am luat niste mansoane Daytona, au butonul incorporat, micut, nu mai stau cu alte butoane si fire atasate de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 20, 2024 Share Postat Noiembrie 20, 2024 Acum 17 ore, ianachim a spus: Nu toti ne dorim sa mestecam in cutia de viteze printre masini…. Si da am mai vazut motociete prin oras la ora 8.30 Nu e vorba de dorinta, chiar daca e frig acum pe distante scurte inca e bine pentru mers la munca si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 21, 2024 Share Postat Noiembrie 21, 2024 Țara asta e chiar blestemată și fără nici o speranță? Trenul ăla nou a funcționat o singură zi, astăzi deja s-a stricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 21, 2024 Share Postat Noiembrie 21, 2024 Acum 24 minute, ENEOS a spus: Țara asta e chiar blestemată și fără nici o speranță? Trenul ăla nou a funcționat o singură zi, astăzi deja s-a stricat. Nu, nu este, dar dupa cum bine stim o tara este populata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 21, 2024 Share Postat Noiembrie 21, 2024 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Țara asta e chiar blestemată și fără nici o speranță? Trenul ăla nou a funcționat o singură zi, astăzi deja s-a stricat. bine ca nu s a pierdut pe vreo sina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 21, 2024 Share Postat Noiembrie 21, 2024 Bă-șină! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 1, 2024 Share Postat Decembrie 1, 2024 pml, mai bine scriam o carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 2, 2024 Share Postat Decembrie 2, 2024 La 01.12.2024 la 11:05, nike a spus: pml, mai bine scriam o carte Daca nu esti in puscarie , nu ai de ce sa scrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Decembrie 3, 2024 Share Postat Decembrie 3, 2024 Sa notati in calendar, astazi o pixda care conducea o Tesla mi-a facut loc in trafic in timp ce se deplasa in coloana si bea si apa dintr-o sticla. Bah, mi-au dat lacrimile, exista speranta pentru o lume mai buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 3, 2024 Share Postat Decembrie 3, 2024 vezi, si ele e uoameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Decembrie 3, 2024 Share Postat Decembrie 3, 2024 Acum 2 ore, Nguyen a spus: Sa notati in calendar, astazi o pixda care conducea o Tesla mi-a facut loc in trafic in timp ce se deplasa in coloana si bea si apa dintr-o sticla. Bah, mi-au dat lacrimile, exista speranta pentru o lume mai buna... Poate era motociclista sau pasagera cand nu era in Tesla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 3, 2024 Share Postat Decembrie 3, 2024 Acum 4 ore, Nguyen a spus: Sa notati in calendar, astazi o pixda care conducea o Tesla mi-a facut loc in trafic in timp ce se deplasa in coloana si bea si apa dintr-o sticla. Bah, mi-au dat lacrimile, exista speranta pentru o lume mai buna... Asta e primul pas, in a admite ca o femeie poate conduce Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Decembrie 3, 2024 Share Postat Decembrie 3, 2024 Acum 6 ore, Nguyen a spus: Sa notati in calendar, astazi o pixda care conducea o Tesla mi-a facut loc in trafic in timp ce se deplasa in coloana si bea si apa dintr-o sticla. Bah, mi-au dat lacrimile, exista speranta pentru o lume mai buna... Daca avea si numere de provincie, zic sa aprinzi o luminare la biserica. Tu stiu ca intalneai numai melteni de provincie si gentlemani de Bucuresti in trafic intr-o vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Decembrie 4, 2024 Share Postat Decembrie 4, 2024 Acum 9 ore, smar2 a spus: Daca avea si numere de provincie Nu avea, erau de Bucuresti, deci nu stim daca era bucuresteanca sau vinitura. Acum 12 ore, shashka a spus: Asta e primul pas, in a admite ca o femeie poate conduce Romania. Daca dovedeste reale calitati nu sunt impotriva, problema e ca in ultimii 20 de ani femeile au reusit sa dovedeasca doar ca nu sunt mai bune ca barbatii in functii de conducere. Esecul imens al Angelei Merkel si al Ursulei von der Leyen, al Victoriei Nuland, Hillary Clinton si Cackling Kamala arata acest lucru din plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate