ianachim Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 La 25.06.2019 la 23:04, Contabil a spus: Cind n-am fost eu linga tine si celalalt incepator? .... am avut o mica rabufnire, dar stiam ca-i Cristi in spatele vostru .... pe Cristi il stiu de mult! Om de treaba si bun. sefu ... tu esti cam statut (moto) bag de seama.... o bulgarie ceva??? sapt viitoare sau duminica asta duminica pana acum arata ok pe transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Saptamina viitoare ...... am bagat duminica si joi, nu ma mai pot scoate pina atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanIonita Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Salutare, cineva dornic de o plimbare scurta Sambata pe la pranz ( ca tot nu e foarte cald afara), sau Duminica? Undeva spre munte ... pare ok vremea. Desigur ... in ritm de incepator ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 28, 2019 Autor Share Postat Iunie 28, 2019 Pfff..eu m-aș fi băgat dar deja mi-am făcut planuri de mare pe 4 roți..dacă tot s-au dat idei de costum de plajă. Next time! Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Trădare! Cum să mergi cu conserva?? L-ai luat pe ăla din 3 piese? Mâine cre' că bag o Sinaia, să văd cotețele de la concursul de eleganță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 28, 2019 Autor Share Postat Iunie 28, 2019 Nu trădez decât pe @the mentalist mie îmi plac glumele mele, oare lui? Oricum, i-am dat ascultare..cred că merg în 2 piese.Gasesc eu o umbrelă ,un șezlong, ceva de băut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Umbrela și șezlongul vrei să le bei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 28, 2019 Autor Share Postat Iunie 28, 2019 Haide..Mr. ce glumă neglumeață, se poate bea și cola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 23 minute, Flower-Power a spus: Nu trădez decât pe @the mentalist mie îmi plac glumele mele, oare lui? Oricum, i-am dat ascultare..cred că merg în 2 piese.Gasesc eu o umbrelă ,un șezlong, ceva de băut.. Bravo, go, go! Dar sa nu uiti de poze! :)) Eu ma duc sa imi probez motoreta pe curbele patriei , sper sa nu ma ploo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 28, 2019 Autor Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 2 minute, the mentalist a spus: Bravo, go, go! Dar sa nu uiti de poze! :)) Eu ma duc sa imi probez motoreta pe curbele patriei , sper sa nu ma ploo Pozele le fac cu telefonul meu..vrei să vezi ce telefon am? Du-te și obișnuiește-te cu ea, take care lasă ploaia, ploaia e mișto, e vara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Sper sa ai un telefon cu camera :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 28, 2019 Autor Share Postat Iunie 28, 2019 o să fie o surpriză Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 Telefonul lui power Bam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 2, 2019 Autor Share Postat Iulie 2, 2019 Ieșeală pe undeva sâmbătă , ritm alert (cu ochii in 4) de începător, dorește cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanIonita Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 Eu din pacate nu am cum. Am fost Sambata ... Bucuresti - Valeni - Cheia - Brasov - Predeal - Bucuresti ... recomand traseu ... e usor, iar dupa Valeni, curbe misto si asfalt fresh ... atentie pana la Cheia ... e spart drumul si e plin de pietris ... Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 5 iulie – 7 iulie, Ruda Magureni Prahova, Rock la Foc – VIII, Organizat de ROATA De FOC RC, se tine?merge careva aici aproape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 5 iulie – 7 iulie, Ruda Magureni Prahova, Rock la Foc – VIII, Organizat de ROATA De FOC RC, se tine?merge careva aici aproape? eu! Este foarte placut , aproape , nu o sa dorm acolo insa foarte multi o fac. Sint foarte multe trasee adiacente usoare si placute insa nu pentru vitezisti. Politia pindeste pentru alcool la toate strungile emergente de la locuul de intiilnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 2, 2019 Autor Share Postat Iulie 2, 2019 (editat) Nu sunt vitezistă la ghidon dar parcă aș mai aștepta variante de traseu Editat Iulie 2, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 (editat) Acum 3 ore, nergall a spus: 5 iulie – 7 iulie, Ruda Magureni Prahova, Rock la Foc – VIII, Organizat de ROATA De FOC RC, se tine?merge careva aici aproape? Je! Cu dormitu' încă nu știu, anul trecut n-am rămas, m-am întors în toiul nopții. Nebăut. Editat Iulie 2, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 2 minutes ago, john17 said: Je! Cu dormitu' încă nu știu, anul trecut n-am rămas, m-am întors în toiul nopții. Nebăut. Ce rost avea sa bei daca nu erau politiste in giratorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 2, 2019 Share Postat Iulie 2, 2019 E mișto la Roată. Mergem, vedem cum e vremea vineri, an de an a plouat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 La 02.07.2019 la 16:47, Flower-Power a spus: Ieșeală pe undeva sâmbătă , ritm alert (cu ochii in 4) de începător, dorește cineva? Incearca sa faci tura asta: E foarte misto, traficul nu e aglomerat spre Targoviste si Campulung, iar pe zona barajului Rausor ai ceva curbe cu asfalt excelent pe care nu te grabeste nimeni (in general vezi f rar cate o masina). Tura e scurta (350 km), iar la capatul traseului (Cabana Voina) se poate manca decent. Plus ca la destinatie nu e frig, adica daca in Buc ai 30 grade, acolo sunt cam 22 - 24. Nu trebuie sa mergi cu o echipa de fotbal dupa tine, e de ajuns sa va strangeti 3-4 motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 3, 2019 Autor Share Postat Iulie 3, 2019 E o variantă , să vedem dacă există doritori pentru traseu, ca o fi ăsta sau altul. Nu trebuie să strâng echipă de fotbal, am chef de un tenis cu piciorul. Diri-diri, prima...d-astea .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Acum 18 minute, Flower-Power a spus: Nu trebuie să strâng echipă de fotbal, Dar singura de ce nu faci trasee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 3, 2019 Share Postat Iulie 3, 2019 Dupa mine e prea devreme sa mearga singura pe trasee, altele decat usoare prin padurile din jurul Bucurestiului (eventual). Sa nu-mi spuna nimeni “eu am facut, eu am dres”, nu este toata lumea croita la fel. Daca pentru ea e confortabil sa nu fie singura, foarte bine, siguranta primeaza. Nu stiu cu ce viteza merge la turele in grup, dar bine ca exista oameni rabdatori care sa ajute. Si nu sunt deloc avocatul ei, e doar parerea mea. Go Planet @Flower-Power! Poate chiar ma bag si eu la o tura, de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate