JAGI Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 (editat) Asta seara pe Magheru. Au trecut zeci de motociclete pe linga accident si nu a oprit nici unul. In zona in care eram nu puteam sa opresc. Rider ul era oe picioare, cam tremura tot. Cine i de vina, e putin important. Daca avea viteza, era in salvare sau la morga. 01C81E26-1F27-4681-AAA6-3301CC3BD6CC.MOV Editat Septembrie 22, 2019 de JAGI Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Nu arata deloc a slick-uri gumele lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 22, 2019 Autor Share Postat Septembrie 22, 2019 Da i cu zoom +++ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gxxg Postat Septembrie 22, 2019 Share Postat Septembrie 22, 2019 Acum 2 ore, JAGI a spus: Asta seara pe Magheru. Au trecut zeci de motociclete pe linga accident si nu a oprit nici unul. In zona in care eram nu puteam sa opresc. Rider ul era oe picioare, cam tremura tot. Cine i de vina, e putin important. Daca avea viteza, era in salvare sau la morga. 01C81E26-1F27-4681-AAA6-3301CC3BD6CC.MOV 5 MB · 13 downloads Salut! Am oprit fix trei moto. Eu, inca un baiat si o fata. Am reusit sa stau de vorba cu mobristul un pic. El schiopata un pic. Am baut o apa impreuna. Sotia lui e la spital, cu dureri in zona bazinului, potrivit celor spuse de acesta. Neacordare de prioritate din partea masinii... Moto venea pe Magheru, de la Romana spre Universitate. La intersectia cu strada care duce spre Biblioteca Centrala Universitara, s-a produs impactul. Moto era sifonata pe stanga si in fata: carena, far, bord, schimbator, toba. nici unul dintre soferi nu avea alcoolemie - am asistat intamplator la teste. Sanatate celor doi de pe moto! Cel mai probabil, vor povesti ei aici pe forum, dupa ce isi revin. Va salut cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Peugeot nu se dezminte si ramane cu potential criminal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Au frine mai slabe (unele),botul mai lung (unele) ,si soferi mai 'blonzi' ,aia mai documentati nu isi iau masini latinesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Am inteles de pe grupurile moto pe facebook ca el ar fi ok insa sotia lui ar fi la spital. Ii doresc insanatosire grabnica. Cu ocazia accidentului lui, am aflat (de parca mai era vreo noutate) din comentariile de pe FB, ca sunt foarte foarte multi motociclisti bombe cu ceas. Inca e o minune ca nu o mierlesc mai multi raportat la ce scot pe gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 12 hours ago, JAGI said: Da i cu zoom +++ cu zoom se vad niste striatii acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Acum 6 ore, LimpTA a spus: Am inteles de pe grupurile moto pe facebook ca el ar fi ok insa sotia lui ar fi la spital. Ii doresc insanatosire grabnica. Cu ocazia accidentului lui, am aflat (de parca mai era vreo noutate) din comentariile de pe FB, ca sunt foarte foarte multi motociclisti bombe cu ceas. Inca e o minune ca nu o mierlesc mai multi raportat la ce scot pe gura. Aia sunt mai degraba kamikaze, decat motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 6 hours ago, XaeL said: cu zoom se vad niste striatii acolo... dar parca pe mijloc nu se mai vedea niciuna, banuiesc ca la asta se refera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Nu-l stiti pe Jagi,,are o obsesie pentru cauciucuri.Daca nu ai gume 2019 septembrie esti un inconstient in viziunea lui! Daca stai pe loc si te loveste unul,esti de vina din punctul lui de vedere,daca nu ai gume nou noute! Sper ca fata sa fie cat mai ok.Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurelian Pintilie Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 n- a oprit nimeni? s oripilat suntem totusi homiens sapiens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 1 oră în urmă, adiy32 a spus: Daca stai pe loc si te loveste unul,esti de vina din punctul lui de vedere,daca nu ai gume nou noute! Pai si nu e asa? Daca erau noi noute aveai aderenta maxima cand fraierul intra prin efractie din spate nici macar nu clintea motoreta . Lasand gluma la o parte cauciucurile sunt printre cele mai importante consumabile alaturi de placutele de frana, neschimbate la timp pot avea consecinte drastice(la max 5 ani de la DOT trebuiesc schimbate indiferent de starea lor). Totusi alea din poza nu sunt nici pe departe(parerea mea) asa uzate, am dat cu zoom dar pe mijloc pare praf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 23, 2019 Autor Share Postat Septembrie 23, 2019 Chiar acum, adiy32 a spus: Nu-l stiti pe Jagi,,are o obsesie pentru cauciucuri.Daca nu ai gume 2019 septembrie esti un inconstient in viziunea lui! Daca stai pe loc si te loveste unul,esti de vina din punctul lui de vedere,daca nu ai gume nou noute! Sper ca fata sa fie cat mai ok.Multa sanatate! Macar te ai uitat la poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 (editat) Acum 49 minute, Paca a spus: Absolut gresit ...dar nah asa e ...gura internetului doar un router defect o astupa Pai si care e adevarul? Majoritatea producatorilor de cauciucuri sugereaza schimbul la max 6 ani, tinand cont ca o motocicleta nu o folosesti precum o masina scade putin durata de viata, sau poate nu e asa? Ca si idee firma mea la produse din cauciuc ofera 5 ani garantie Editat Septembrie 23, 2019 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gxxg Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Cam asa arata cauciucul spate la mobra cu pricina. Pentru edificarea situatiei. Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Care 6 ani sunt la al 2.lea set sezonul asta, nici daca sta in garaj nu le poti folosi atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Acum 3 ore, adiy32 a spus: Nu-l stiti pe Jagi,,are o obsesie pentru cauciucuri.Daca nu ai gume 2019 septembrie esti un inconstient in viziunea lui! Daca stai pe loc si te loveste unul,esti de vina din punctul lui de vedere,daca nu ai gume nou noute! ;)))))) daca lantul nu e uns corespunzator puscaria pe viata te paste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Septembrie 23, 2019 Share Postat Septembrie 23, 2019 Acum 53 minute, Paca a spus: Inainte de a face o afirmatie , fa un mail si trimite-l la 3-4 firme producatoare de anvelope . Astept raspunsul aici . Multumesc Pe principiul inainte sa te dai rotund fi patrat si elucideaza misterul sau o iei si tu Braila pe urmele lui Petrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 Acum 12 ore, Aion2014 a spus: Pe principiul inainte sa te dai rotund fi patrat si elucideaza misterul sau o iei si tu Braila pe urmele lui Petrica? De unde ai preluat bre limbajul asta de barbugiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 24, 2019 Share Postat Septembrie 24, 2019 A luat urma de mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 La 24.09.2019 la 10:35, Nguyen a spus: De unde ai preluat bre limbajul asta de barbugiu? Pe scurt din Salajan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Septembrie 25, 2019 Share Postat Septembrie 25, 2019 Acum 6 minute, Aion2014 a spus: Pe scurt din Salajan Da, in Salajan e fel de fel de lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smyleyx Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 Salut.Eu sunt cel implicat in accident.Incep prin a infirma faptul ca aveam slick-uri.Am cauciucuri dot 2017 Dunlop Sportmax.Dar asta nu schimba cu nimic datele problemei.Nenea din auto peugeot ( uberist ) trebuia sa ne dea prioritate.A vazut ca venim, a oprit, apoi a demarat in tromba parca cu intentia vadita de a da peste noi.Aveam maxim 50 la ora..s-a franat violent, si ne-am dus taraș si cu fata si cu spatele.Nu stiu cine si cum ar fi putut evita asta.Multumesc celor care ati oprit (raman dator cu berea), si da..multi au trecut si nu i-au interesat.In fine incerc sa atasez si poza cu gumele( poza facuta cu cateva zile inainte) pentru a infirma zvonul cu slickurile.Asfalt uscat si grija mare la dobitoci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 2, 2019 Share Postat Octombrie 2, 2019 @smyleyx ma bucur ca ai ramas printre noi si poti sa ne povestesti. Cum va simtiti voi? Sunteti bine? Fiare si plastice se inlocuiesc. Asta este, ai fost cand nu trebuie, unde nu trebuie si te-ai intalnit cu cine nu trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate